Euphoria

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  243 Линии

Euphoria Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Euphoria

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,30
Макс. Залог:30,00
Джакпот:20,000£
Скатер:Да

Детайли за Euphoria

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,30
Макс. Залог:30,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000£

Ревю за Euphoria

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Euphoria е онлайн слот, разработен от iSoftbet, изграден около 5-барабанен, 3-редов формат. Има 243 начина да спечелите, а функциите включват кръг с безплатни завъртания и увеличаване на Wild мултипликатори. Играчите извън Обединеното кралство могат да използват механиката „Feature Buy“ и да закупят директно бонус кръга с безплатни завъртания срещу определена сума.

Цветовете в тази игра са ярки и великолепни и дори символите на игралните карти изглеждат като направени от нарязани скъпоценни камъни. Всичко има много искри и много блестящи скъпоценни камъни, плаващи в ярка, лилава космическа сцена. Страхотния 3D ефект върху изображенията,  прави скъпоценните камъни готови да паднат направо от екрана ви.

Няма много персонализируеми функции, които трябва да настроите преди играта, което е добре, защото може да стане малко объркващо, когато има твърде много настройки, с които да се занимавате. Всичко, което трябва да направите, е да зададете общия си залог на сума за завъртане и да щракнете върху бутона за завъртане или функцията за автоматично завъртане, което ще задейства въртенето на барабаните. Печелившите комбинации идват от съвпадение на три или повече от един вид символ на някоя от наличните линии на печалба отляво на дасно на съседни барабани.

Специалните символи в играта се открояват от плащащите символи, защото са представени от звезди. Тези звезди действат като Wild, и те също могат да задействат множителите и безплатния кръг на Euphoria Spins. По време на игра можете да получите огромни множители, които да достигнат до х27.

Тези красиви звезди имат повече от една употреба. Те също имат важна роля в кръга на безплатните завъртания, който се задейства, когато получите три от символите на логото Scatter на средните барабани. Играчите започват кръга с осем безплатни завъртания и когато се появи звезда Wild, тя ще добави множител и ще запълни Star Meter. Можете да получите х 243 множител, ако успеете да получите повече звездни символи.

Рейтингът на променливостта на една игра се определя по скала от 1 до 5, но обикновено ще виждате само ниско, средно или високо ниво. Ниската променливост означава, че игрите постигат печалби често и обикновено с по-малки награди и по-малък риск, докато игрите с висока променливост имат по-големи печалби, по-голям риск и по-малко попадения. Euphoria е игра с висока променливост, така че може да се наложи да изчакате известно време, за да получите  печелившо завъртане. Euphoria е красива игра с хубав външен вид, но високата променливост означава, че играчите могат да очакват да печелят по-рядко, но за сметка на това по-големи суми. 

Другата важна спецификация за разглеждане на слот игри в процент RTP. RTP означава Return To Player и ще ви покаже честността в процентите на изплащане, тъй като показва средна сума, която играчите могат да очакват да спечелят в хода на много завъртания. Euphoria има 95,99% RTP, което означава, че ако заложите 100 монети на тази игра, можете да очаквате да спечелите 95,99 за продължителен период от време.

Euphoria в сравнение към други слотове

Име:EuphoriaFootball Penny RollerGunpowderWBC Ring of RichesBook of Gold: Double ChanceSupreme Dise
Провайдър:iSoftBetGames GlobalPeter and SonsBGamingPlaysonAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:243120201027
Бонус:НеНеДаНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаНе
Wild Символ:ДаНеДаДаДаНе
Джакпот:20,000£1,111х Залога10,000х залога9,200 х Залога15, 000£Progressive Jakpot

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Euphoria

Euphoria

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Euphoria. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Euphoria.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Euphoria
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Euphoria попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Euphoria, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Euphoria с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Euphoria не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Euphoria. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238