Sparky & Shortz Hidden Joules

 • Доставчик:

  Play'N Go
 • Тип:

  Много Линии

Sparky Shortz Hidden Joules Demo

Налично на:

телефон

RTP

50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sparky & Shortz Hidden Joules

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:6,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sparky & Shortz Hidden Joules

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster pays
Wild Символ:Да
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,000 х Залога

Ревю за Sparky & Shortz Hidden Joules

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Sparky & Shortz Hidden Joules е продължение на играта, разработена от Play'n GO, която ни запознава отново с възхитителното дуо харизматични дроиди – Спарки и Шортц. Отклонявайки се от своя предшественик, това продължение заменя конвенционалните печеливши линии със система за клъстерни печалби. Включването на множител на печалбата и различни вариации на Wild символа допълнително засилва отличителните черти на играта, като ефективно я разграничава от нейния предшественик.

Функции и бонуси на Sparky & Shortz Hidden Joules

Геймплеят на Sparky & Shortz Hidden Joules се развива на мрежа от 7 барабана и 7 реда, като са премахнати фиксираните печеливши линии в полза на формирането на печеливши комбинации чрез клъстери от поне пет свързани символа. С RTP по подразбиране от 96,2% и средно висока волатилност, играчите могат да очакват вълнуващо игрално изживяване. Максималната печалба е определена на съблазнителните 6000 пъти първоначалния залог.

Sparky Shortz Hidden Joules ImageКаскадни печалби: Sparky & Shortz Hidden Joules използва механика за каскадни печалби, която позволява на играчите да постигнат множество печалби от едно завъртане. Когато се появи печеливша комбинация, символите изчезват, позволявайки на нови символи да се появят на барабаните. Този каскаден процес продължава, докато бъдат постигнати последователни печалби.

Мега символи и мултипликатор на печалбата: При поставяне на редовно плащащи символи във формации от 1х4, 4х1 или 2х2, тези символи се превръщат в Mega символи, които ефективно действат като четири отделни символа при формиране на печеливши комбинации. Освен това всяка трансформация увеличава множителя на печалбата с 1, което създава още по-голям потенциал за значителни печалби. Максималният множител на печалбата е 25x.

Брояч за увеличаване на печалбата: Играта разполага и с бустер, който ускорява увеличаването на множителя на печалбите. Активиран при формиране на печеливши комбинации, бустерът преминава през четири етапа: +2, +3, +4 и +5, като всеки от тях изисква определен брой символи. Достигането на най-високото ниво на Boost Meter увеличава множителя на печалбата с 5 за всяко следващо създаване на Mega символ. След като множителят на печалбите достигне максималния си лимит, измервателят за увеличаване на печалбите се деактивира.

Sparky Shortz Hidden Joules LogoУайлд символи: Sparky & Shortz Hidden Joules предлага шест различни уайлд символа, състоящи се от един обикновен уайлд символ, четири специални уайлд символа и един мега уайлд символ Sparky. Всеки път, когато специален уайлд символ допринесе за печеливша комбинация, той се събира и активира уникалната си функция, след като каскадите вече не са възможни. Могат да бъдат задействани различни функции, като например въвеждане на Мега символи, премахване на кристални символи, добавяне на основни Уайлд символи или унищожаване на модели от символи. Уайлд символът Mega Sparky, генериран след събирането на четири специални уайлд символа, се появява като символ 2х2. В рамките на едно завъртане могат да бъдат създадени до три Mega Sparky Wilds. Специален уайлд символ придружава Sparky Wild при първото задействане. При второто задействане към Sparky се присъединява специален или обикновен уайлд, а при третото задействане Sparky винаги се свързва със стандартен уайлд.

Безплатни завъртания: При попадане на три Scatter символа Power Cell на барабани 1, 3 и 5 играчите отключват функцията Free Spins, като получават първоначално 10 Free Spins. Уредът за увеличаване на печалбата остава активен по време на кръга Free Spins, предлагайки непрекъснати възможности за увеличаване на множителя на печалбата. Освен това получаването на три скатера Power Cell в рамките на функцията дава допълнителни +5 Free Spins, като максималният брой Free Spins е 100.

Дизайн и саундтрак

ortz Hidden Joules FeaturesВпускайки се във вълнуващо галактическо приключение до коварната планета Alpha Labori, играчите се потапят отново в света на Sparky & Shortz. Играта представя отново Sparky, малък, но важен ремонтен робот, натоварен със задачата да възстанови Shortz, универсален животоспасяващ робот. Сред символите с по-ниско заплащане играчите ще срещнат пет кристала в различни форми и цветове, включително син кръг, зелен ромб, розова капка, червен квадрат и оранжев шестоъгълник. От друга страна, символите с по-високи печалби включват три интригуващи извънземни, включително еднооко същество, подобно на октопод, зелено същество, подобно на жаба, и страховито червено същество с три очи.

Нашето заключение

Sparky & Shortz Hidden Joules се различава от своя предшественик, като прилага система за клъстерни печалби вместо традиционната решетка от 10 печеливши линии. Интересно е, че разработчикът на играта е предпочел да намали както максималната печалба, така и волатилността в сравнение с предишното приключение на Sparky & Shortz. Въпреки това играчите все още могат да се радват на възнаграждаващ потенциал за печалба до 6000 пъти първоначалния си залог. В комбинация с визуално привлекателната си научно-фантастична естетика, Sparky & Shortz Hidden Joules със сигурност е слот, който си струва да изпробвате.

Sparky & Shortz Hidden Joules в сравнение към други слотове

Име:Sparky & Shortz Hidden JoulesBones & BountyBurning Stars 3Good Luck & Good FortuneMight of RaBook of Gold: Double Chance
Провайдър:Play'N GoThunderkickWazdanPragmatic PlayPragmatic PlayPlayson
Печеливши канали:Cluster pays40961102010
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:6,000 х Залога25,000х Залога2,187 х Залога2,100х Залога22,500 USD15, 000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Добър коефициент RTP от 96,2%

 • Механизъм за каскадни победи

 • Визуално привлекателна научно-фантастична тема

Минуси:
 • Сравнително ниска максимална печалба

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sparky & Shortz Hidden Joules

Sparky & Shortz Hidden Joules

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sparky & Shortz Hidden Joules. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sparky & Shortz Hidden Joules.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sparky & Shortz Hidden Joules
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Sparky & Shortz Hidden Joules. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Sparky & Shortz Hidden Joules.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Sparky & Shortz Hidden Joules. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Sparky & Shortz Hidden Joules в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Sparky & Shortz Hidden Joules?

RTP по подразбиране на Sparky & Shortz Hidden Joules е 96,2%.

Какви са специалните характеристики на Sparky & Shortz Hidden Joules?

Sparky & Shortz Hidden Joules може да се похвали с няколко вълнуващи специални функции, включително каскадни печалби, мега символи, множител на печалбите, бустер и различни уайлд символи.

Мога ли да играя Sparky & Shortz Hidden Joules на мобилен телефон?

Да, играта Sparky & Shortz Hidden Joules е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 юни,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове