Galactic Invaders

 • Доставчик:

  Pear Fiction Studios

 • Тип:

  Много Линии

Galactic Invaders Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Galactic Invaders

Разработчик: Pear Fiction Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243 до 7,776
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Galactic Invaders

Разработчик: Pear Fiction Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243 до 7,776
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Galactic Invaders

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в междузвездно приключение с Galactic Invaders, визуално привлекателна слот игра, разработена от Pear Fiction Studios. Тази игра отвежда играчите на вълнуващо пътешествие, като предлага очарователен дизайн, вдъхновен от извънземно нашествие, с цветни платежни символи и уникални герои. Разположена на фона на карикатура, играта е подсилена от жив саундтрак, който допълва ярките ѝ визуални ефекти. Перфектна за феновете на научната фантастика и за любителите на слотове, Galactic Invaders обещава увлекателно и пълноценно игрално изживяване.

Функции и бонуси

Galactic Invaders предлага 5 барабана и 3 реда с 243 начина за печалба, които могат да се разширят до 7 776. Играта е проектирана с математически модел с висока волатилност и има RTP от 96%, като привлича играчи, които търсят комбинация от предизвикателства и потенциални награди.

Galactic Invaders WinБезплатни завъртания: Попадането на Scatter символи на барабани 2, 3 и 4 задейства колелото за безплатни завъртания, където играчите могат да спечелят от 8 до 15 безплатни завъртания с множители от x2 до x8. Тези множители важат за всички печалби по време на безплатните завъртания, с изключение на джакпотите Instant Alien SwiftHits. Ако по време на безплатните завъртания печалбата включва умножител Wild, стойността на умножителя на Wild допълнително увеличава печалбата. Функцията за безплатни завъртания позволява и повторно задействане, като предлага същия брой първоначално спечелени завъртания.

Wild символ: Символът Wild замества всички символи, с изключение на Scatter или SwiftHits, като увеличава шансовете за печалба. Ако печалбата включва Wild множител, той увеличава текущата печалба.

Galactic Invaders WildInstant Alien Jackpot SwiftHits: При попадане на поне 3 символа Alien SwiftHits играчите получават парична награда. Наградата се увеличава с броя на падналите символи, като варира от 1х до 5 000х залога за 3 до 12 символа. Символите SwiftHits са в три разновидности:

 • Обикновени SwiftHits
 • Respin Alien SwiftHits: Този символ остава на мястото си, докато барабанът се завърти отново, като може да донесе нови символи в играта.
 • Split Alien SwiftHits: Добавя до три допълнителни символа към барабана, като е възможно барабанът да съдържа до шест символа.

Дизайн и саундтрак

Galactic Invaders DesignGalactic Invaders се отличава с визуално завладяващ дизайн, в който символите с ниски печалби са творчески оформени като пипала в различни цветове, символизиращи J до A. Символите с по-висока стойност представят четири уникални персонажа. Цялостното представяне е оживено и анимационно, като използва палитра от ярки цветове, които подсилват визуалната привлекателност и се вписват идеално в тематиката на играта. Този впечатляващ дизайн е съчетан със саундтрак, който напълно съответства на геймплея, обогатявайки преживяването на играча с подходящ и приятен звуков фон.

За любителите на игрите с научнофантастична и извънземна тематика Galactic Invaders обещава завладяващо изживяване, подобно на подобни заглавия като Zap Attack от Thunderkick и Sparky & Shortz Hidden Joules от Play'n GO.

Нашето заключение

Galactic Invaders на Pear Fiction Studios се отличава с интересни функции като обширните начини за печалба, които предлагат до 7 776 начина за печалба. Високата й волатилност, съчетана със солидния RTP от 96%, я превръща в убедителен избор за играчите, които търсят динамична игра и значителен потенциал за печалби. Уникалните функции на играта, включително Wild множители, Instant Alien Jackpot SwiftHits и безплатни завъртания с множители, обогатяват игровото изживяване. За тези, които са запленени от космоса и вълнението на слотовете с извънземна тематика, Galactic Invaders предоставя незабравимо приключение.

Galactic Invaders в сравнение към други слотове

Име:Galactic InvadersYo-Ho GoldAsgardiansTime Travel TigersSerialCandy Blitz Bombs
Провайдър:Pear Fiction Studios3 Oaks GamingEndorphinaYggdrasil GamingNolimit CityPragmatic Play
Печеливши канали:243 до 7,776252525243Scatter Pays
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:5,000х Залога25,225х x Залога7,500 х Залога3,104 х Залога74,800 х Залога5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разширен брой начини за печалба от 243 до 7 776.

 • Висока волатилност за значителни награди.

 • Завладяваща тематика за извънземно нашествие с ярки графики.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

 • Ограничени бонусни функции извън безплатните завъртания и SwiftHits.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Galactic Invaders

Galactic Invaders

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Galactic Invaders. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Galactic Invaders.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Galactic Invaders
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Galactic Invaders може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Galactic Invaders. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Galactic Invaders.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Galactic Invaders и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Galactic Invaders?

Galactic Invaders се гордее с RTP от 96% и е проектирана с висока волатилност. Тази комбинация предлага на играчите възможност за значителни печалби.

Мога ли да задействам отново безплатните завъртания в Galactic Invaders?

Да, в Galactic Invaders безплатните завъртания могат да бъдат активирани отново, ако по време на бонусния кръг се появят допълнителни Scatter символи. Това дава същия брой завъртания като първоначално предоставените, което позволява по-дълъг геймплей и по-голям потенциал за печалби.

Какви са Instant Alien Jackpot SwiftHits в Galactic Invaders?

Instant Alien Jackpot SwiftHits в Galactic Invaders задейства парични награди, когато уцелите поне 3 символа Alien SwiftHits. Колкото повече символи се паднат, толкова по-висока е паричната награда, като потенциалните множители варират от 1 до 5 000 пъти залога. Функцията включва обикновени, респинови и разделени символи Alien SwiftHits за разнообразен геймплей.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Pear Fiction Studios