Wild Toro 2

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Wild Toro 2 Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Wild Toro 2

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали502
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Wild Toro 2

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали502
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за Wild Toro 2

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

ELK Studios пуснаха нов онлайн слот, наречен Wild Toro 2, в който се срещаме отново с дивия и буен бик Торо, който срещнахме за първи път в оригиналния слот Wild Toro, излязъл на пазара през 2016 г. Този слот се отличава с още по-хубава графика, с увеличени максимални печалби и изпълнени с адреналин функции. Играчите могат да се насладят на до 502 начина за печалба с минимален залог от 0,20 и максимален залог от 100,00 монети на завъртане. Играта има RTP от 95,0%, честота на ударите от 22,1% и висока волатилност (7/10), и потенциални печалби до 10000 пъти х залога.

Wild Toro 2 отвежда играчите на игрално приключение с опитни матадори и разярени бикове. Слотът включва Wild символи, Walking Wild символи, Expanding Matador Respins, Toro Goes Berzerk и X-iter. Дизайнът е базиран на темата за борбата с бикове, с фон на испански град и забързан, изразителен саундтрак, който потапя играчите в преживяването. Символите с по-ниска печалба се състоят от J, Q, K и A, докато символите с по-висока печалба включват сребърна монета, златна монета, портокал с кинжал и роза. Играта може да се играе на всички настолни, мобилни и преносими устройства.

Wild символът в Wild Toro 2 помага за създаването на повече печеливши комбинации, като замества другите символи на барабаните, с изключение на уайлд символите торо и матадор. Символът Walking Wild може да бъде открит на барабан 5 и се придвижва с една стъпка наляво при всяко ново завъртане, като задейства респин, докато остава на барабаните. Функцията Expanding Matador Respins се активира, когато играчите открият черни, сребърни или златни матадори на барабани 2, 3, 4 или 5. Всеки път, когато на барабаните се появи матадор, играчите получават респин, а символите матадор се преместват с една стъпка наляво, докато изчезнат от барабаните. Редовете се увеличават с 1 всеки път, когато се появи нов матадор, до максимум 8, а различните цветове на матадорите представляват различни функции на Walking Symbol.

Ако на екрана се появи символ Торо едновременно със символ матадор, се активира функцията Toro Goes Berzerk. Торо ще премахне всички символи матадор, като се придвижи вертикално с един барабан и след това хоризонтално към следващия. По следите на Торо остават уайлд символи, а ако той повали символи с множители, активните и другите възможни символи Торо получават същия множител. Това може бързо да създаде огромен брой уайлд символи на барабаните, което води до големи печалби. Функцията X-iter позволява на играчите да се възползват от различните условия на играта, като правят различни по размер плащания.

Като цяло Wild Toro 2 е страхотен слот, който се отличава с вълнуващ геймплей и големи потенциални печалби. Слотът предлага значителни подобрения в сравнение с оригиналния Wild Toro, с много по-висока потенциална максимална печалба и разширени редове, а функциите са умело композирани, за да подобрят цялостното игрово изживяване. Дизайнът е детайлен, а темата потапя играчите в темата за борбата с бикове. Макар че RTP би могъл да бъде по-висок, малките съществени подобрения превръщат играта в чудесен избор за играчите, които искат да се насладят на нещо ново и различно.

Wild Toro 2 в сравнение към други слотове

Име:Wild Toro 2Book of OzShining BoomRetro GalaxySpin & Score MegawaysHotel Yeti Way
Провайдър:ELK StudiosMicrogamingEGT DigitalMicrogamingPragmatic PlayPlay'N Go
Печеливши канали:50210Scatter Pays243117,6494096
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000 х Залога5,000 х ЗалогаПрогресивен7300 x Залога5,000 х Залога30,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wild Toro 2

Wild Toro 2

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wild Toro 2. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wild Toro 2.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wild Toro 2
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Wild Toro 2 попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Wild Toro 2, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Wild Toro 2 с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Wild Toro 2. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Wild Toro 2.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Wild Toro 2. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238