Barnyard Megahays Megaways

Налично на:

телефон

RTP

96.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Barnyard Megahays Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Barnyard Megahays Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Barnyard Megahays Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Играта Barnyard Megahays Megaways е създадена от Pragmatic Play и представлява онлайн слот игра, която вдъхва живот на темата за фермите. Тя може да се похвали с висока волатилност и 96,50% RTP, предназначени да осигурят вълнуващ геймплей с възможности за значителни печалби. Внимателно подбраният саундтрак подсилва селската атмосфера, като кани играчите в свят, в който животът във фермата се среща със слот екшъна.

Функции и бонуси

Barnyard Megahays Megaways е комплексна онлайн слот игра, разположена в динамична мрежа с 6 барабана. Благодарение на формата Megaways всеки барабан варира в редове от 2 до 7, което позволява до 117 649 печеливши линии. Играта е известна с високия си RTP коефициент от 96,50% и високата си волатилност.

Tumble Функция: Печалбите в тази игра водят до изчезване на допринасящите символи, което позволява на тяхно място да паднат нови символи. Този процес се повтаря, докато се формират нови печалби, и продължава, докато не могат да бъдат създадени повече.

Barnyard Megahays Megaways WildСпециални символи: Появяват се под формата на бали сено и носят случайни функции. Когато символ Collect се падне едновременно със специален символ, се активира неговата функция.

 • Парична стойност: Тези символи имат произволна стойност от 1 до 100 пъти залога, която се събира, щом на екрана се появи символ Collect.
 • Wild: Става Wild символ след падането, като може да замества всички символи с изключение на Special или Collect.
 • Wild мултипликатор: Функционира като обикновен Wild символ, но с допълнителен множител от 2х, 3х или 5х към всички печалби, в които участва. Ако се прилага повече от един множител, те се умножават, за да увеличат печалбата.
 • Respin: Присъжда повторно завъртане на всички налични символи.
 • Max Win: Автоматично предоставя максималната потенциална печалба на играта от 10 000 пъти залога.
 • Безплатни завъртания: Започва кръга Безплатни завъртания.

Безплатни завъртания: Тази функция се активира, когато символ Collect и 1 или 2 Scatter символа се паднат заедно, и предлага съответно 10 или 20 безплатни завъртания. Във Free Spins кръга символите Collect се премахват, като се гарантира, че стойностите от специалните символи винаги се събират. Появяват се и два специални символа, които предоставят 3 или 10 допълнителни безплатни завъртания.

Бонус покупка: Позволява на играчите да влязат директно в рунда на безплатните завъртания на цена от 100x техния залог, като стартират функцията с 1 или 2 Scatter символа и гарантиран символ Collect.

Дизайн и саундтрак

Barnyard Megahays Megaways SimvoliBarnyard Megahays Megaways се развива на фона на фермерски пейзаж, който плавно преминава от ден в нощ в кръга с безплатни завъртания. Играта включва символи от десетки до аса, както и фермерски персонажи като прасе, крава, куче, както и мъжки и женски образи. Подходящият саундтрак и графиките създават жизнена тема.

За играчите, които търсят подобно изживяване с известна промяна, Fox Mayhem от Play'N GO предлага малко по-различен геймплей със свой собствен уникален чар. Алтернативно, за тези, които се интересуват от по-мрачна интерпретация на темата за фермата, Feasting Fox от Quickspin предлага интригуваща вариация в игровия процес.

Нашето заключение

Barnyard Megahays Megaways на Pragmatic Play предлага просто, но завладяващо слот изживяване, като се фокусира върху ключови функции като Tumble Feature, Free Spins и Wild Multipliers. Въпреки скромния набор от бонуси, високата му волатилност и RTP от 96,50% обещават потенциал за значителни печалби. Преходът от ден към нощ по време на безплатните завъртания придава уникална визуална привлекателност. Тази игра е подходяща за играчи, които ценят комбинацията от простота и възможност за въздействащи резултати.

Barnyard Megahays Megaways в сравнение към други слотове

Име:Barnyard Megahays MegawaysGenie’s Arabian RichesEye of CleopatraThe Sword and the Grail Excalibur1001 SpinsHotline
Провайдър:Pragmatic PlayGames GlobalPragmatic PlayPlay'N GoPlatipusNetEnt
Печеливши канали:До 117,649Scatter Pays40205030
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога15.000х Залога3,200 х Залога25,000х залога100,000£5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,50%

 • Печалба до 117 649 мегахерца

Минуси:
 • Ограничен набор от бонусни функции в сравнение с някои други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Barnyard Megahays Megaways

Barnyard Megahays Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Barnyard Megahays Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Barnyard Megahays Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Barnyard Megahays Megaways
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Barnyard Megahays Megaways, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Barnyard Megahays Megaways.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Barnyard Megahays Megaways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Barnyard Megahays Megaways?

Играта има 96,50% RTP и висока волатилност, което означава, че има шанс за големи печалби, но с по-висок риск.

Как се печели в Barnyard Megahays Megaways?

Печалбата включва съвпадение на символи в решетката с 6 барабана, която предлага до 117 649 начина за печалба. Функцията Tumble помага за създаването на допълнителни печалби чрез замяна на печеливши символи с нови.

Какви специални функции има Barnyard Megahays Megaways?

Играта включва функция Tumble, специални символи, уайлд символи и множители, опция Respin и безплатни завъртания. Обстановката в играта се променя от ден на нощ в кръга с безплатни завъртания.

Мога ли да купувам бонуси в Barnyard Megahays Megaways?

Можете да получите директен достъп до кръга с безплатни завъртания, като платите 100 пъти залога си.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:20 март,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238