Goat Getter

 • Доставчик:

  Push Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Goat Getter Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.40%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Goat Getter

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000 x Залога
Скатер:Не

Детайли за Goat Getter

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 x Залога

Ревю за Goat Getter

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в причудливия свят на Goat Getter, слот игра, представена от Push Gaming. Насладете се на възхитителните визуални ефекти и успокояващия саундтрак, докато изследвате каскадната механика и функциите за падащи монети. Преживейте едно спокойно игрално пътешествие с потенциални награди и приятни изненади.

Функции и бонуси

Игралната решетка на Goat Getter се състои от 5 барабана и 6 реда, като включва система за изплащане на скатер. Това означава, че печалба се получава винаги, когато поне 6 съвпадащи символа се появят на игралната дъска в която и да е позиция. Освен това играта включва каскадна механика, при която падащите отгоре символи незабавно запълват празните пространства, получени в резултат на печалбите. Каскадната последователност продължава, докато не спрат да се образуват нови печалби от скатер символи. Със средна/висока волатилност играта предлага впечатляващ RTP от 96,40%.

В Goat Getter ще срещнете символи Coin Pot, всеки от които носи стойност на незабавна награда. За да задействате функцията Падащи монети (Coin Drop), трябва да уцелите 6 или повече гърнета с монети без последващи печалби. Ето какво можете да очаквате от функцията Coin Drop:

 • Goat Getter FeatureС 6 Coin Pot печелите 0,5х залога
 • С 7 Coin Pot печелите 1х залога
 • С 8 Coin Pot печелите 2х залога
 • С 9 Coin Pot печелите 4х залога
 • С 10 или повече Coin Pot активират се стойностите на незабавните награди, свързани с всеки Coin Pot, които варират от 0,5 до 1000 пъти залога.

При стартиране на функцията Coin Drop всички символи в решетката се премахват, с изключение на символите Coin Pot или „Бонус“, които се спускат надолу. Ако се задейства от основната игра, отгоре се спускат тайнствени кутии, които разкриват или символ на монета, символ Coin Pot, или бонус символ. Безплатните завъртания се активират, когато след задействане на основната игра се появят 3 или повече бонус символа.

По време на безплатните завъртания кутиите със загадки могат да разкрият символи „монети“, „Coin Pot“ или „коза“. Когато се разкрият символи Coin Pot и „Козичка“, Козичката прилежно събира активните стойности на моментните награди. Всички множители, които козите притежават, се прилагат към общата печалба, преди тя да бъде изплатена, и след това козите се събират. Кръгът Coin Drop приключва, когато се разкрият само монети или всички пространства са запълнени.

В базовата игра при попадане на 3 бонус символа получавате 6-12 безплатни завъртания, при 4 бонус символа се получават 10-16 безплатни завъртания, а при 5 бонус символа се получават 14-16 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания може да се появи символът „Коза“; когато това се случи, всяка коза, която се вижда, ще събира усърдно стойността на всички гърнета с монети, които се намират пред нея. Освен това всеки път, когато се появи символ Коза, той допринася за прогресивен индикатор с 4 нива:

 • Goat Getter SymbolsНиво 1: Активира множител x2 и предоставя 5 допълнителни безплатни завъртания.
 • Ниво 2: активира множител x3 и предоставя 5 допълнителни безплатни завъртания.
 • Ниво 3: Активира множител x5 и дава 5 допълнителни безплатни завъртания.
 • Ниво 4: Активира множител x10 и дава 5 допълнителни безплатни завъртания.

Натрупаният множител се отнася за всички стойности на символа Coin Pot, които събира символът „Коза“.

Друга вълнуваща функция на Goat Getter е функцията Gamble. Преди началото на кръга с безплатни завъртания играчите могат да играят изпробват късмета си за шанса да спечелят допълнителни безплатни завъртания, но внимавайте, тъй като късметът може да доведе и до загубата им.

За играчите, които търсят по-бърз достъп до безплатните завъртания, менюто Bonus Buy предлага четири различни опции:

 • 3 бонус символа на стойност 100х текущия залог.
 • 4 бонус символа на стойност 200хтекущия залог.
 • 5 бонус символа на стойност 400х текущия залог.
 • Случаен брой бонус символи на стойност 175x текущия залог.

Дизайн и саундтрак

Goat Getter ReviewДизайнът на Goat Getter се отличава с ярки и завладяващи визуални ефекти, които потапят играчите в причудлив свят, изпълнен с очарователни герои и възхитителна игрална мрежа. Художественият стил е очарователно окарикатурен, което допринася за цялостната привлекателност на играта. Завладяващият дизайн е придружен от саундтрак, който перфектно допълва геймплея, създавайки завладяващо изживяване, което държи играчите ангажирани по време на тяхното игрово пътешествие.

Нашето заключение

Goat Getter е завладяваща слот игра, която предлага уникално игрално изживяване с иновативните си функции, като каскадната механика и функцията Coin Drop. Завладяващият дизайн и хипнотизиращият саундтрак засилват цялостното удоволствие от играта. Благодарение на вълнуващия индикатор за прогресия и системата за множители играчите са стимулирани да продължат да се стремят към по-големи печалби. Goat Getter е възхитителен избор за начинаещи играчи и опитни ентусиасти, които търсят възнаграждаващо и забавно приключение.

Goat Getter в сравнение към други слотове

Име:Goat GetterTitan StrikeRelease the BisonHellcatrazMore Magic AppleGoddess of Egypt
Провайдър:Push GamingRelax GamingPragmatic PlayRelax Gaming3 Oaks Gaming3 Oaks Gaming
Печеливши канали:Scatter Pays152046,65625Scatter pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаНе
Джакпот:10,000 x Залога2,000х Залога3,000х залога51,840 х Залога2,000 х Залога12,373 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникална каскадна механика и функции Coin Drop

 • Потенциал за възнаграждаващ геймплей

Минуси:
 • Възможно е да не се хареса на играчите, които търсят високоинтензивен геймплей

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Goat Getter

Goat Getter

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Goat Getter. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Goat Getter.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Goat Getter
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Goat Getter. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Goat Getter.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Goat Getter в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Goat Getter и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Кой разработва слота Goat Getter?

Goat Getter е разработен от Push Gaming, известен доставчик на игри в iGaming индустрията.

Какви са отличителните характеристики на Goat Getter?

Goat Getter предлага уникални функции като каскадната механика и Coin Drop, които осигуряват спокойно игрално изживяване с потенциални награди.

Има ли безплатна демо версия на играта?

Много онлайн казина предоставят безплатна демо версия на Goat Getter, която позволява на играчите да я изпробват, без да залагат истински пари.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:7 ноември,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове

The Big Journey Free Play