Zeus vs Hades – Gods of War

zeus vs hades slot review

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Zeus vs Hades – Gods of War

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:15,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Zeus vs Hades – Gods of War

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000 х Залога

Ревю за Zeus vs Hades – Gods of War

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в завладяващото царство на вечния конфликт между доброто и злото в едно от най-новите заглавия на Pragmatic Play. Добре дошли в Zeus vs Hades – Gods of War, където се разгръща епичната битка между Бога на светкавиците и Бога на подземния свят. Макар че е логично да клоним към царството на светлината – тези, които се осмелят да прегърнат тъмната страна, могат да отключат още по-голям потенциал за победа. Имате свободата да изберете своята страна в началото на играта или да я смените безпроблемно по време на геймплея в базовата игра.

Всички символи в Zeus vs Hades се изплащат отляво надясно на съседни барабани, като се започне от най-левия барабан. Играта предлага два различни профила, от които можете да избирате – режими Олимп или Хадес. Изборът на Олимп ви потапя в света на доброто, докато изборът на Хадес ви потапя в царството на мрака. Всеки от режимите променя визуалната естетика на играта – облачно синьо небе за Olympus и огнена адска тъмница за Hades.

В режим Olympus вероятността да задействате функцията Free Spins е по-голяма, въпреки че средните печалби от Free Spins са малко по-ниски. Обратно, в режим Хадес вероятността за активиране на бонуса Free Spins е по-малка, но потенциалът за по-големи печалби по време на рундовете Free Spins е по-голям в сравнение с режим Olympus.

Подгответе се за битката с два вида уайлд символи в Zeus vs Hades – Gods of War:

 • Обикновен уайлд символ – Този символ замества всички символи с изключение на Scatter. Той може да се появи на всеки барабан и няма множител.
 • Разширяващи се Wild символи с множител –  Тези специални уайлд символи се разширяват, за да покрият целия барабан, и имат множител. Когато в основната игра или в кръга с безплатни завъртания се появи разширяващ се уайлд символ, той се разширява вертикално. Случаен множител се присъжда след кратък сблъсък между Зевс и Хадес. Божеството победител определя стойността на множителя, която варира от 2 пъти до невероятните 100 пъти. Този множител важи за всички печеливши комбинации, в които участва разширяващият се уайлд. Ако няколко разширяващи се уайлд символа участват в една и съща печеливша комбинация, техните множители се комбинират, за да осигурят наистина сензационна печалба.

Отключете вълнуващия бонус Free Spins в Zeus vs Hades – Gods of War, като уцелите три Scatter символа в основната игра. Scatter символите могат да се появят само на барабани 1, 3 и 5 по време на основната игра и е важно да отбележим, че допълнителни безплатни завъртания не могат да бъдат спечелени, докато бонусът Free Spins е активен. При активиране на бонуса ще получите 10 безплатни завъртания. По време на рунда Free Spins всички разширяващи се Wild символи, които се появяват на барабаните, ще се разширят, ще получат произволен множител от същия диапазон като в основната игра и ще останат фиксирани на екрана за продължителността на рунда през всички останали безплатни завъртания. Въпреки че функцията Free Spins не може да бъде задействана многократно, всички специални барабани остават активни по време на целия рунд.

Струва си да споменем, че както основната игра на Zeus vs Hades – Gods of War, така и кръгът с безплатни завъртания предлагат максимална печалба, до 15 000 x Вашия залог. Ако общата печалба в кръга Free Spins достигне този праг, кръгът приключва незабавно и Вие ще получите печалбата си. Всички останали безплатни завъртания се губят. Прагматик Плей предлага на играчите примамлива възможност ръчно да купят бонуса Free Spins, като по този начин прескочат чакането той да се задейства по естествен начин в основната игра. Тази опция обаче се предлага на цена от 75x до 300x Вашия залог.

Когато играете в режим Olympus с по-ниска волатилност, са налични следните опции за покупка:

 • Похарчете 75 пъти залога си, за да получите 10 безплатни завъртания в стандартната функция Free Spins.
 • Похарчете 300 пъти залога си за специална функция Free Spins, гарантираща появата на един разширяващ се Wild символ с произволен множител при първото безплатно завъртане. Позицията на този символ също ще бъде определена на случаен принцип. Ако той се падне на първия барабан, Вие си осигурявате присъствието на този символ за цялото времетраене на кръга от безплатни завъртания.

Когато прегърнете тъмната страна на Хадес, ви очакват следните опции за покупка:

 • Похарчете 150 пъти залога си, за да получите 10 безплатни завъртания в стандартната функция Free Spins.
 • Инвестирайте 300 пъти залога си, за да отключите същата специална функция с безплатни завъртания като в режим Olympus. Тя предоставя гарантиран разширяващ се Wild символ, който може да се приземи на всеки барабан с произволен множител.

Дизайнът на играта Zeus vs Hades – Gods of War перфектно улавя същността на темата. Играчите се потапят в две различни царства, всяко от които има уникална атмосфера. Царството на могъщата сила се разгръща в небесните сфери, където Зевс царува като ваш покровител. Ако изберете режим Inferno, ще бъдете обградени от вечен адски огън, докато се присъединявате към Хадес. Цветовата схема отразява тази двойственост, с небесносини тонове за Зевс и огненочервени нюанси за адския режим. Саундтракът допълва темата за гръцката митология в играта, като включва елементи, които предизвикват мистична атмосфера. Заслужава да се отбележи обаче, че саундтракът остава един и същ и в двата режима, което може да бъде леко разочароващо. Макар че това не влияе пряко на геймплея, може да накара някои играчи да искат по-различно звуково изживяване за всяка сфера.

Що се отнася до символите, в Zeus vs Hades – Gods of War има общо 20 символа (с по два подобни символа за всеки режим). Символите на Зевс са синкави и сияйни, което представлява неговата божествена сила. Обратно, символите на Хадес са обгърнати от пламъци, символизиращи огнената област, която той управлява.

За пореден път Pragmatic Play предлага изключителна игра с много функции и възможности, на които играчите могат да се насладят. Включването на функцията Buy Bonus, която се е превърнала в основен елемент в съвременните слот игри, допълнително подобрява преживяването от играта. С възможността да избирате между два режима и различни нива на волатилност, Zeus vs Hades – Gods of War е подходяща за широк кръг играчи. Освен това играта може да се похвали с впечатляващ потенциал за джакпот до 15 000 пъти Вашия залог.

Увлекателният дизайн и завладяващият саундтрак допринасят за цялостното потапяне и удоволствие от играта. Ако сте любители на слотове с митологична тематика, особено на тези, вдъхновени от древногръцката митология, Zeus vs Hades – Gods of War със сигурност ще се превърне в една от любимите ви казино игри. Pragmatic Play за пореден път доказа способността си да предоставя висококачествено игрално изживяване, което ще забавлява играчите с часове.

Zeus vs Hades – Gods of War в сравнение към други слотове

Име:Zeus vs Hades – Gods of WarBook of ShadowsStar BountyBrave Cat40 Charming JokerMoney Train 3
Провайдър:Pragmatic PlayNolimit CityPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveEGT DigitalRelax Gaming
Печеливши канали:1010/15/204096404040
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:15,000 х Залога30,338 x Залога25,920 x ЗалогаProgressive JakpotПрогресивен10,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Zeus vs Hades – Gods of War

Zeus vs Hades – Gods of War

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Zeus vs Hades – Gods of War. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Zeus vs Hades – Gods of War.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Zeus vs Hades – Gods of War
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Zeus vs Hades – Gods of War. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Zeus vs Hades – Gods of War.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Zeus vs Hades – Gods of War. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:17 май,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944