Break Away

Break Away Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Break Away

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:225,00
Джакпот:12,500£
Скатер:Да

Детайли за Break Away

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:225,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12,500£

Ревю за Break Away

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Microgaming са разработили една страхотна ротативка с интересна тематика и много печеливши възможности. Break Away има решетката с пет барабана с три реда и предлага 243 начина за печалба. Добавете и Wild символи, подвижни барабани и безплатни завъртания, които ще ви накарат да очаквате с вълнение всяко едно завъртане на барабаните.

В Break Away Microgaming ще ви отведе до вълнуващия, адреналинов свят на хокея на лед. Има много слотове със спортни теми, но 243 начина да спечелите правят тази игра толкова завладяваща, колкото истински мач по хокей на лед. Стандартните символи в Break Away са редица играчи на хокей на лед, съдия, каска, хокейни обувки и камион за почистване на лед. Играта работи на базата на начин на печалба, което означава, че печалбите се присъждат, когато подредите еднакви символи на съседни барабани отляво надясно.

На барабаните в играта има повече от 40 Wild символа на логото на Break Away, които могат да ви помогнат да съставите печеливши комбинации – те се появяват подредени на барабани три, четири и пет. Тези символи могат да заменят някой от другите символи, за да съставят комбинации, с изключение на Scatter символа на пламтяща шайба.

Break Away има невероятната функция -Rolling Reels. Това означава, че когато символите се използват за съставяне на печеливши комбинации, тези символи ще бъдат разбити и нови символи ще паднат върху барабаните, за да ги заменят, давайки ви потенциал за множество големи печалби само от едно завъртане.

Ако проземите три или повече Scatter символа, ще бъдете възнаградени с бонус за безплатни завъртания. Три символа за шайби ще ви дадат 15 безплатни завъртания, докато четири ще ви спечелят 20, а пет шайби означават, че ще можете да играете невероятни 25 безплатни завъртания. Функцията за подвижни барабани също е в игра по време на вашите безплатни завъртания, което означава, че има много шансове за множество последователни печалби. По време на функцията всяка изчезваща печеливша комбинация увеличава вашия мултипликационен метър над барабаните. Можете да спечелите до x10 множител. По време на основната игра подредените Wilds могат да се появят на 3, 4 и 5 барабана. Всички версии на символите Wild могат да заменят всеки символ, освен символа Scatter.

 

Break Away в сравнение към други слотове

Име:Break AwayThe Green KnightBlazing Bells1 Left AliveFruits of DesirePyramid King
Провайдър:MicrogamingPlay'N GoPlaytech4ThePlayerCT Gaming InteractivePragmatic Play
Печеливши канали:2432046,656 ways to win1024525
Бонус:НеНеДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:12,500£10,000 x Залога25,000 x Залога5,200 х Залога30,0001000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Break Away

Break Away

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Break Away. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Break Away.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Break Away
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Break Away. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Break Away в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238