Hot Deco

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  27 Линии

Hot Deco Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Hot Deco

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали3
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Не
Колони:27
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Не

Детайли за Hot Deco

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали3
Wild Символ:Не
Колони:27
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Progressive

Ревю за Hot Deco

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Слот заглавието Hot Deco на EGT Interactive е тук, за да ви върне назад във времето на слот машините. С други думи, това е класически слот в деко стил с плодова тема, който носи най-доброто от двата свята. Завъртете барабаните и спечелете с щастливите символи като Wild, Lucky Star, Scatter или мистериозен джакпот.

Функции и бонуси

Hot Deco е слот, който може да се добави към набора от плодови и класически слотове. Предлага се с набор от класически символи на барабаните, придружени от множител и игра с джакпоти. След това има функция Gamble и възможност да покриете всички позиции на барабаните с еднакви символи и да умножите печалбата с х2.

Hot Deco SymbolsHot Deco предлага стандартна решетка с 3 реда и 3 барабана със символи, придружени от 27 начина за печалба. Когато получите 3 символа в комбинация ще получите изплащане. Волатилността на тази игра може да се опише като ниска до средна и е съчетана с приличен RTP процент от 96,33%. Освен това имате всякакви плодове на барабаните, придружени от умножители и други интересни функции.

Когато получите 3 символа в комбинация ще получите изплащане. Това е, освен ако не получите един и същ символ на всичките 9 позиции на барабаните. Има диапазон на залагане между $0,10 и $1000 монети на завъртане.

Що се отнася до геймплея, той е доста елементарен и предлага познати символи, тъй като това е комбинация от класически и плодови теми. Що се отнася до символите, ще получите череши, сливи, дини и портокали, които представляват символите с ниска стойност. След това има тези със средна стойност и това са символите на златното кюлче и звънец. И накрая, имате символите, които носят висока стойност и това са златни звезди, златни подкови и седмици.

Hot Deco WinФункцията за множител е свързана с плодовете в Hot Deco. Това означава, че ако покриете всички барабани в този слот с плодови символи, тогава ще получите множител 2x.

В тази игра имате и функция Gamble. Можете да получите множител 2x, ако познаете правилния цвят на картата, която ще се появи пред вас.

Заглавието идва с режим Jackpot Cards, който е игра на четири нива. Всяко ниво е илюстрирано с цвят на карти – спатия(първа), каро (втора), купа (трета) и пика (четвърта). Тази функция може да се задейства на случаен принцип, след като една игра приключи и всички произтичащи печалби се съберат. Играчът избира карти от полето за избор, съставено от 12 карти с лицето надолу, докато се разкрият три символа от цвят на еднакви карти. Тогава печелите джакпота, който отговаря на съответната боя.

Дизайн и саундтрак

Hot Deco ReviewЗашеметяваща червена стена служи като фон в Hot Deco, а саундтракът ви дава правилните вибрации в тази игра. Темата е класическа и плодова, а механиката е достатъчно гладка, за да поддържа изживяването забавно и ангажиращо. Що се отнася до символите, ще получите череши, сливи, дини и портокали, които представляват символите с ниска стойност. След това има тези със средна стойност и това са символите на златното кюлче и звънец. И накрая, имате символите, които носят висока стойност и това са златни звезди, златни подкови и седмици.

Нашето заключение

Hot Deco е слот, който може да се добави към набора от плодови и класически слотове. Предлага се с набор от класически символи на барабаните, придружени от множител и игра с джакпоти. След това има функция Gamble и възможност да покриете всички позиции на барабаните с еднакви символи и да умножите печалбата с х2.

Hot Deco в сравнение към други слотове

Име:Hot DecoLord of LuckBig Bass Secrets of the Golden LakeGods of SecrecyQueen of FlamesDas xBoot
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveCT Gaming InteractivePragmatic PlayStakelogicCT Gaming InteractiveNolimit City
Печеливши канали:340101040576
Бонус:НеНеДаНеДаДа
Безплатни завъртания:НеНеДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:Progressive3,000 х Залога5,000х Залога10,000 x Залога4,000,00055,200 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Класическа плодова тема

 • Четири Jackpot Cards

 • Ниска волатилност за чести печалби

Минуси:
 • Някои играчи може да предпочитат висока волатилност

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Hot Deco

Hot Deco

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Hot Deco. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Hot Deco.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Hot Deco
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Hot Deco не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Hot Deco може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Hot Deco и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Hot Deco?

Hot Deco има дългосрочен RTP от 96,33%, което е малко над средното ниво.

Какви са специалните характеристики на Hot Deco?

Hot Deco разполага с Wild и Scatter, функция Gamble и четири нива на прогресивен джакпот.

Каква е волатилността в Hot Deco?

Hot Deco има ниска и средна волатилност, което означава, че играчите получават малки, но чести печалби.

Мога ли да играя Hot Deco на мобилен телефон?

Да, Hot Deco е оптимизирана за всички мобилни устройства, така че можете да я играете от предпочитаното от вас устройство.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:26 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944