Avalon

Avalon Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Avalon

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,02
Макс. Залог:100,00
Джакпот:20,000£
Скатер:Да

Детайли за Avalon

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,02
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000£

Ревю за Avalon

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Avalon е една от най-известните слот игри, правени някога. Видео слотът е направен от Microgaming и съчетава тема за бижута и скъпоценни камъни с любимата история на крал Артур. Avalon всъщност е мястото, където е изкован мечът на крал Артур Екскалибур и можете да преживеете отново тази красива история вече и в слот игра.

Историята е представена с помощта на графики, които смесват символи на обичайните карти за игра със сложно проектирани тематични символи, които изобразяват Дамата на езерото, Авалон, сандъци със съкровища и дори Светия Граал. Avalon е само една от невероятните слот игри, които ще намерите в колекцията на Microgaming. Тъй като това е един от най-големите доставчици на софтуер, естествено е портфолиото му да включва много епични слотове като Book of Atem или Book of Oz и много други.

Avalon има 5 барабана, 3 реда и 20 печеливши линии, заедно с RTP от 96,01%. Залозите са на стойност между 0,01 и 0,25, можете да залагате между 1 и 10 монети на линия и също така може да изберете колко от 20-те печеливши линии да имате активни. Това ви дава диапазон на залога между 0,02 и 100,00 £ на завъртане. 

Ако обичате митове, легенди и приключенски истории, със сигурност сте чували за Avalon. Тази игра освен с графика ще ви впечатли и с бонус функции. 

Ако приземите три или повече Scatter символа (Дамата на езерото) ще задействате бонусния кръг за безплатни завъртания. Ще получите 12 безплатни завъртания с до 7x множители. По време на безплатните завъртания, символите Wild и Scatter ще действат като Wild символ, за да ви осигурят по-голям печеливш потенциал и възможност функцията  да бъде задействана повторно.

Друга функция ви дава възможност след всяко печелившо завъртане да изберете да съберете печалбата или да я заложите допълнително, за да се опитате да удвоите или учетворите сумата. По време на този бонус рунд ще трябва да изберете цвета или боята на следващата карта, която ще бъде изтеглена. Ако познаете цвета вашата печалба ще се удвои, а ако познаете и боята, тогава печалбата ви ще се умножи по четири.

Avalon е създадена с помощта на Flash технология, което означава, че това е мобилен слот, който работи перфектно, независимо на какво устройство изберете да играете. От компютри и лаптопи до таблети и мобилни телефони, всички устройства ще могат да отварят слот играта в браузъра и тя ще работи прекрасно.

Avalon в сравнение към други слотове

Име:Avalon5 Crown HotTime Travel TigersSpooky GravesBuffalo BlitzBuffalo King
Провайдър:MicrogamingEGT DigitalYggdrasil GamingGameArtPlaytechPragmatic Play
Печеливши канали:205252540964096
Бонус:НеНеНеНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:20,000£Прогресивен3,104 х Залога4000 х Залога10,000 x Залога93,750 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Avalon

Avalon

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Avalon. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Avalon.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Avalon
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Avalon. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Avalon, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Avalon.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Avalon и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238