Wins of Mermaid MultiPower

 • Доставчик:

  Fantasma Games

 • Тип:

  Scatter Pays

Wins of Mermaid Multipower Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Wins of Mermaid MultiPower

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Wins of Mermaid MultiPower

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Wins of Mermaid MultiPower

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в хипнотизиращите дълбини на Wins of Mermaid Multi Power, визуално зашеметяваща и богата на функции слот игра от Fantasma Games. Разположена в оживен подводен свят, тази игра завладява с редица динамични функции, включително лавини, повторни завъртания, експлозии, множители, безплатни завъртания и опция за купуване на бонус. Тази игра обещава не само визуално приятно, но и вълнуващо игрално изживяване както за ентусиастите, така и за обикновените играчи.

Функции и бонуси

Wins of Mermaid Multi Power е увлекателна слот игра с 5 реда и 6 барабана с механика pay-anywhere. Този вълнуващ подход позволява на символите да предоставят печалби, когато паднат където и да е на екрана, при условие че има комбинация от 8 или повече еднакви символа. Играта се характеризира с висока волатилност и може да се похвали с RTP от 96%.

Wins of Mermaid Multipower WildФункция Avalanche: Печалбите задействат динамичната функция Avalanche. Печелившите символи се изплащат и изчезват, проправяйки път на нови символи, които се спускат каскадно надолу. Това създава допълнителни възможности за печалби. Лавината продължава, докато не се образуват повече печеливши комбинации, и се активира и от функцията Respin.

Функция Respin: Внимавайте за символа Тризъбец. Когато той се появи на барабаните сред непечеливш сценарий, той задейства функцията Respin. Този символ елиминира до 12 редовни печеливши символа, като ги заменя със символ Multiplier. Интригуващо е, че стойността на множителя съответства на броя на премахнатите символи. Това инициира лавина, която носи нови символи и допълнителни възможности за печалба.

Функция Explosion: Символът Бомба влиза в действие, когато на екрана няма печалби или символи Тризъбец. Той се взривява, премахвайки съседни символи в зона 3х3 и ги заменя с произволно избран обикновен символ. Освен това на позицията на бомбата се появява символ Мултипликатор с произволен множител до x10.

Wins of Mermaid Multipower RespinСимволи с множител: Тези символи могат да се появят по време на всяка фаза на играта и носят множители от x2 до x500. След поредица от лавини сумата от всички видими символи на множителя се прилага към общата печалба.

Безплатни завъртания: Появата на 4 бонус символа в основната игра задейства функцията Free Spins, която дава 15 завъртания. По време на този рунд всеки символ Multiplier, който се появи и допринесе за печалба, добавя стойността си към общия множител. Допълнителни 5 или 15 безплатни завъртания могат да бъдат спечелени, ако по време на този кръг се появят съответно три или четири символа Bonus.

Scatter Boost: Активирането на режима Scatter Boost увеличава вероятността за активиране на безплатни завъртания със 100% за сметка на 25% увеличение на залога. Теоретичният коефициент на печалба (RTP), когато тази функция е активна, остава 96%.

Bonus Buy: Играчите могат да изберат да закупят безплатни завъртания за 100 пъти залога си с RTP от 96,27%. Тази опция обаче не е налична, ако режимът Scatter Boost е активен и обратно.

Дизайн и саундтрак

Wins of Mermaid Multipower SymbolsWins of Mermaid Multi Power се отличава с ярък и цветен дизайн, разположен в дълбока океанска среда. На фона е изобразена ярка подводна сцена с цветни корали и растения в нюанси на розово, лилаво, синьо и оранжево. Океанското дъно е осеяно със златни монети, а до барабаните е изобразена русалка, която държи тризъбец. Барабаните са украсени със скъпоценни камъни в различни цветове, като синьо, зелено, лилаво, жълто и розово, които служат като символи с по-ниска стойност. Символите с висока стойност са тематично последователни и включват пръстен, череп, мида с перла и сандък със съкровища.

Играчите, които харесват този дизайн с океанска тематика, може да оценят подобни игри като Pearls of Aphrodite от Kalamba Games и Sirens' Riches от Red Tiger, които също разглеждат подводни теми.

Нашето заключение

Wins of Mermaid Multi Power се отличава с механиката си pay-anywhere, висока волатилност и солиден RTP от 96%. Очарователният подводен дизайн на играта се допълва от множество функции като лавини, повторни завъртания, експлозии и множители, които придават дълбочина и вълнение на геймплея. Шансът да задействате до 15 безплатни завъртания, заедно с опциите Scatter Boost и Bonus Buy, предоставят на играчите множество възможности за големи печалби. Този слот е завладяващ избор за тези, които търсят динамично и визуално привлекателно игрално изживяване.

Wins of Mermaid MultiPower в сравнение към други слотове

Име:Wins of Mermaid MultiPowerLegacy of DynastiesHot Hot HalloweenOgre EmpirePower of Merlin MegawaysFinn and The Candy Spin
Провайдър:Fantasma GamesPlay'N GoHabaneroBetSoftPragmatic PlayNetEnt
Печеливши канали:Scatter Pays10525до 117,649Spiraling
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога2,300х Залога1250 х Залога40 х Залога40,000х Залога336x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока волатилност за потенциал за големи печалби.

 • Множество ангажиращи функции.

 • Символи с множител до x500.

Минуси:
 • Дизайнът може да не се хареса на всички вкусове.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wins of Mermaid MultiPower

Wins of Mermaid MultiPower

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wins of Mermaid MultiPower. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wins of Mermaid MultiPower.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wins of Mermaid MultiPower
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Wins of Mermaid MultiPower. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Wins of Mermaid MultiPower. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Wins of Mermaid MultiPower може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Какви специални функции предлага Wins of Mermaid Multi Power?

Играта предлага няколко вълнуващи елемента, като лавини, повторни завъртания, експлозии и множители. Тези функции създават динамичен геймплей, като всяка от тях предлага уникални начини за увеличаване на потенциалните печалби.

Как се активира функцията Respin в Wins of Mermaid Multi Power?

Функцията Respin в Wins of Mermaid Multi Power се активира, когато на барабаните се появи символ Тризъбец по време на непечелившо завъртане. Тази функция елиминира до 12 обикновени символа, заменяйки ги със символ Multiplier, и задейства лавина.

Как се получават безплатните завъртания в Wins of Mermaid Multi Power?

Безплатните завъртания в Wins of Mermaid Multi Power се активират, когато на барабаните в основната игра се появят четири Bonus символа, които дават 15 безплатни завъртания. Допълнителни завъртания могат да бъдат спечелени по време на функцията чрез падане на повече Bonus символи.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:9 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238