Hellvis Wild

Hellvis Wild Demo

Налично на:

телефон

RTP

50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Hellvis Wild

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Hellvis Wild

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Hellvis Wild

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пригответе се за рокендрол с Hellvis Wild, вълнуваща слот игра, предоставена ви от Pragmatic Play. С изключително променливия си геймплей тази игра предлага непрекъснато вълнение. Изпитайте силата на символа Golden Wild и неговите нарастващи множители, докато функцията Free Spins увеличава наградите. Пригответе се да разгърнете вътрешната си рокзвезда и да завъртите барабаните на Hellvis Wild!

Функции и бонуси на Hellvis Wild

Hellvis Wild ImageHellvis Wild предлага изключително променливо игрално изживяване, като представя на играчите три различни модела на RTP, като най-високият е 96,01%. Играта възприема системата за изплащане с 243 начина за печалба, при която печалбите се получават, когато съвпадащи символи се паднат на минимум три съседни барабана, започвайки от най-левия барабан. В този вълнуващ слот символът Wild замества всички символи, с изключение на символите Scatter и Golden Wild.

Символът Golden Wild замества всички символи с изключение на Scatter. Когато се появи символът Golden Wild, той задейства функцията respin и носи множител x1. По време на режима на респинация символът Golden Wild остава на екрана и постепенно се премества с една позиция надолу към дъното. Докато се придвижва надолу, множителят на символа Golden Wild се увеличава с х1, а играта предоставя печалби между всяко респиниране. Функцията респина приключва, когато Golden Wild достигне долната част на екрана. Умножителят Golden Wild се прилага за всички печеливши комбинации, които се пресичат с него. Ако няколко златни уайлда допринесат за една и съща печеливша комбинация, техните множители се комбинират.

Hellvis Wild Slot ImageИграчите могат да активират примамливата функция Free Spins, като приземят 3, 4 или 5 Scatter символа, които им осигуряват съответно 7, 11 или 15 безплатни завъртания. По време на кръга Free Spins символите Golden Wild се отличават с прогресивна функция на всеки барабан, като им предоставят нарастващ множител. Всеки път, когато Golden Wild символ се приземи или побутне върху барабан, множителят за бъдещите Golden Wild символи на този барабан се увеличава с x1, като този подобрен множител остава в сила за целия период на рунда. Ако играчите успеят да уцелят отново 3, 4 или 5 Scatter символа по време на кръга Free Spins, те могат да задействат функцията отново, печелейки съответно допълнителни 7, 11 или 15 безплатни завъртания. Важно е да се отбележи, че по време на този кръг се включват специални барабани, които засилват вълнението и потенциалните награди.

Дизайн и саундтрак

Hellvis Wild Image FeatureЗавладяващият дизайн на Hellvis Wild потапя играчите в света на рокендрол музиката. Визуализацията е изпълнена с ярки цветове, стилни графики и динамични анимации, които вдъхват живот на играта. Допълвайки вълнуващия геймплей, саундтракът е енергична смесица от електрически китари, ударни барабани и бунтарски мелодии, които перфектно улавят духа на играта. Дизайнът и саундтракът създават наелектризираща атмосфера, която подобрява цялостното преживяване от играта.

Нашето заключение

Hellvis Wild предоставя вълнуващо и променливо слот изживяване. Играчите ги очаква диво пътуване с нейните множество RTP модели и 243 начина за печалба. Символът Golden Wild и неговият прогресивен множител добавят вълнуващ обрат към геймплея, докато функцията Free Spins предлага достатъчно възможности за големи печалби. Със зашеметяващия си дизайн и енергичен саундтрак Hellvis Wild е рок слот, който държи играчите забавни и ангажирани.

Hellvis Wild в сравнение към други слотове

Име:Hellvis WildDonKey & the GOATSFour Lucky DiamondsSugar Rush XmasMega Moolah 4Tune ReelsTemujin Treasures
Провайдър:Pragmatic PlayAvatarUXBGamingPragmatic PlayGames GlobalPragmatic Play
Печеливши канали:243До 117,64910Cluster Pays251024
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:5,000 х Залога20,000х Залога2,500 х Залога5,000х Залога€16,293170,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Силно променлив геймплей за вълнуващи и интензивни сесии

 • Златен уайлд символ с прогресивни множители добавя вълнение и потенциал за големи печалби

 • Функция "Безплатни завъртания" с възможност за повторно задействане и спечелване на допълнителни безплатни завъртания

Минуси:
 • Високата волатилност може да доведе до по-дълги периоди без значителни печалби.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Hellvis Wild

Hellvis Wild

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Hellvis Wild. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Hellvis Wild.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Hellvis Wild
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Hellvis Wild. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Hellvis Wild.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Hellvis Wild. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Какъв е диапазонът на RTP на Hellvis Wild?

Hellvis Wild предлага множество модели на RTP, като най-високият е 96,01%.

Колко начина за печалба има Hellvis Wild?

Hellvis Wild разполага с 243 начина за печалба.

Каква е специалната функция на символа Golden Wild?

Символът Golden Wild носи множител и задейства функция респина, като постепенно увеличава множителя си с всяко докосване.

Как да активирам функцията Free Spins?

За да задействате функцията Free Spins, трябва да уцелите 3, 4 или 5 Scatter символа, които ви дават съответно 7, 11 или 15 безплатни завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:11 юни,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238