Machina Megaways

 • Доставчик:

  Kalamba

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Machina Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Low

Тип

Video Slot

Детайли за Machina Megaways

Разработчик: Kalamba
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,60
Макс. Залог:36,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Machina Megaways

Разработчик: Kalamba
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,60
Макс. Залог:36,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Machina Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Machina Megaways е онлайн слот, създаден от Kalamba Games, който се развива във футуристичен свят. Играта се играе на оформление с 6 барабана с различни редове при всяко завъртане. Бонус рундът е функция за безплатни завъртания, при която символите се надграждат.

Machina Megaways е зашеметяващ онлайн слот, който се развива в антиутопичен свят в космоса. Тази футуристична игра включва уникален състав от герои, всеки със собствен страхотен външен вид и отличителна индивидуалност. Играта определено ви въвлича в своя разказ и създава изцяло нов свят, в който да се потопите.

Играта създава печалби, като подрежда символи на съседни барабани, отляво надясно. Играчите могат да задействат до 46 656 начина за печалба с всяко завъртане на барабаните, тъй като всеки барабан може да показва между 2 и 7 символа. Колкото повече символи има на барабаните, толкова повече са и начините за печалба.

В Machina Megaways можете да играете със 0,60 монети до 36,00 монети на завъртане. RTP (възвръщаемост към играч) е 97,42%. Този процент на изплащане се отнася до сумата пари, която играчите могат да спечелят за всеки 100 монети, които залагат.

Поставете три или повече съвпадащи символа в съседни позиции на барабаните, отляво надясно, и ще задействате печалба. Най-голямата налична награда се изплаща от киборга Machina, който присъжда 3,33x вашия залог. Това може да не звучи много, но Machina е игра с ниска волатилност, което означава, че често ще печелите  малки изплащания и те със сигурност ще се натрупват.

Рундът с безплатни завъртания се задейства, когато 3, 4, 5 или 6 бонус символа попаднат на барабаните. Можете също така да задействате бонус функцията, като закупите опцията Хипер бонус. Можете да задействате между 10 и 18 завъртания в зависимост от това колко ще платите.

По време на безплатните завъртания, вие събирате компютърни чипове. След като съберете четири чипа, символът на герой ще се трансформира в Machina. До четири символа могат да бъдат трансформирани, така че тук има много щедър потенциал за печалба.

Machina Megaways предлага на играчите и три джакпот награди, които са на стойност 20x, 50x и 1000x вашия залог. Наградата, която получавате, зависи от това колко символа Machina се появяват на барабаните:

 • 10 символа Machina – сребърен джакпот
 • 12 Machina символа –  златен джакпот
 • 16 Machina символа –  платинен джакпот

Machina Megaways в сравнение към други слотове

Име:Machina MegawaysPlayboy Fortunes King MillionsCannonball CashFeline FuryIn JazzCowboys Gold
Провайдър:KalambaGameburger StudiosRed Tiger GamingPlay'N GoEndorphinaPragmatic Play
Печеливши канали:46,65620243202510
Бонус:НеДаДаНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1000 х Залога2,000х Залога7,465х залога5,000 х Залога$250,000500 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Machina Megaways

Machina Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Machina Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Machina Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Machina Megaways
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Machina Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Machina Megaways. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Machina Megaways.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Machina Megaways може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3482

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3938