Woolly Wilds

 • Доставчик:

  All41 Studios

 • Тип:

  20 Линии

Woolly Wilds Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Woolly Wilds

Разработчик: All41 Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:5,00
Джакпот:N/A
Скатер:Да

Детайли за Woolly Wilds

Разработчик: All41 Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:5,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:N/A

Ревю за Woolly Wilds

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Woolly Wilds, представена от All For One Studios, партньор на Games Global, пренася играчите в праисторическата ера. С традиционна игрална мрежа 5х3 с 20 фиксирани печеливши линии, както и с Wild символи и възможност за безплатни завъртания, тази игра обещава вълнуващо преживяване. Особеното е, че играта разполага с пет фиксирани джакпот стойности, независимо от залога ви. Без повече отлагане, нека разгледаме подробностите.

Функции и бонуси

Woolly Wilds предлага висока волатилност и стандартна RTP от 96,2%. Играта се развива на решетка 5 на 3 с 20 печеливши линии.

Woolly Wilds SymbolsДжакпоти: Woolly Wilds предлага пет джакпота с фиксирана стойност, а именно Mini, Minor, Major и Grand, като всеки от тях осигурява награди от €5, €15, €150 или €1 000 в Base Mode и €25, €75, €750 или €5 000 в Gold Mode. Освен това в Gold Mode се появява Super Jackpot с награда от €25 000. Активирането на тези джакпоти може да стане, когато печалба от 5 от един вид символи задвижи джакпот контейнера. Броят на позициите на контейнера, запълнени с букви, зависи от залога ви, като всяка буква представлява джакпот. Когато се активира, стрелка се задвижва и където тя спре, се дава съответният джакпот. Ако тя се спре на празно място, не се присъжда джакпот. Освен това, когато се появят няколко печалби от 5 символа от един вид и стрелката намери буква, за всяка печеливша комбинация се предоставя същата награда.

Безплатни завъртания: По време на основната игра Woolly Wilds въвежда безплатни завъртания, когато 3, 4 или 5 Scatter символа попаднат на барабаните. Тези символи не само носят печалба от 5, 20 или 100 пъти първоначалния залог, но и задействат кръг от съответно 10, 15 или 25 безплатни завъртания. В рамките на този кръг появата на 2 Scatter символа дава допълнителни пет безплатни завъртания, а 3 Scatter символа дават допълнителни десет безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания на барабани 4 и 5 постоянно се появяват подредени Wild символи на всяко завъртане.

Buy Feature: Срещу 50 пъти залога играчите могат да получат незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Woolly Wilds WildWoolly Wilds пренася играчите в праисторически свят на мамути и други древни същества. Фонът на играта включва пейзаж, който предлага поглед към това как е изглеждало миналото. В зависимост от избрания режим на игра играчите могат да изживеят тази обстановка в топлите лъчи на дневната светлина или в лилавите нюанси на нощта. Символите във Woolly Wilds са подходящи за темата и включват същества като лосове, вълци, големи котки, мечки и мамути. Wild символът е под формата на ястреб, а познатите символи 10-A представляват символите с по ниски печалби.

Нашето заключение

Woolly Wilds от All For One Studios предлага на играчите игрално изживяване с висока волатилност и приличен RTP от 96,2%. Сред отличителните характеристики на играта са пет джакпота с фиксирана стойност, кръг с безплатни завъртания с възможности за допълнителни завъртания и удобната Buy Feature функция за незабавен достъп до безплатните завъртания. На фона на праисторически пейзаж и с различни емблематични същества, Woolly Wilds съчетава завладяващи графики и възнаграждаващ геймплей за едно приятно слот приключение.

Woolly Wilds в сравнение към други слотове

Име:Woolly WildsShining BoomWild FiveLion Dance MegawaysMoon Princess Christmas KingdomAlchemy Ways
Провайдър:All41 StudiosEGT DigitalSkywindPragmatic PlayPlay'N GoRed Rake
Печеливши канали:20Scatter Pays50До 117,6495Million Ways
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:N/AПрогресивен1,000 х Залога5,000х залога15,000 х Залога8,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Пет джакпота с фиксирана стойност.

 • Удобна функция за покупка на безплатни завъртания.

 • Завладяваща праисторическа тема и дизайн.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Woolly Wilds

Woolly Wilds

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Woolly Wilds. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Woolly Wilds.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Woolly Wilds
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Woolly Wilds. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Woolly Wilds.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Woolly Wilds. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Woolly Wilds.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Woolly Wilds в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как работят джакпотите в Woolly Wilds?

Woolly Wilds разполага с пет джакпота с фиксирана стойност, включително Mini, Minor, Major, Grand и Super Jackpot в режим Gold. Тези джакпоти могат да бъдат активирани, ако получите печалба от 5 еднакви символа. Размерът на залога ви определя колко позиции на джакпот контейнера са запълнени с букви, всяка от които представлява потенциален джакпот, който може да бъде спечелен на случаен принцип.

Какво представлява функцията Buy Feature в Woolly Wilds?

Функцията Buy Feature във Woolly Wilds позволява на играчите да получат незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания, като платят 50 пъти първоначалния си залог.

Предлага ли се Woolly Wilds за игра през мобилни устройства?

Да, Woolly Wilds е предвидена за игра през мобилни устройства, което ви позволява да се насладите на нейните функции и вълнуващ геймплей на мобилните си устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238