Wild West Gold

Wild West Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Wild West Gold

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:6,750 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Wild West Gold

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,750 х Залога

Ревю за Wild West Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Wild West Gold е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има RTP от 96,51%. Играта има 5 барабана, 3 реда и общо 40 фиксирани печеливши линии и е възможно да спечелите 6,750 пъти х вашия залог само с едно завъртане.

Wild West Gold е наситен с екшън слот, който се развива в дивия запад. Играта се развива на стар западен градски площад, заобиколен от дървени сгради. Покер символите са проектирани така, че да изглеждат сякаш са направени от дърво, а високоплатените символи включват злато, оръжия и различни гангстери. Страхотно изглеждащата графика е характерна за слотовете на Pragmatic Play и в комбинация с интересен геймплей и атрактивни бонус функции ви гарантира уникално игрово изживяване.

Това е онлайн слот с 40 печеливши линии, на който може да залагате от 0,20 до 100,00 монети на завъртане. В менюто за автоматично възпроизвеждане на играта можете да настроите барабаните да се въртят сами за до 100 завъртания, да зададете лимити за загуби и печалби, и да включите функцията за турбо завъртане.

RTP (връщане към играч) на Wild West Gold от Pragmatic Play е 96,51%, което е среден процент за слотове в днешно време. Това също е игра с висока волатилност – 5/5 по скалата на Pragmatic Play. Приземяването на три или повече съвпадащи символа на една и съща печеливша линия ще задейства печеливши комбинации. Най-щедрият символ в играта е шерифът, който изплаща награда на стойност 20 пъти х вашия залог. 

Основната бонус функция, която ще задействате най-често, е wild множителя. Wild символа се появява само на барабани 2, 3 и 4 и всеки път, когато участва в печалба, той ще приложи 2x, 3x или 5x множител към вашата награда. Когато получите три скатер символа, ще задействате кръга на безплатни завъртания. Ще започнете с 8 безплатни завъртания и всички wild символи, които попадат по време на този бонус, ще останат на мястото си за останалата част от рунда и те ще предоставят множители, точно както правят в основната игра.

Има и scatter наслагващи символи, които ще се появяват над други символи. Ако две или повече от тях паднат, ще получите допълнителни безплатни завъртания:

 • 2 скатера – 4 безплатни завъртания
 • 3 скатера – 8 безплатни завъртания
 • 4 скатера – 12 безплатни завъртания
 • 5 скатера – 20 безплатни завъртания

Wild West Gold не е изключително иновативна игра, но има интересни бонус функции, за да ви даде по-възнаграждаващо игрово изживяване. Страхотно е, че всички wild символи се превръщат в множители, което ви позволява да печелите много щедри печалби в основната игра и в кръга на безплатни завъртания.

Wild West Gold в сравнение към други слотове

Име:Wild West GoldHammerfallBeware The Deep MegawaysDinosaur RageGreat RhinoBlirix Workshop
Провайдър:Pragmatic PlayPlay'N GoPragmatic PlayQuickspinPragmatic PlayIron Dog Studio
Печеливши канали:40Cluster PaysДо117,64910242020
Бонус:НеДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:6,750 х Залога30,000 х Залога10,000х Залога17,794 х Залога100,0007,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wild West Gold

Wild West Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wild West Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wild West Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wild West Gold
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Wild West Gold. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Wild West Gold. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Wild West Gold в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238