Amazon Wild

 • Доставчик:

  Playtech
 • Тип:

  100 Линии

Amazon Wild Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Amazon Wild

Разработчик: Playtech
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали100
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Amazon Wild

Разработчик: Playtech
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали100
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,000 х Залога

Ревю за Amazon Wild

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Amazon Wild онлайн слот разработен в сътрудничество между Ash Gaming и  Playtech. Той е забавен, интересен и пълен с бонус функции. От момента, в който Amazon Wild се зареди на вашето устройство, вие ще бъдете транспортирани направо в дълбините на джунглата. Екранът е рамкиран от два стълба, издълбани със сложни ацтекски дизайни, обхващащи изображение на тропическите гори на Амазонка, пълно с храмове и екзотични птици. Символите на барабаните се състоят от цветя, птици и животни, които може да очаквате да откриете във вашето приключение в джунглата.

Има много шансове да спечелите в тази игра, която използва стандартния формат с пет барабана от по четири реда всеки, но в Amazon Wild има зашеметяващите 100 линии на печалба, които ви гарантират много печеливши завъртания. Внимавайте за анимациите, които се появяват по време на играта, когато получите победа – птиците размахват крила и животните от джунглата оживяват, което прави  играта вълнуваща и приятна загледане.

Опция от менюто в горната част на вашата конзола ви дава възможност да промените аспектите на играта. Не е нужно да се запознавате с множество сложни контроли, за да започнете да играете Amazon Wild. Просто увеличете или намалете вашия залог с помощта на бутоните в основата на вашата конзола, след това натиснете Spin и настройте барабаните да се въртят. Съпоставете три или повече символа в една от печелившите линии и ще получите печалба, като може да видите стойностите на всеки символ в таблицата за изплащане.

Играта предлага Wild символ под формата на златна маска, който замества всеки друг символ на барабаните, освен скатера, като ви помага да увеличите възможностите за печалба. Там, където две горски части се появяват в горната и долната част на една макара, те се подреждат и разширяват, за да запълнят цялата макара, давайки ви още повече шансове да вземете големи парични награди.

Скатерът в играта е карта на джунглата. Три или повече барабана носят големи награди и могат да задействат допълнителна бонус функция, Amazon Map Game. Тук можете да избирате руини според броя на Scatter символите, което са активирали функцията, като всяка руина представлява различна награда.

Amazon Wild в сравнение към други слотове

Име:Amazon WildWild FramesBrazil BombaMoon Princess Christmas KingdomBatman BeginsDesert Gem slot
Провайдър:PlaytechPlay'N GoYggdrasil GamingPlay'N GoPlaytechKalamba
Печеливши канали:100Cluster paysCluster pays5201024
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:2,000 х Залога7000 х Залога£ 448,78015,000 х ЗалогаProgressive5763 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Amazon Wild

Amazon Wild

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Amazon Wild. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Amazon Wild.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Amazon Wild
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Amazon Wild, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Amazon Wild. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Amazon Wild.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944