Cats of Olumpuss

 • Доставчик:

  Push Gaming

 • Тип:

  243 Линии

Cats of Olympuss Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.31%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Cats of Olumpuss

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:23,442х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Cats of Olumpuss

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:23,442х Вашият залог

Ревю за Cats of Olumpuss

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cats of Olympuss, разработена от Push Gaming, е визуално завладяваща онлайн слот игра, чието действие се развива на фона на гръцки храм. Декорирана със статуи на котки, играта предлага нежен, подходящ саундтрак и палитра от меки, пастелни цветове, които подсилват релаксиращата ѝ атмосфера. Този слот съчетава ясен геймплей с привлекателна естетика, което го прави подходящ за играчи, които се наслаждават на визуално приятно и лесно гейминг изживяване.

Игрални характеристики и бонуси

Cats of Olympuss BonusCats of Olympuss е структурирана около решетка 5х3, като предлага на играчите общо 243 начина за печалба. Играта се характеризира със своята средна до висока волатилност, която предполага баланс между чести по-малки печалби и случайни по-големи печалби. С RTP от 96,31% тя предлага справедлива вероятност за възвръщаемост с течение на времето.

Instant Prize Symbols: Това са множители на залога, които се появяват на най-външните барабани по време на основната игра и безплатните завъртания. Те задействат печалби, когато се комбинират с поне 2 Wild символа на съседни барабани, като потенциалните множители варират от 1х до 1 000х.

Stacked Wild Symbols: Това са уайлд символи на целия барабан, които се броят за един символ и могат да заместят всеки обикновен символ за печалба. Те могат да носят множители от x2 до x8, които умножават печалбите от незабавни награди. Ако една печалба включва няколко Stacked Wild символа, техните множители се комбинират.

Cats of Olympuss Feature PickСвободни завъртания: Scatters и Double Scatters могат да се появят на барабани 2, 3 и 4, като двойните Scatters се броят за два символа. Събирането на 3 или повече Scatters задейства функцията Free Spins, която активира до 4 матрици в зависимост от броя на Scatters.

В началото на бонус кръга играчите получават карти за избор. Тези карти могат да бъдат надграждани.

 • 3 скатера – 2 избора от селектора за безплатни завъртания и карта за надграждане
 • 4 скатера – 2 избора от селектора за безплатни завъртания и 2 карти за надграждане
 • 5 скатера – 2 избора от селектора за безплатни завъртания и 3 карти за подобрение
 • 6 скатера – 2 избора от селектора за безплатни завъртания и 4 карти за подобрение

Cats of Olympuss MultiplierИзбора на безплатни завъртания може да предостави 6, 7, 8 или 10 безплатни завъртания. Картите за подобрение могат да предоставят функцията „Премахване на най-нископлатените символи“, която премахва до 4 нископлатежни символа, или функцията „Подреждане на уайлд символи“, която добавя тези уайлд символи към барабани 2, 3 или 4, като множителите се увеличават, ако бъдат избрани дубликати.

Специалните символи за незабавни награди във Free Spins се разполагат на крайните леви или десни барабани. При събиране на 5 монети Special Instant Prize те отварят следващия комплект барабани и задействат отново функцията Card Pick. По време на Free Spins се добавят подредени Wild символи, които остават на мястото си през цялото времетраене.

Cats of Olympuss Push BetPush Bet: Той функционира като незадължително подобрение на стандартния геймплей. Тази функция увеличава залога с 20%, което прави задействането на бонусната игра с 60% по-вероятно.

Бонус покупка: Тя позволява на играчите да получат незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания, като опциите варират в зависимост от броя на закупените скатери:

 • 3 Scatter символа струват 60,3x залога с RTP от 96,24%.
 • 4 Scatter символа струват 110x залога с RTP от 96,38%.
 • Самостоятелни скатери струват 109x залога с RTP от 96,39%.

Дизайн и саундтрак

Cats of Olympuss SymbolsCats of Olympuss представя семпъл, но привлекателен дизайн с меки, пастелни цветове и фон на гръцки храм, който допълва митичната ѝ тема. Статуите на котки обрамчват решетката, като придават характер на обстановката в играта. Символите се вписват във визуалния стил, като включват причудливо проектирани котешки лакомства и други тематични икони като риби и арфи. Саундтракът подсилва игривото, но митично игрално изживяване.

За тези, които оценяват стила на Cats of Olympus, CatPurry Epic Strike от Nailed It Games и Kitty POPpins от AvatarUX са отлични алтернативи.

Нашето заключение

Cats of Olympuss предлага няколко интересни функции, като например символи с незабавна награда, подредени уайлд символи с множители и функция Push Bet, която увеличава шансовете за влизане в бонус кръгове. Нейният режим на безплатни завъртания се предлага с опции за надграждане и специални символи, които осигуряват допълнително вълнение и потенциал за значителни печалби. Възможността за закупуване на бонус кръг допълнително увеличава гъвкавостта на играчите. Тези функции правят играта солиден избор за тези, които търсят просто, но възнаграждаващо слот изживяване.

Cats of Olumpuss в сравнение към други слотове

Име:Cats of OlumpussRise of MerlinCandy DreamsSpartaKeep ‘EmGorilla Gold Megaways
Провайдър:Push GamingPlay'N GoEvoplay EntertainmentHabaneroHacksawBlueprint Gaming
Печеливши канали:24310Cluster pays2515,625117,649
Бонус:ДаНеНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:23,442х Вашият залог5,000 х Залога50,000Progressive Jakpot10,000х Залога20,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Символи за незабавни награди

 • Подредени уайлд символи с множители

 • Безплатни завъртания с функции за надграждане

Минуси:
 • Средната до висока волатилност може да възпре някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cats of Olumpuss

Cats of Olumpuss

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cats of Olumpuss. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cats of Olumpuss.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cats of Olumpuss
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Cats of Olumpuss, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Cats of Olumpuss. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Cats of Olumpuss и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как се задействат безплатните завъртания в Cats of Olympus?

Поставете Scatter символи на барабани 2, 3 и 4, за да задействате Free Spins в този слот. В зависимост от броя на Scatter символите можете да стартирате функцията с няколко отворени матрици и да получите допълнителни бонус пикове.

Какви са символите за незабавни награди в Cats of Olympus?

Символите за незабавни награди са специални множители на залога в тази игра, които се появяват на първия и последния барабан. Те се изплащат, когато образуват комбинация с поне два Wild символа на последователни барабани.

Можете ли да се възползвате от функцията за безплатни завъртания в Cats of Olympus?

Да, играта предлага опция за закупуване на бонус, с която играчите могат да закупят участие във функцията Free Spins. Има три опции, базирани на броя на Scatter символите, като всяка от тях влияе леко на RTP на играта.

Какво правят подредените уайлд символи в Cats of Olympus?

Stacked Wilds в този слот са пълномащабни Wilds, които заместват обикновените символи и могат да включват множители от x2 до x8. Тези множители могат да се комбинират, ако повече от един Stacked Wild е част от печеливша комбинация.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:28 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238