Wild Wild Bass 3

 • Доставчик:

  Stakelogic

 • Тип:

  Много Линии

Wild-Wild Bass 3 Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.04%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Wild Wild Bass 3

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали5,625
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Не

Детайли за Wild Wild Bass 3

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали5,625
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Wild Wild Bass 3

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пригответе се да се потопите в дълбините на вълнението с най-новото творение на Stakelogic – Wild Wild Bass 3. Този завладяващ онлайн слот пренася играчите в подводен свят, изпълнен с вълнуващи функции и възможност да натрупат големи печалби. Със своя визуално зашеметяващ дизайн и иновативен геймплей Wild Wild Bass 3 обещава незабравимо игрално приключение под вълните.

Функции и бонуси

Wild Wild Bass 3 се играе на игрална решетка с шест барабана, включваща редове, подредени във формат 3-3-4-4-4-4, като предлага до 2 304 печеливши линии в основната игра и до 5 625 печеливши линии по време на функцията Big Catch. Играта е с висока волатилност и RTP от 96,04%, с максимален потенциал за печалба от 10 000 пъти залога.

Wild символи: Wild символите могат да се появят само на първите два барабана. Поставянето на два Wild символа активира функцията Big Catch. По време на тази функция 3-ти, 4-ти, 5-ти и 6-ти барабан се разширяват, като увеличават начините за печалба. Wild символите могат да заместят всички символи с изключение на символа Bass и символа Insane Catch.

Wild Wild Bass 3 BonusФункция Big Catch: Функцията Big Catch предлага повече начини за печалба. Всички парични стойности, свързани със символите Bass, се присъждат в допълнение към редовните печалби. Ако по време на тази функция се падне символът Insane Catch, той задейства функцията Insane Catch и барабаните се връщат на стандартната си височина със следващото завъртане.

Функция Insane Catch: При функцията Insane Catch барабани 1 и 2 се превръщат в един множител. Всяко завъртане Insane Spin дава стойност на множителя между x1 и x10. Барабани 3, 4, 5 и 6 се трансформират в 20 независими барабана, на които могат да попаднат само символи Bass, Insane Catch или празни символи. Паричните стойности на Bass се присъждат при всяко завъртане Insane и се прилага множителят. Решетката се изчиства в началото на всяко завъртане Insane, а символите Insane Catch могат да предоставят допълнителни завъртания Insane Catch.

Безплатни завъртания: По време на играта играчите могат да спечелят 10 безплатни завъртания. Тези безплатни завъртания въвеждат функцията Climber, която събира всички Wild символи, появяващи се на екрана. След като бъдат събрани 6 Wild символа, цикълът Climber завършва, като повишава множителя на печалбата с 1. Заслужава да се отбележи, че Climber може да бъде изпълнен многократно по време на безплатните завъртания. Множителят на печалбата, който започва от x1, влиза в сила само след приключване на цикъла с безплатни завъртания. Ако успеете да уцелите 2 Wild символа заедно с бонус символа, можете да задействате отново безплатните завъртания, като добавите +5 допълнителни завъртания към сметката си.

Wild Wild Bass 3 MultiplierМистериозни символи: В бонусната игра Insane Catch има вероятност символите Mystery да се появят на случаен принцип на барабаните и да се превърнат в печеливши комбинации. Тези символи разкриват случайни стойности на множителя, които могат да бъдат X2, X3, X4 или X5. Тези множители се прилагат към всеки символ Риба, който вече се намира на барабаните, преди да влезе в сила множителят на барабана.

Бонус покупка: За играчите, които предпочитат да ускорят играта си, слотът предлага три опции за бонус купуване:

 • Функция Insane Catch: Тази функция може да бъде активирана на цената на 100x залога.
 • 10 безплатни завъртания: Можете да се сдобиете с 10 безплатни завъртания на цена от 100 пъти залога.
 • Функция Big Catch: Функцията Big Catch също може да бъде закупена на цена от 50 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Wild Wild Bass 3 SymbolsWild Wild Bass 3 може да се похвали със завладяващ визуален дизайн с ярки графики, които вдъхват живот на подводния свят. Вниманието към детайлите в символите и фона допринася за завладяващото игрално изживяване. В допълнение към визуалното оформление има завладяващ саундтрак, който засилва вълнението от всяко завъртане. Подводната атмосфера и звуковите ефекти създават релаксираща, но вълнуваща атмосфера, превръщайки играта в сетивна наслада за играчите.

Нашето заключение

Wild Wild Bass 3 съчетава вълнуващ геймплей с визуално завладяваща подводна тема и завладяващ саундтрак. С високата си волатилност и потенциала за значителни печалби този слот предлага вълнуващо игрално изживяване. Включването на уникални функции като Climber и Мистериозни символи добавя дълбочина към геймплея. За играчите, които търсят едновременно забавление и потенциал за печалби, Wild Wild Bass 3 е най-добрият избор в света на онлайн слотовете.

Wild Wild Bass 3 в сравнение към други слотове

Име:Wild Wild Bass 3Emperor of IndiaBigger Bass Bonanza5 Burning HeartChip SpinWild Swarm
Провайдър:StakelogicRed Tiger GamingPragmatic PlayEGT DigitalRelax GamingPush Gaming
Печеливши канали:5,625243 до 46,65612525920
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога20,000х Вашият залогПрогресивен25,000 x Залога600 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока максимална печалба от 10 000 пъти.

 • Уникални функции като Climber.

 • Удобни опции за бонус купуване.

Минуси:
 • Множителят на печалбата се прилага след безплатните завъртания.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wild Wild Bass 3

Wild Wild Bass 3

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wild Wild Bass 3. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wild Wild Bass 3.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wild Wild Bass 3
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Wild Wild Bass 3. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Wild Wild Bass 3. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Wild Wild Bass 3. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Wild Wild Bass 3.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба в Wild Wild Bass 3?

Wild Wild Bass 3 предлага максимален потенциал за печалба от 10 000 пъти залога, което обещава значителни награди за късметлиите.

Колко печеливши линии има в основната игра и по време на функцията Big Catch?

В основната игра има до 2 304 печеливши линии, докато функцията Big Catch ги увеличава до впечатляващите 5 625 печеливши линии.

Какви функции могат да задействат безплатни завъртания и колко допълнителни завъртания могат да бъдат спечелени?

Попадането на 2 Wild символа и Bonus символа задейства отново безплатните завъртания, като предоставя допълнителни +5 допълнителни завъртания за допълнителна игра.

Има ли опция за купуване на бонус в Wild Wild Bass 3?

Да, играта предлага три опции за бонус купуване: достъп до функцията Insane Catch за 100x залога, 10 безплатни завъртания на същата цена или функцията Big Catch за 50x залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:20 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238