Three Star Fortune

Three Star Fortune Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Three Star Fortune

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Three Star Fortune

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000 х Залога

Ревю за Three Star Fortune

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Three Star Fortune е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има RTP от 96,27% и висок фактор на волатилност. Ротативката има оформление от пет барабана и 10 печеливши линии, а бонус функциите в играта включват разширяване на wild символи и безплатни завъртания.

Историята се базира на тримата старци – Shou, Fu и Lu, които са там, за да ви помогнат да спечелите големи печалби. Всеки от боговете има свой собствен специален барабан в средата на екрана и всеки път, когато такъв символ попадне на екрана, той се разширява, за да покрие целия барабан.  За да съответстват на ориенталската тема, има много традиционни китайски символи и графики в този слот, които са подобни на онлайн слота Caishen's Cash. Това е типът външен вид, който е популярен в този жанр и ще бъдете посрещнати с набор от тематични символи.

Three Star Fortune има RTP от 96,27%, което попада в средния сектор за онлайн слот. Освен това идва с висока волатилност, което означава, че ще получавате чести печалби с по-висока стойност.  Преди да започнете игра, използвайте бутона за меню, за да отворите настройките, които ви дават различни опции за игра. Щракнете върху i, за да отворите информационната страница. След това изберете залога, с който ще играете. Налични са залози от 0,10 до 100, 00 монети на завъртане.

Всички символи в Three Star Fortune изплащат печалба отляво надясно и отдясно наляво поради настройката на играта „any way pays“. Печелившите комбинации ще бъдат изплатени едновременно, ако вървят в двете посоки на една и съща печеливша линия.

На средните три барабана в играта се появяват 3 различни wild символа. Когато това се случи, wild символа се разширява и заема цял барабан, за да генерира повече възможности за печалба и освен това получавате и едно безплатно завъртане. Ако друг уайлд попадне на барабаните по време на рунда с безплатни завъртания, този уайлд става лепкав и вие получавате още едно безплатно завъртане. Така може да получите безплатни завъртания с лепкави уалдове на 2ри, 3ти и 4ти барабан.

Обикновено слотовете, които имат ограничен брой бонус функции, не са толкова забавни за игра, но в Three Star Fortune, подредените wild символи се появяват толкова често, че поддържат геймплея доста интересен. А високата вариация допринася за вашето забавление, защото възможността да спечелите 50,000 х вашия залог само с едно завъртане е още една причина да изберете тази страхотна игра.

Three Star Fortune в сравнение към други слотове

Име:Three Star FortuneTemple of Heroes1001 SpinsOlympus GloryAnaconda Wild 2Bow of Artemis
Провайдър:Pragmatic PlayKalambaPlatipusAmusnet (EGT) InteractivePlaytechPragmatic Play
Печеливши канали:1010501050Cluster Pays
Бонус:НеНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000 х Залога400 х Залога100,000£500025,000 x Залога10,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Three Star Fortune

Three Star Fortune

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Three Star Fortune. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Three Star Fortune.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Three Star Fortune
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Three Star Fortune, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Three Star Fortune. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Three Star Fortune и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238