Solar Nova

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  Много Линии

Solar Nova Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Solar Nova

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:9
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Solar Nova

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:9
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за Solar Nova

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Solar Nova е онлайн слот, разработен от Irondog. Той има девет барабана, система за клъстерни плащания, RTP от 96 процента и средна до висока дисперсия. Темата е вдъхновена от космоса, а функциите включват уайлд символи, печалби от падане, уайлд ракети, безплатни завъртания и бонус покупка. Максималната печалба, която ви очаква в този страхотен слот е 10 000 пъти х общия ви залог. 

Solar Nova има космическа тема. На фона има голяма розова планета, а символите са набор от скъпоценни камъни. Зад барабаните има космически скали, които плуват наоколо, докато играете.

Ако искате да изследвате космическото пространство, можете да разберете как да използвате контролите в играта, като започнете от менюто за залагане. Диапазонът на залагане в Solar Nova варира от минимум 0,10 монети до максимум 50 монети на завъртане. Големият бутон за завъртане ще завърти барабаните веднъж при избраната от вас сума на залога. Използвайте квадратния бутон над бутона за завъртане, за да достъпите менюто. Тук можете да видите информацията и таблицата за плащане за слота.

Този слот има клъстерна система за заплащане, което означава, че можете да поставите съответстващи символи хоризонтално или вертикално на барабаните в групи от шест или повече. Всеки път, когато попаднете на печеливш клъстер, функцията за преобръщане се задейства. Всички печеливши символи се премахват от мрежата и нови символи попадат на тяхно място. Новите символи могат да образуват друга печалба на клъстер и процесът ще продължи, докато не бъдат направени нови печалби.

При всяко завъртане, което е загуба в основната игра, соларният уайлд символ може произволно да трансформира символи в същия ред или колона в съответстващ символ. В кръга на безплатните завъртания тази функция може да се задейства, както при печеливши, така и при губещи завъртания. Solar wild идва с брояч. Ако това се използва в осем преобръщания, функцията ще се задейства с размер 3×3.

Символът на ракетата представлява wild символа в Solar Novа. Когато ракетата wild е част от комбинация, тя няма да бъде премахната с функцията за преобръщане, а вместо това символа ще се премести в произволна съседна позиция, преди да бъдат добавени нови символи. Всяка уайлд ракета идва с множител, който се увеличава с единица, когато е част от печеливш клъстер. Няма ограничение за това колко високо може да достигне това. На барабаните могат да се появят едновременно до четири ракети.

Във всеки момент по време на играта има вероятност функцията за телепортиране на символи да се задейства. Когато се случи телепортация, символите на ракетата ще сменят местата си с един от нормалните символи за плащане, за да увеличат шансовете ви за печалба.

Този слот предлага и безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани чрез кацане на три или повече ракетни уайлд символа в основната игра. Това ще ви даде шест безплатни завъртания. Wilds ще останат на барабаните до края на функцията, като се движат с една позиция при всяко завъртане.

Можете да закупите безплатни завъртания по всяко време на игра в Solar Nova. Плащането на 90x залога ви дава безплатни завъртания с три ракети и 1x множител. Плащането на 250x залога ви дава четири уайлда за начало, а 300x залога ви получава ракетни уайлд с 5x множители.

Solar Nova в сравнение към други слотове

Име:Solar NovaFlintstonesGonzo’s Quest MegawaysFatz’s DinerSweet Bonanza DiceThe Fortune Pig
Провайдър:Iron Dog StudioPlaytechNetEntYggdrasil GamingPragmatic PlayiSoftBet
Печеливши канали:Cluster Pays1024117,64940Scatter pays25
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:10,000 х Залога10,000 £21,000 х Залога9,000x Залога21,175х Залога12,500 £

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Solar Nova

Solar Nova

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Solar Nova. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Solar Nova.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Solar Nova
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Solar Nova. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Solar Nova може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Solar Nova, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Solar Nova.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238