Wildchemy

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Wildchemy Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Wildchemy

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:697x Залога
Скатер:Да

Детайли за Wildchemy

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:697x Залога

Ревю за Wildchemy

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Wildchemy е онлайн слот с механика Cluster Pays, разработен от Relax Gaming. Играта има впечатляваща графика и най-голяма печалба от 697x вашия залог. Приземяването на символи в магическите портали ще създаде символи, а скатери експлодират, за да помогнат на вашите каскади да станат още по-печеливши. Има и фантастичен бонус за безплатни завъртания!

Wildchemy е магически онлайн слот, който се развива в лабораторията на магьосник. Повечето от символите на екрана включват различни отвари и по принцип всичко, от което се нуждаете, за да направите магия. Динамичният вид на фона също е страхотен. Можете да видите как се въртят зъбни колела и кипят отвари. Вниманието към детайлите е впечатляващо и играта ви ангажира още от самото начало.

Може да играете със залози между 0,10 монети и 100,00 монети на завъртане, а също така има функции за автоматично пускане, където можете да задавате лимити за загуби и печалби. Ако искате да ускорите въртенето на барабаните, може да плъзнете върху двойната стрелка до бутона за завъртане. RTP (възвръщаемост към играч) на Wildchemy е 96,02%. Това е игра със средна волатилност, в която можете да получавате награди доста често.

За да постигнете печеливши комбинации, трябва да поставите три или повече символа във вертикална или хоризонтална линия. Когато постигнете печалба, символите, участващи в комбото, изчезват и нови символи заемат техните места. Най-щедрите символи в играта са wild и wizard.

В два ъгъла на екрана има магически портали. Ако съвпадащи символи попаднат на барабаните, всички екземпляри на този символ ще станат wilds.

Има и скатери, които задействат безплатните завъртания, когато се съберат четири. Когато казваме „събрани“, това означава, че можете да натрупвате скатери по време на вашите каскади. Скатерите също експлодират, унищожавайки други символи около тях, правейки място за повече символи. По време на рунда с безплатни завъртания към екрана се добавя допълнителен портал – но все още се нуждаете само от два съвпадащи символа, които да приземите в порталите, за да създадете допълнителни wild символи.

Wildchemy е забавен онлайн слот от Relax Gaming, който предлага на играчите страхотно игрово изживяване. Средната волатилност гарантира, че може да печелите награди достатъчно често, а бонус функциите са уникални.

Wildchemy в сравнение към други слотове

Име:WildchemyBetter WildsWild BoosterHeist for the Golden NuggetsFruits & Jokers5 Lions Dance
Провайдър:Relax GamingPlaytechPragmatic PlayPragmatic PlayPlaysonPragmatic Play
Печеливши канали:Cluster Pays252020201024
Бонус:ДаДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:697x Залога500 х Залога5000 х Залога5,000 х Залога400 x Залога2,700 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wildchemy

Wildchemy

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wildchemy. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wildchemy.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wildchemy
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Wildchemy не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Wildchemy, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Wildchemy. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Wildchemy.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238