Opal Fruits

Opal Fruits Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Opal Fruits

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали5625
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:36,600 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Opal Fruits

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали5625
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:36,600 x Залога

Ревю за Opal Fruits

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Opal Fruits е онлайн слот, разработен от Big Time Gaming, който има 5625 печеливши начина и главна награда от 36 600 x залога. Функцията за безплатни завъртания, задействана от кацането на буквите „OPAL“ на барабаните, включва активен нарастващ множител и може да достигне награди до 10 х залога и 5 допълнителни безплатни завъртания.

Opal Fruits от Big Time Gaming включва смесица от теми. Играта се развива в открития космос със символи, които изобразяват плодове като дини, грозде и круши. Комбинацията от теми гарантира, че феновете както на модерните, така и на класическите слотове ще намерят какво да харесат в тази игра.

В този интересен слот няма традиционни печеливши линии, въпреки че има зашеметяващите 5626 различни начина за спечелване на награди. Цялото действие се развива в решетка с шест барабана. Когато за първи път погледнете тази игра, може погрешно да си помислите, че това е стандартен слот с пет барабана. Когато погледнете по-отблизо ще видите, че всъщност има допълнителни редове, разположени под и над барабаните. 

Играта предлага широк диапазон от залози. Минималният залог е само 0,01, докато максималният достига 20,00€  на завъртане. RTP (връщане към играч) на слота Opal Fruits е 96,75%. Този процент на изплащане ви позволява да знаете колко ще може да спечелите като награди за всеки 100 монети, които залагате. Това обаче е теоретична средна стойност. Това е слот със средна до висока вариация. 

Със сигурност няма недостиг на начини за печалба в този пълен с комбинация слот. В основната игра всичко е свързано с подреждането на съвпадащи символи, за да създадете печалби. Минималният брой символи, които ще ви трябват за награда в тази игра, е три, а комбинациите могат да бъдат до шест.

Когато приземите думата FREE, ще получите 10 безплатни завъртания. Ако рундът се задейства с допълнителен скатер, ще започнете с 5x множител. Още един scatter символ и вашият множител започва от 10x. Докато събирате печалби в бонуса за безплатни завъртания Opal Fruits, вашият множител ще се увеличи с 1x, като има неограничени множители в бонуса.

Opal Fruits има няколко уникални функции, за които трябва да внимавате – Допълнителните барабани добавят символи над и под барабани 2,3,4 и 5, което означава повече възможности за печалба за играча. В допълнение към това функцията за реакции означава, че всеки печеливш символ се заменя с друг символ, падащ отгоре на барабаните и отляво на горния допълнителен барабан и отдясно на долния допълнителен барабан.

Wilds в Opal Fruits се появяват само в допълнителните барабани – те заместват всички символи, с изключение на скатерите. Всички печалби, които съдържат специален символ „x3“ Wild, се умножават по три – въпреки че това е възможно само да получите тези символи в основната игра.

Въпреки че Opal Fruits е доста прост онлайн слот, играта доставя забавно онлайн игрово изживяване. Има много бонус функции, които да ви заинтересуват, особено когато успеете да задействате бонуса за безплатни завъртания с неограничените множители. Каскадите също увеличават вълнението по време на основната игра, а печелившия потенциал с възможност да спечелите 36 600 x залога е още една причина да завъртите барабаните на тази страхотна ротативка.

Opal Fruits в сравнение към други слотове

Име:Opal FruitsFire 8840 Burning Hot 6 ReelsAmazing RichesWild O’ClockBabylon Riches
Провайдър:Big Time GamingPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractivePariPlayRed Tiger GamingNetEnt
Печеливши канали:5625740503020
Бонус:ДаДаНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:36,600 x Залога888 х ЗалогаProgressive Jakpot2,000 х Залога2,079 х Залога7,250х Вашият залог

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Opal Fruits

Opal Fruits

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Opal Fruits. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Opal Fruits.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Opal Fruits
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Opal Fruits. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Opal Fruits.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Opal Fruits. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Opal Fruits.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238