Land Of The Free

Land Of The Free Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.08%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Land Of The Free

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:57,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Land Of The Free

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:57,000х Залога

Ревю за Land Of The Free

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Разгледайте американската провинция в Land Of The Free, слот игра от Nolimit City. Тази игра предлага неангажиращо игрално изживяване на фона на Америка. Със своите уникални функции, живописен дизайн и подходящ саундтрак Land Of The Free предоставя спокойно слот изживяване, което улавя същността на САЩ.

Функции и бонуси

Land Of The Free разполага с игрална мрежа, състояща се от 5 барабана, 4 реда и общо 1024 печеливши линии. Тази игра попада в категорията на слотовете с висока волатилност, като предлага RTP (възвръщаемост на играча) от 96,08%. Играчите ще бъдат заинтригувани от потенциала на играта за максимална печалба до 57 000 пъти първоначалния им залог.

Land Of The Free ScatterИграта включва уникална функция Conveyor Belt, която въвежда специфични символи, подобряващи преживяването от играта:

 • Protein Powder Keg: Когато на същия барабан се появи частично подреден символ, той превръща частичната подредба в пълна.
 • Бутилки: Тези щайги съдържат една или две бутилки. Ако се задейства една бутилка, тя превръща произволен платежен символ на същия барабан в Wild символ. При две бутилки първата превръща произволен печеливш символ в Wild, а втората разделя този Wild символ на две части.
 • Мечка Бензо: Mечка Бензо се появява единствено в основната игра и може да превърне от 3 до 8 случайни символа в Wild и/или Scatter. По време на Submerged Spins се появяват напълно подредени Benzo Bears, които превръщат всички символи под повърхността на водата в Wild символи.
 • Mr. Split & Chainsaw: Мистър Сплит може да се появи на най-десния барабан (ако е отключен) и разпределя всички символи, с изключение на скатерите, на редове 1-5, в зависимост от размера си. Той може да се появи наполовина или изцяло подреден по време на основната игра. При завъртанията Tsunami и Submerged Spins Mr. Split е напълно поставен и разделя всички символи под повърхността на водата. Chainsaw се активира, когато Mr. Split присъства на отключен барабан, като добавя още едно разделяне към вече разделените позиции на същия барабан.
 • Rubber Ducks: По време на завъртанията Tsunami и/или Submerged Spins появата на Rubber Ducks носи по 2 завъртания на всяка патица. Всяка Rubber Duck (гумена патица) увеличава нивото на водата с един ред по време на Tsunami Spins.

Land Of The Free WildБезплатни завъртания: За да активират безплатните завъртания, играчите трябва да получат минимум 3 Scatter символа. Броят на предоставените Безплатни завъртания зависи от броя на Scatter символите, които се появяват на барабаните:

 • 3 Scatter символа дават 12 безплатни завъртания.
 • 4 Scatter символа дават 15 безплатни завъртания.
 • 5 Scatter символа дават 20 безплатни завъртания.

Titan Spin/Idiot Spin: В основната игра, Tsunami Spins или Submerged Spins функцията Titan Spin може да се задейства, ако при някое завъртане се появи подводница. Когато това се случи, в прозореца на подводницата може да се появи един от тримата „президенти“ и съответният им множител се прилага към основния залог. Ако не се появи „Президент“, няма печалба. Тримата „президенти“ и съответните им множители са:

 • Президент 1, с множител 57 000x.
 • Президент 2 с множител 25 000x.
 • Президент 3 с множител 15 000x.

Land Of The Free SpinTsunami Spins and Submerged Spins: Tsunami Spins активират всички барабани, като започват с долните 2 реда, потопени под водата. С напредването на играта, ако всички 4 реда бъдат потопени, Tsunami Spins плавно се превръщат в Submerged Spins, при които всеки ред е изцяло потопен под повърхността на водата, което добавя дълбочина и интрига към геймплея.

xBet: Asscar Mode & Action Spins: Активирането на xBet увеличава залога Ви с 25% и гарантира появата на Scatter символ на най-левия барабан.

Nolimit Bonus Buy: За играчите, които търсят ускорено действие, този слот предлага четири опции за бонус купуване:

 • Tsunami Spins за 68x залога.
 • Lucky Draw за 115,5 пъти залога.
 • Submerged Spins за 258x залога.
 • Idiot Spins за 2310 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Land Of The Free SymbolsДизайнът на Land Of The Free потапя играчите в планински американски пейзаж, създавайки визуално завладяващ фон за действието в играта. Графиките на слота са богати на детайли и улавят същността на американския дух. Саундтракът допълва изживяването, като създава сцена със смесица от патриотични и тематични мелодии.

Играчите, които оценяват американската тематика на Land Of The Free, могат да се насладят и на Brew Brothers от Slotmill – друг слот, който предлага подобно игрално изживяване със свой собствен уникален чар.

Нашето заключение

Land Of The Free предлага забавно игрално изживяване с високи залози на фона на живописна американска природа. Със своите уникални функции, завладяващ дизайн и тематичен саундтрак играта е подходяща както за тези, които търсят нотка хумор, така и за играчите, които търсят значителни награди. Иновативните елементи на геймплея добавят допълнително вълнение, което я прави слот, който си заслужава да бъде разгледан от феновете на динамичните и ангажиращи слот игри.

Land Of The Free в сравнение към други слотове

Име:Land Of The FreeDragon’s BreathFishin’ ReelsGates of XibalbaEnergoonzAncient Egypt
Провайдър:Nolimit CityRabcatPragmatic PlayPragmatic PlayPlay'N GoPragmatic Play
Печеливши канали:1024Cluster Pays10Scatter Pays110
Бонус:ДаНеДаНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:57,000х Залога1250 х Залога1,200 х Залога5,000х Залога500 х Залога2,500 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни геймплей функции

 • Детайлен дизайн на американска тематика

 • Потенциал за значителни печалби

Минуси:
 • Високата волатилност може да не отговаря на предпочитанията на всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Land Of The Free

Land Of The Free

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Land Of The Free. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Land Of The Free.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Land Of The Free
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Land Of The Free, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Land Of The Free. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Land Of The Free в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има Land Of The Free?

Играта предлага 1 024 печеливши линии, от които играчите могат да печелят.

Какви са специалните функции на Land Of The Free?

Играта включва уникални функции като Protein Powder Keg, Bottles, Benzo Bear, Mr. Split & Chainsaw, и Rubber Ducks.

Как мога да задействам безплатните завъртания?

Безплатните завъртания могат да се активират, като уцелите 3 или повече Scatter символа.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Land Of The Free?

Land Of The Free предлага максимален печеливш потенциал от 57 000x залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:24 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944