Western Wilds

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  1024 Линии

Western Wilds Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Western Wilds

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:6,500 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Western Wilds

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,500 x Залога

Ревю за Western Wilds

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Western Wilds е онлайн слот от Irondog с 1024 печеливши начина, които могат да се разширят до 7776. Характеристиките включват безплатни завъртания, разширяване на уайлдовете и увеличаване на множителите. RTP на този слот с висока волатилност е 95,8%, а голямата му награда е на стойност 6500 x вашия залог.

Отправете се на пътешествие до дивия запад с най-новия слот на Irondog. С приключенска тема и много забавни бонус функции, Western Wilds е вълнуващ онлайн слот, който предоставя на играчите шанса да спечелят страхотни награди. Безплатни завъртания, барабани с възможност за отключване, разширяване на wild и увеличаващи се множители са само малка част от функциите, които ще срещнете, докато играете този слот.

Western Wilds има жизнен вид и поема по-анимационен маршрут, в сравнение с други слотове с западна тематика. Резултатът е ярка, привличаща вниманието игра с интересни герои и завладяваща обстановка, която ви увлича, докато въртите барабаните.

След като играта се зареди, щракнете върху символа ? в долния ляв ъгъл на барабаните, за да прегледате таблицата с печалбите и подробните правила. За да коригирате настройките на играта, можете да щракнете върху бутона за меню в горния ляв ъгъл. Кликнете върху бутона до него, за да коригирате залога си. Можете да залагате между 0,10 монети и 50,00 монети на завъртане. Разгледайте опциите си за автоматично пускане, където можете да зададете лимити за загуба/печалба.

RTP на Western Wilds е 95,8%. Това е малко по-ниско от средното, тъй като процентите на изплащане на слотове обикновено варират от 96% до 96,5%. Освен това е по-силно променлив слот, тъй като има 1024 начина за печалба. Печелившите комбинации се правят чрез кацане на три или повече съвпадащи символа на барабаните. Най-добре плащащият символ е гърнето със злато, което изплаща 10 пъти х залога, за комбинация от пет по вид. Въпреки че това не е особено щедро, високата вариация на играта ще ви позволи да задействате по-доходоносни награди в бонус кръга и множеството печалби в основната игра.

Има и разширяващ се wild символ, който ще се появи в основната игра. Може да се появи на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Символът TNT се появява в основната игра и може да експлодира, за да се превърне в единичен wild или разширен wild. Ако приземите три от тези символи на барабаните, ще задействате 8 безплатни завъртания.

По време на рунда с безплатни завъртания се появяват два заключени барабана. Когато са отключени, можете да имате на разположение 7776 печеливши начина. Има и транспортна лента, която се появява в горната част на барабаните – нещо като в Egg-o-Matic. Всеки път, когато спечелите, се премествате една позиция наляво по транспортната лента и има шанс един от следните сейфове да да се добави към барабаните, за да задейства модификатор:

 • Синьо – към барабаните се добавят три уайлда
 • Зелено –  получавате до 5 допълнителни безплатни завъртания
 • Оранжев – множителят на играта се увеличава с до 3 пъти
 • Червено – отключвате до две позиции на заключените барабани

Бонус рундът не може да се задейства повторно, както е в други онлайн слотове (чрез получаване на повече скатери), но все пак можете да спечелите повече безплатни завъртания, ако имате достатъчно късмет да получите зеления сейф. Предлагайки още 5 безплатни завъртания наведнъж, това не е супер щедро повторно задействане – но поне е нещо!

Western Wilds от Irondog е забавен онлайн слот, който се вписва добре в по-популярните игри в тази тема, като Dead or Alive 2 и Money Train. Подобно на тези слотове, Western Wild има доста щедри бонус функции и увлекален геймплей. По време на основната игра специалните wilds добавят повече потенциал за печалба и ви позволяват да спечелите някои прилични награди, дори когато не сте в рунда с безплатни завъртания. Разширените уайлдс се появяват сравнително често, така че има какво да очаквате с нетърпение.

Western Wilds в сравнение към други слотове

Име:Western WildsTommy Gun’s VendettaPirate Multi CoinsGame of ThronesDragon’s LootBombuster
Провайдър:Iron Dog StudioRed RakeFantasma GamesMicrogamingAll41 StudiosRed Tiger Gaming
Печеливши канали:1024Cluster paysScatter Paysup to 243257
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:6,500 x Залога8,000 х ЗалогаN/A121,00015,000х Залога2020 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Western Wilds

Western Wilds

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Western Wilds. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Western Wilds.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Western Wilds
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Western Wilds. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Western Wilds.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Western Wilds, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Western Wilds.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Western Wilds и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238