3 Genie Wishes

3 Genie Wishes Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 3 Genie Wishes

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:50,00
Джакпот:50,000£
Скатер:Да

Детайли за 3 Genie Wishes

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000£

Ревю за 3 Genie Wishes

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

3 Genie Wishes е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има RTP от 96,53%. Базиран в голяма степен на историята за Аладин, 3 Genie Wishes предлага бонус рунд, който се задейства от кацането на три вълшебни лампите на барабани 1, 3 и 5. Синият Wild Genie замества всички останали символи, появява се като подреден символ и ви дава възможност за много печеливши комбинации.

Графиките на този вълшебен слот са сложни и преразказват оригиналната история. Ще откриете анимационни барабани със златни рамки, обгърнати от фона на град Аграба. Може да се отпуснете и да се насладете на прекрасния залез, падащ над древния арабски град, докато сбъдвате желанията си! 3 Genie Wishes подобрява вашето игрово изживяване с 5 барабана и зашеметяващите 50 печеливши линии. Преди да започнете игра, всичко, което трябва да направите, е да настроите залога си в диапазона от £0,01 до £50,00 и да завъртите барабаните.

Символите с по-ниско заплащане в 3 Genie Wishes са класическите карти за игра, вариращи от 10 до Асо. Но също така ще срещнете някои тематични герои по време на играта, като Аладин, който осигурява най-високото изплащане, следван от Жасмин, Джафар, домашният папагал на Джафар – Яго и приятелят на Аладин –  маймуната Абу.

Wild символа е представен като син Джин и може да замести всички останали символи в играта, с изключение на Scatter. Той може също да формира печеливши комбинации самостоятелно и може да ви донесе печалба до 500 кредита. По време на основната игра Wild Genie може да бъде подреден и присъства на всички барабани, но това няма да е така по време на безплатните завъртания. Скатерът в 3 Genie Wishes е лампата на Genie, която може да се появи само на барабани 1, 3 и 5.

Ако по време на едно завъртане три скатера паднат на барабаните, вие ще активирате бонус рунда. След това ще срещнете самия дух и ще трябва да изберете един от трите елемента, които ще се появят на барабаните. Вашия избор ще ви донесе печалба варираща от x10 до x500 от общия залог.

Можете също да спечелите безплатно завъртане с Sticky Wilds или Raining Wilds. Sticky Wilds ще присъди 6 безплатни завъртания, като символите Wild остават лепкави през цялата мини-игра. Raining Wilds може да бъде по-доходоносен поради начина, по който „вали“ върху барабаните. Играчите могат да получат 10 безплатни завъртания, като Wilds се добавят на случаен принцип към барабаните, преди да бъдат премахнати за следващото завъртане.

Pragmatic Play създадоха магическа слот игра с голяма дисперсия, която ви кани да участвате в хипнотизираща приказка за богатство. Ротативката ви предлага възможността да се насладите на екзотично приключение, с множество очарователни функции, които подобряват изживяването ви в бонус нивата и ви помагат да спечелите страхотни награди.

3 Genie Wishes в сравнение към други слотове

Име:3 Genie WishesFairytale FortuneGold Frontier Jackpots FastPot5Crystal ClansAztec PowernudgeBlaze of Ra
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayYggdrasil GamingiSoftBetPragmatic PlayPush Gaming
Печеливши канали:50152050Scatter Pays40
Бонус:ДаДаДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаНеДа
Джакпот:50,000£25,000£1,265х ЗалогаProgressive5,000х Залога600 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 3 Genie Wishes

3 Genie Wishes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 3 Genie Wishes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 3 Genie Wishes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

3 Genie Wishes
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 3 Genie Wishes попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 3 Genie Wishes, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 3 Genie Wishes с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на 3 Genie Wishes, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете 3 Genie Wishes. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238