Jackpot Express

Jackpot Express Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Jackpot Express

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,175 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Jackpot Express

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,175 x Залога

Ревю за Jackpot Express

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Jackpot Express е онлайн слот с 20 печеливши линии, разработен от Yggdrasil Gaming. Характеристиките включват три кръга на безплатни завъртания, три прогресивни джакпота, лепкави символи и бонус от наградно колело и множители.

Играта включва ретро тема, която се развива на речна лодка. Всички герои имат интересна визия от 20-те години на 20-ти век, като жените са в тоалети в стил флапер, а мъжете са облечени с костюми. Има дори рагтайм мелодия на пиано, която свири на заден план и наистина ви пренася в различна ера.

След като Jackpot Express се зареди, щракнете върху бутона +, за да видите таблицата с плащанията и да прегледате бонусите. Тук можете също да зададете скоростта на въртене и да регулирате силата на звука. Задайте размера на вашия залог. Предлагат се залози между 0,20 и 100,00 монети на завъртане. Вижте опциите за автоматично възпроизвеждане. Натиснете бутона за завъртане и се насладете на една различна и много интересна ротативка!

RTP (връщане към играча) на Джакпот Експрес е 96,2%. Това също е слот с ниска до средна волатилност, така че трябва да очаквате печалба от малко над 30%. Той също така предлага главна награда от 2,175 x вашия залог, заедно с предлаганите три прогресивни джакпота.

За да постигнете печеливши комбинации, трябва да поставите три или повече съвпадащи символа на някоя от 20-те печеливши линии на играта. Най-щедрият символ в играта е капитанът, който изплаща награда от 12,5 пъти вашия залог за комбинация от пет по рода си. Има и wild символ в стил арт деко, който замества всички други символи, за да ви помогне да спечелите. Когато приземите три скатера, ще задействате бонуса на Колелото на късмета. Тук можете да получите или играта за джакпот, или бонус за безплатни завъртания. Имате следните опции:

 • Card free spins – на играча и на дилъра се раздава по една карта след всяко завъртане. Ако картата на играча е по-висока, тогава към играта се добавя лепкав wild символ за останалите завъртания.
 • Dice free spins – след всяко завъртане се хвърлят зарове. След това вашата печалба се умножава по стойността на заровете – от 2x до 12x .
 • Roulette free spins – в този бонус, колело на рулетка се върти при всяко завъртане и вие или ще получите лепкав wild, допълнителни безплатни завъртания или награда от монети или (2x или 3x) множители.

Ако успеете да задействате джакпот бонуса, тогава ще въведете друг бонус на наградното колело. Бонусът има три нива, всяко от които ви дава шанс да спечелите по-голям и по-добър джакпот. На всеки барабан има парични награди и множители и можете да преминете към следващото ниво за по-високата награда за джакпот.

 • Major Jackpot – 100 000 монети
 • Cide Jackpot – 4000 монети
 • Mini Jackpot – 500 монети

Този онлайн слот идва пълен със забавни бонуси и много възможности да получите вълнуващи функции, като множители, наградни колела и лепкави символи. Jackpot Express от Yggdrasil Gaming предлага на играчите забавно онлайн игрово изживяване, което използва класическа тема и я слива с модерния геймплей. Има доста интересни бонус функции, чести изплащания и възможност да печелите големи награди, благодарение на 3те прогресивни джакпоти.

Jackpot Express в сравнение към други слотове

Име:Jackpot ExpressSpiñata PiñataWitches ’Charm40 Lucky King10001 NightsHot Chilli
Провайдър:Yggdrasil GamingStakelogicAmusnet (EGT) InteractiveAmusnet (EGT) InteractiveRed Tiger GamingPragmatic Play
Печеливши канали:20401540209
Бонус:ДаДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,175 x Залога5,000х ЗалогаProgressive JakpotПрогресивен10,000 х Залога555 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Jackpot Express

Jackpot Express

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Jackpot Express. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Jackpot Express.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Jackpot Express
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Jackpot Express не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Jackpot Express. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Jackpot Express.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238