Big Bamboo

 • Доставчик:

  Push Gaming

 • Тип:

  50 Линии

Big Bamboo Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bamboo

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bamboo

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000 х Залога

Ревю за Big Bamboo

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Big Bamboo ви пренася в един различен свят, пълен с мистерии и много възможности за печелене на награди. Въпреки че може да очаквате спокоен и успокояващ геймплей с бамбук и панди в центъра на дизайна, ще сгрешите. Big Bamboo е силно променлив, предлага огромен потенциал за награди и е пълен с функции, които поддържат играта разнообразна от първото завъртане.

Push Gaming комбинира нежния свят на панди и бамбук с прост, но мистериозен дизайн на играта. Фонът от гигантски бамбук има ефирно усещане, докато символите имат дзен-подобен минимализъм. Графично всичко се слива, за да създаде усещане за спокойствие и релакс. Успокояващата музика, която придружава всяко завъртане на барабаните, също прекрасно кореспондира с темата.

Big Bamboo има RTP от 96,13%, което е добре поставено в средния диапазон на всички онлайн слотове. Играта е силно променлива и идва с главна награда на стойност 50 000 пъти х вашия залог.

Ротативката се играе на мрежа 5×6 с общо 50 фиксирани печеливши линии, за да ви помогне да изградите печеливши комбинации. Символите включват икони на карти за игра и различни животни, които се присъединяват към звездата на слота, гигантската панда. Два или три от всеки символ задействат награди, които нарастват до 150 пъти х вашия залог. Лимитите на залагане в слота Big Bamboo са от 0,10 монети до 100 монети на завъртане.

Мистериозните символи играят голяма роля в играта на Push Gaming. Тези символи могат да кацнат навсякъде и да се трансформират, за да разкрият различни надградени символи. Например функцията Златен бамбук се отключва, когато се разкрият символите на Златен бамбук:

 • Множител – от 2x до10x множители помагат със стойности на колекционерски символи или символи за награда.
 • Незабавна награда – получавате бонус множители на стойност между 1x и 5000 x вашия залог.
 • Колекционер – колекционерските символи или символите за незабавна награда се събират и остават на мястото си през цялата функция, докато всички останали празни позиции на символи се въртят.

Всички скатер и хазартни скатер символи могат да се появят от стандартно завъртане или функцията Golden Bamboo. Ако основни символи на скатер паднат на втория и третия барабан с скатер на хазарт на четвъртия барабан, хазартният скатер се завърта, за да разкрие един от три резултата, които се фокусират върху безплатните завъртания:

 • 4-9 безплатни завъртания.
 • 7-9 безплатни завъртания и два символа с ниска стойност се трансформират в мистериозни бамбукови символи.
 • 8-10 безплатни завъртания и четири символа с ниска стойност се трансформират в мистериозни бамбукови символи.

По време на вашите безплатни завъртания се играе бонус игра за събиране. Всеки разпръснат символ, който се приземи, се събира в рамките на метър, намиращ се вдясно от барабаните. Глюкомерът съдържа четирите символа с ниска стойност, всеки от които показва четири точки. Попълнете точките на всеки символ, за да получите допълнителни мистериозни бамбукови символи, допълнителни завъртания и бонус множители.

Big Bamboo в сравнение към други слотове

Име:Big BambooDraculaThe Fortune PigFang`s Inferno Dream DropFruitopolisElven Princesses
Провайдър:Push GamingNetEntiSoftBetRelax GamingSkywindEvoplay Entertainment
Печеливши канали:50402520Cluster Pays30
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000 х Залога200 х Залога12,500 £5,000х залога5000 х Залога150,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bamboo

Big Bamboo

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bamboo. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bamboo.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bamboo
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Big Bamboo, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Big Bamboo. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Big Bamboo.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Big Bamboo и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238