Batman Begins

Batman Begins Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Batman Begins

Разработчик: Playtech
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Batman Begins

Разработчик: Playtech
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за Batman Begins

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Batman Begins от Playtech е вълнуваща игра с 20 печеливши линии, която е базирана на оригиналния филм на Кристофър Нолан. Можете да очаквате един от четири прогресивни джакпота, да задействате различни специални символи, които се разширяват, за да увеличите вашия печеливш потенциал и да активирате една от пет уникални бонус функции с всяко завъртане.

Batman Begins е слот с 20 фиксирани печеливши линии. Можете да залагате от 0,20p до 200,00 £ на завъртане и има функция за автоматично пускане до 99 завъртания. Можете също да използвате функцията Turbo, ако искате да ускорите геймплея. RTP (връщане към играча) на ротативката е 95,11%. Този процент се отнася до сумата на парите, която се изплаща като награда за всеки заложени £ 100. Освен това, това е онлайн слот със средна вариация. Това означава, че играта често изплаща награди с умерен размер, като прави това по-често от игра с висока променливост и по-рядко от слот с ниска волатилност.

За да постигнете печеливши комбинации в слота Batman Begins, трябва да поставите три или повече съвпадащи символа на една и съща линия на печалба. Най-високоплатеният символ е Батман, който изплаща 50 пъти общия ви залог в основната игра, но има много начини да увеличите печалбата си по време на бонус нивата, като има и четири прогресивни награди.

В играта има три Wild символа, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за печалба – обикновен уайлд, разширяващ се уайлд и специален уайлд. Ако Wild символа Батман се приземи на „гореща точка“, той ще се разшири, за да запълни барабаните и да подобри шансовете ви да спечелите множество награди.

В слота Batman Begins на Playtech има пет различни бонус кръга. Всеки от тях е различен етап, свързан с конкретен герой. Можете да пътувате между етапите, като качвате конкретни герои в печеливши комбинации. По време на всяка функция специални Wilds игрaqt различна роля:

 • Wayne Manor – бензинови Wilds дублират съседни символи по барабаните.
 • Bat Cave – Batmobile Wilds дават респини, докато пътуват наляво по екрана.
 • The Temple – цветни Wilds се разпространяват по диагонал по барабаните.
 • Arkham Asylum –  Wilds символи на прилепи добавят множители от 2x до 50x към вашите печеливши комбинации.
 • Monorail –  микровълнови  Wilds дублират най-високоплатения символ, за да увеличи вашия печеливш потенциал.

До всички етапи на бонуса може да се стигне само когато вече сте минали предходните. Това означава, че никога всъщност нямате едно и също игрово изживяване два пъти и това донякъде възпроизвежда геймплея на традиционна видео игра.

Има четири прогресивни джакпота, които можете да спечелите, докато играете онлайн слота Batman Begins. Джакпот рундът се задейства на случаен принцип по време на основната игра. След това ще бъдете подканени да изберете една от 20 плочки. Ако изберете четири съвпадащи плочки, тогава ще спечелите наградата за съответния джакпот.

Можете да играете Batman Begins на вашия таблет или смартфон, а също така е достъпен и за игра на настолни компютри. Това е HTML5 игра, която работи директно във вашия уеб браузър, така че не е нужно да изтегляте софтуер. Също така ви е гарантирано страхотно игрово изживяване, независимо как решите да играете. Това е един фантастичен онлайн слот, който със своята кинематографична графика и изключително интересен геймплей ще ви осигури освен страхотно забавление и възможност да спечелите големи награди.

Batman Begins в сравнение към други слотове

Име:Batman BeginsBook of PharaoWanted Wildz Extreme100 CatsRabbit FieldsSwag Bag Bonanza
Провайдър:PlaytechAmaticMax Win GamingAmusnet (EGT) InteractiveJust For The WinRelax Gaming
Печеливши канали:2010201003012
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Progressive5000 х Залога25,000х Залога10,0005,000х Залога10,000x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Batman Begins

Batman Begins

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Batman Begins. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Batman Begins.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Batman Begins
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Batman Begins, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Batman Begins, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Batman Begins.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944