Wings of Ra

Wings of Ra Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Wings of Ra

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:3,166 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Wings of Ra

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,166 х Залога

Ревю за Wings of Ra

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Wings of Ra е онлайн слот, разработен от Red Tiger Gaming, който има RTP от 95,69%. Играта е изградена около формат с 5 барабана, 3 реда и има 10 фиксирани печеливши линии. Той е напълно оптимизиран за мобилни устройства и може да се играе с между 0,10 и 20,00 монети на завъртане.

Всички сме виждали слотове с египетска тематика преди, така че знаем какво да очакваме по отношение на фона и тематичните символи. Wings of Ra не се откроява особено в това отношение, тъй като използва познати икони като Фараон и Окото на Ра. Можете също така да видите вход на египетска пирамида или гробница на заден план.

Wings of Ra е слот с минималистично оформление. Няма излишък от бутони, който да ви обърка. Всичко, от което се нуждаете, е да коригирате залога си до предпочитаната от вас сума, като използвате контролите в долния ляв ъгъл на барабаните, след което да щракнете върху бутона за завъртане. Има бутони за автоматично пускане и турбо завъртане. Настройките и таблицата с печалби се появяват автоматично, когато играта се зареди за първи път.

За да получите изплащане, трябва да съпоставите съседни символи на една от десетте печеливши линии. Няма Wild, което е необичайно, но има Scatter символи, които  задействат безплатни завъртания.

Възможността да спечелите 3166 пъти х първоначалния си залог означава, че максимален залог от 20,00 монети може да доведе до много впечатляваща награда от 63 320 монети. Най-добре платен символ е самият фараон. Под него са другите символи с египетска тематика и под тях познати символи на карти, които може да видите във всеки слот.

Механизмът за задействане на безплатни завъртания е достатъчно лесен за разбиране, въпреки че може да не е толкова лесен за прилагане на практика. Символът за безплатни завъртания е scatter символа. Всичко, което трябва да направите, е да го приземите три или повече пъти на едно завъртане. Там, където става интересно, е когато започнете да събирате мистериозни монети в рунда с безплатни завъртания. Първо, вашите съществуващи нископлатени символи ще започнат да се превръщат в мистериозни монети. Докато го правят, ще запълните лента за напредък. Когато тази лента е завършена, всички мистериозни монети, които в момента имате на барабаните, ще се превърнат в един и същ символ. Това потенциално може да означава много голяма печалба за всички тези съвпадащи символи.

RTP означава Return to Player и показва средната печалба, която можете да очаквате от залог от 100 монети. В случая на Wings of Ra, това е 94,7%, което като цяло би означавало прилична възвръщаемост. Само не забравяйте, че това не е гарантирана печалба. Това е средна стойност, изчислена за много игри.

Другата важна цифра, когато определя печалбата, е променливостта или дисперсията. Става въпрос за честотата на вашите печалби и тъй като Wings of Ra е слот с висока волатилност, може да се наложи да изчакате известно време, преди някакви награди да се генерират към баланса ви. За щастие, когато наградите дойдат, те вероятно ще бъдат много по-високи, отколкото в слот с ниска волатилност, където печалбите са чести, но малки.

Wings of Ra е интересен слот с египетска тематика, който може да ви предложи интересен геймплей и големи възможности за печалба. Липсата на Wild е странна, но това се компенсира с функцията Mystery Coin, която се активира всеки път, когато задействате безплатни завъртания. Повече от страхотно е, когато екранът ви се изпълни с мистериозни монети, които на свой ред изчезват, за да разкрият един потенциално високоплатен символ.

Wings of Ra в сравнение към други слотове

Име:Wings of RaSweet BonanzaBonanza 2 Extra ChilliJackpot RaidersPanda BonanzaDiamond Cats
Провайдър:Red Tiger GamingPragmatic PlayBig Time GamingYggdrasil GamingNorthernlightsAmatic
Печеливши канали:1020117,649201020
Бонус:НеДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеНеДаДаДаДа
Джакпот:3,166 х Залога400,00020,000 х Залога4,000 x Залога5,000х Вашият залог1000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wings of Ra

Wings of Ra

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wings of Ra. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wings of Ra.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wings of Ra
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Wings of Ra. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Wings of Ra.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Wings of Ra може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Wings of Ra, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Wings of Ra.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238