Wild Wild Bison

 • Доставчик:

  Stakelogic

 • Тип:

  Много Линии

Wild Wild Bison Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Wild Wild Bison

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали 2,304 to 5.625
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Wild Wild Bison

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали 2,304 to 5.625
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Wild Wild Bison

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в необузданото кътче на Wild Wild Bison – слот, създаден от провайдъра Stakelogic. Това приключение на тема дива природа ще ви отведе в сърцето на типичните северноамерикански земи, където царуват бизони, орли, вълци и мечки. Освен живописния си фон, Wild Wild Bison предлага вълнуващи функции, включително бонусите Wild Rush и Gold Rush, Bison Coins, Mystery Symbols и други.

Функции и бонуси

Wild Wild Bison се развива на решетка от 6 барабана, като първоначално барабаните съдържат по 3-3-4-4-4-4 символа. Тази решетка обаче се разширява до 3-3-5-5-5-5, когато се задейства функцията Wild Rush. В стандартния размер на решетката има 2 304 начина за печалба, които се увеличават до 5 625 начина по време на функцията Gold Rush. Играта има стандартно RTP от 96,07% и се отличава с висока волатилност.

Wild Wild Bison WildWild Rush: Wild символът се появява само на първите два барабана. Когато уцелите два Wild символа, се задейства функцията Wild Rush. По време на тази функция третият, четвъртият, петият и шестият барабан се разширяват, като създават повече възможности за печалба. Трябва да се отбележи, че всички парични стойности, намерени върху бизонските монети, се предоставят в допълнение към обичайните ви печалби. При следващото завъртане барабаните се връщат към стандартната си височина. Ако по време на тази функция уцелите символа Gold Rush, той задейства функцията Gold Rush.

Монети Bison: Тези ценни монети могат да се паднат на барабани 3, 4, 5 и 6. Всяка монета крие случайна парична стойност, която служи като множител на първоначалния ви залог. Бизоновите монети се присъждат единствено по време на функциите Wild Rush и Gold Rush.

Gold Rush: Символът Gold Rush се появява само на барабан 6. Ако два Wild символа се паднат заедно със символа Gold Rush, се задейства функцията Gold Rush. Тази функция предоставя 2, 3 или 5 завъртания Gold Rush. По време на тези завъртания барабани 1 и 2 се превръщат в един барабан с множител. За всяко завъртане получавате множител, вариращ от x1 до x10. Барабани 3, 4, 5 и 6 се превръщат в 20 независими барабана, като на тях могат да се появят само бизонови монети, символите на Златната треска, тайнствени символи или празни места. Всяко завъртане на Gold Rush Ви възнаграждава със стойностите на Бизоновите монети, като прилага съответния множител. Освен това символите Gold Rush могат да предоставят допълнителни завъртания Gold Rush.

Wild Wild Bison MultiplierMystery символи: Тези символи могат да паднат навсякъде на барабаните по време на функцията Gold Rush и да се превърнат в печеливши символи. Освен това те разкриват произволна стойност на множителя – x2, x3, x4 или x5.

Бонус покупка: За тези, които търсят пряк път към екшъна, Wild Wild Bison предлага опция Bonus Buy. Можете да закупите функцията Gold Rush за 100x залога си или функцията Wild Rush за 50x залога.

Дизайн и саундтрак

Wild Wild Bison SymbolWild Wild Bison обхваща класическата тема за дивата природа, като се фокусира върху северноамериканската пустош. Тя включва познати символи като бизони, орли, вълци, пуми, черни и кафяви мечки. Фонът изобразява сухи жълти степи, пресечени от спокойна река, придружени от люлеещи се дървета и издигащи се надалеч планини. В далечината дори ще забележите няколко пасящи бизона. Въпреки че темата не е новаторска, тя е представена по приятен начин, създавайки подходяща атмосфера за любителите на слот игри с бизони.

Нашето заключение

Wild Wild Bison ще предостави завладяващо игрално изживяване на тема дива природа, при условие че тази тема е по вкуса ви. Разширяващите се барабани по време на функцията Wild Rush предоставят вълнуващи възможности за печалба, а функцията Gold Rush с нейните множители и повторни завъртания добавя вълнуващо измерение. Присъствието на монетите Bison и Mystery символите допринася към динамичността на играта. За тези, които търсят незабавен екшън, е налична и опцията Bonus Buy. Въпреки че темата не е иновативна, функциите на играта я правят солиден избор за тези, които търсят висока волатилност и възможност за големи печалби в дивите предели.

Wild Wild Bison в сравнение към други слотове

Име:Wild Wild BisonxRideDonKey & the GOATSBushi SushiThe Cursed King40 Mega Slot
Провайдър:StakelogicEGT DigitalAvatarUXMicrogamingHacksawCT Gaming Interactive
Печеливши канали: 2,304 to 5.625НямаДо 117,649101940
Бонус:ДаНеНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:5,000х ЗалогаПрогресивен20,000х Залога800 x Залога12,500х Залога20,000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателни функции Wild Rush и Gold Rush

 • Удобна опция Bonus Buy

 • Висока волатилност за потенциал за големи печалби

Минуси:
 • Липсва оригиналност в тематиката

 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wild Wild Bison

Wild Wild Bison

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wild Wild Bison. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wild Wild Bison.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wild Wild Bison
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Wild Wild Bison, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Wild Wild Bison.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Wild Wild Bison и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са основните функции на Wild Wild Bison?

Wild Wild Bison предлага бонусните функции Wild Rush и Gold Rush. Функцията Wild Rush разширява барабаните за увеличаване на начините за печалба, докато Gold Rush предлага множители и повторни завъртания.

Какво представляват монетите Bison в Wild Wild Bison?

Монетите Bison, които се присъждат по време на функциите Wild Rush и Gold Rush, носят случайни парични стойности и при събирането им умножават първоначалния залог.

Какво е значението на Mystery символите в играта?

Mystery символи, появяващи се по време на бонусната игра Gold Rush, могат да се трансформират в платежни символи със случайни множители, увеличавайки печалбите ви.

Има ли опция за купуване на бонус в Wild Wild Bison?

Играта предлага опция за купуване на бонус, която Ви позволява да получите незабавен достъп до функциите Gold Rush или Wild Rush срещу определена сума на залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238