White Wolf Moon

 • Доставчик:

  Snowborn Games

 • Тип:

  243 Линии

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за White Wolf Moon

Разработчик: Snowborn Games
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:7,500х залога
Скатер:Да

Детайли за White Wolf Moon

Разработчик: Snowborn Games
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,500х залога

Ревю за White Wolf Moon

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

White Wolf Moon, разработена от Snowborn Games, въвежда играчите в свят, в който пустинята се среща с барабаните. Този онлайн слот пресъздава същността на снежна горска сцена с вълк, който стои величествено на фона на луната. Предлагайки завладяващ геймплей, поразителни визуални ефекти и успокояващ саундтрак, той обещава завладяващо преживяване за всички, които играят.

Функции и бонуси

White Wolf Moon е завладяващ онлайн слот, разположен на решетка 5×3. Той предлага на играчите 243 начина за печалба и се характеризира с висока волатилност. Играта поддържа стандартен коефициент на RTP от 96%.

Функция Collect: Този иновативен аспект позволява на играчите да придобиват символи Moon на барабани от 1 до 4, всеки от които е украсен с различни парични награди. При получаване на символ Collect на петия барабан се получават всички показани парични награди, които се разпределят впоследствие.

White Wolf Moon WildПовторни завъртания: Тази функция се задейства единствено при поставянето на два символа Golden Paw на първия и последния барабан и опростява барабаните, за да се покажат само символи Moon, 1UP или празни символи. Появата на символите Moon или 1UP инициира нов Respin. Всеки символ 1UP увеличава множителя постепенно от 2 пъти до максимум 5 пъти. Функцията приключва, когато в резултат на Respin се появят само празни символи.

Moon Booster: Този механизъм, който присъства в основната игра и в Moon Bonus, включва брояч, който се пълни с жетони и достига пълния си капацитет при 16 жетона. Символите Bonus Scatter, които се появяват на барабани 1 и 3, увеличават брояча с по една стъпка на символ. Броячът може да използва две разновидности жетони: Moon Booster и Collection. Преди началото на бонус завъртанията, жетоните Moon Booster се разпределят на случаен принцип в измервателните уреди на функцията за събиране. Натрупването на два жетона Moon Booster се равнява на една стъпка в брояча, като при събиране на нечетен брой жетони се изхвърля един. Всички останали жетони се добавят систематично към брояча при приключване на рунда.

White Wolf Moon WinMoon Bonus: Този бонус кръг се активира, когато на барабани 1, 3 и 5 се появят три Bonus Scatter символа. Той започва с три респина, като всеки паднал символ възстановява броя им до три, а липсата на символи ги намалява. Лунните символи се запазват до приключването на рунда, като всички останали символи се завъртат при всяко завъртане. Преди да започне, жетоните Moon Bonus се разпределят на случаен принцип между уредите за събиране на бонуси. Рундът приключва при изчерпване на респина или запълване на всички позиции. В края му се присъждат стойностите на барабаните и добавянето на останалите жетони за събиране към Moon Buster.

Функции Collection: Тази функция е уникална за Moon Bonus и разкрива четири функции Collection, всяка от които се активира при задействане на три съответни функции. Първите три функции могат да бъдат активирани два пъти, а четвъртата – до четири пъти.

 • Doubler: Удвоява стойността на всички видими символи на Луната. Стойностите на Gold Nugget се удвояват, ако все още не са изтеглени.
 • Spinner: Предоставя допълнително завъртане при всяко активиране.
 • Expander: Усъвършенства решетката, като добавя допълнителен ред над първия спусък и допълнителен барабан в горната и долната част на втория.
 • Prizer: Заменя символа за колекция, който стартира тази функция, с Golden Nugget със стойности 15x, 50x, 200x или 500x, в зависимост от това дали това е първият, вторият, третият или четвъртият спусък.

Бонус покупка: За тези, които искат да се потопят директно в Moon Bonus, е налична опция да инициират кръга, като заложат 70 пъти залога си. Преди началото на рунда, между един и осем жетона се разпределят на случаен принцип сред уредите за събиране на бонуси.

Дизайн и саундтрак

White Wolf Moon BonusДизайнът на White Wolf Moon е завладяващ, разположен в покрита със сняг гора, на фона на която се извисява величествена скала. На върха на тази скала стои омагьосващ вълк, окъпан в лунна светлина, което допринася за мистиката на играта. Мрежата на играта заема централно място, с големи и лесни за разграничаване барабани. Таблицата с печалби включва традиционни символи на карти от валета до аса и вдъхновени от природата символи като пера, пеперуди, змии, елени и орли.

Придружаващият саундтрак прекрасно допълва спокойната тема на дивата природа, като обогатява преживяването на играча. За тези, които са заинтригувани от темата за вълка и търсят съвременен подход, Cyber Wolf от Endorphina предлага интригуващо футуристично решение.

Нашето заключение

White Wolf Moon впечатляващо съчетава интересни функции с динамичен геймплей, като привлича широк спектър от любители на слотовете. Тази игра на Snowborn Games предлага разнообразно и вълнуващо изживяване – от функцията Collect до Respins, Moon Booster и завладяващия Moon Bonus рунд. С високата си волатилност и солидния RTP играчите ги очакват вълнуващи сесии, изпълнени с потенциал за значителни награди. Snowborn Games са създали визуално зашеметяващ и механично богат слот, който прави White Wolf Moon изключителен избор за възнаграждаващо слот приключение.

White Wolf Moon в сравнение към други слотове

Име:White Wolf Moon100 DiceRobin Hood’s Wild ForestVegas NightsLeprechaun CarolJoker Stoker
Провайдър:Snowborn GamesAmusnet (EGT) InteractiveRed Tiger GamingPragmatic PlayPragmatic PlayEndorphina
Печеливши канали:2431001092040
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:7,500х залогаProgressive Jakpot300 х Залога10,000£1000 х Залога1000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множество ангажиращи функции

 • Висока волатилност за вълнуващ геймплей

 • Солиден RTP от 96%

Минуси:
 • Потенциално претоварване за новите играчи

 • Някои играчи може да предпочитат геймплей с по-ниски залози и нисък риск

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в White Wolf Moon

White Wolf Moon

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в White Wolf Moon. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от White Wolf Moon.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

White Wolf Moon
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете White Wolf Moon. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че White Wolf Moon може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за White Wolf Moon и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работи функцията "Collect" в White Wolf Moon?

В White Wolf Moon играчите могат да събират символи Moon на барабани 1-4 за парични награди, които се събират и получават, ако на петия барабан се появи символ Collect.

Как работи функцията Respins в White Wolf Moon?

Функцията Respins се задейства, като на крайните барабани се появят два символа Golden Paw, които водят до Respins само със символи Moon, 1UP или празни символи. Символите 1UP увеличават множителя и предлагат повече шансове за печалба.

Как се активира бонусният кръг Moon в White Wolf Moon?

Поставянето на три Bonus Scatter символа на барабани 1, 3 и 5 активира Moon Bonus рунда, който започва с три Respins и предлага възможност за значителни печалби чрез събиране на символи Moon.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 март,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Snowborn Games