Slayers Inc

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  15 Линии

Slayers Inc Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.28%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Slayers Inc

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:15,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Slayers Inc

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000х Вашият залог

Ревю за Slayers Inc

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Slayers Inc предлага различно визуално изживяване със своя минималистичен черно-бял дизайн, подчертан с неонови щрихи в ключовите моменти. Тази онлайн слот игра се отличава с темата си, фокусирана върху дуелиращи се бойци, която осигурява интригуващ и суров фон.

Игрални функции и бонуси

Slayers Inc е завладяващ онлайн слот, разработен от Hacksaw Gaming, разположен на решетка 5×4 с 14 печеливши линии. Той може да се похвали с RTP от 96,28% и е силно волатилен, като предлага на играчите значителни потенциални печалби.

Slayer DuelReels: Тази уникална функция представя символа VS, който може да се разшири и да покрие целия барабан, действайки като Wild. Това разширяване се случва само ако доведе до печалба. Когато се активира, тя представя 2 убийци, всеки от които има множители от 2х до 500х. Следва дуел между тях и множителят на победилия убиец се прилага върху целия барабан. Ако няколко дуела допринесат за печалба, техните стойности се сумират, преди да бъдат приложени. Поставянето на символ VS на всеки барабан, като по този начин се покрива цялата мрежа, превръща мрежата изцяло в Wild. На всеки барабан може да се намира по един VS символ едновременно.

Slayers Inc WildRise of Syndicate: Този рунд с безплатни завъртания, задействан от 3 Scatter символа, започва с 10 завъртания и увеличава вероятността за приземяване на VS символи. Функцията може да бъде удължена чрез придобиване на 2 или 3 допълнителни Scatter символа, които предоставят 2 или 4 допълнителни завъртания.

Wild Slayers: Този кръг се активира чрез падане на 4 Scatter символа, като стартира 10 безплатни завъртания. Той е огледален на основната игра, но въвежда механиката Slicer, която може да се активира, когато се появи символ VS. Slicer добавя цял ред Wild символи към произволно избран ред. Подобно на Rise of the Syndicate, този кръг може да бъде удължен чрез поставяне на допълнителни Scatter символи.

One Slayer to Slay Them All: Започвайки с 10 безплатни завъртания при падане на 5 Scatter символа, този режим гарантира активирането на функцията Slicer, когато падне VS символ. В противен случай той функционира подобно на кръга Wild Slayers.

Best of Bonus: Приземяването на Scatter символа Best of Bonus едновременно с необходимия брой задействащи Scatter символи в основната игра отключва подобрени версии на бонус кръговете. След това играчите преживяват 3 последователни кръга на бонусната функция, като най-високият резултат от тях се награждава.

Slayers Inc BonusBonus Buy: Играчите могат да купуват Feature Spins, за да увеличат шансовете си за задействане на функции или просто да активират желаната функция на определена цена.

 • BonusHunt FeatureSpins: Завъртанията на функциите на Feature Spins могат да бъдат активирани в рамките на една седмица, като в този случай се използва бонус: Струва 3 пъти повече от залога, като прави всяко завъртане 5 пъти по-вероятно да задейства бонусна игра. Играта ще има RTP от 96,28%.
 • Duo Duel FeatureSpins: Струва 60x залога и гарантира, че при всяко завъртане ще паднат поне 2 символа VS. Играта ще има RTP от 96,33%.
 • Trouble Trio FeatureSpins: Струва 110x залога и гарантира поне 3 VS символа за всяко завъртане. Играта ще има RTP от 96,3%.
 • Rise of the Syndicate: Струва 100x залога и има RTP от 96,38%.
 • Wild Slayers: Струва 200 пъти залога и има RTP от 96,28%.
 • Best of Rise of the Syndicate: Струва 200 пъти залога и има RTP от 96,29%.
 • Best of Wild Slayers: Включването на бонуса в играта е свързано със залог на печалба: Струва 400x залога и има RTP от 96,26%.

Дизайн и саундтрак

Slayers Inc SimvoliSlayers Inc разполага с минималистичен черно-бял дизайн, който ѝ придава доста интересен вид. По време на бонус рундовете сцената деликатно се променя, интегрирайки червени и зелени неонови акценти, но запазва предимно сивите си тонове. Включването на символа VS, който се разширява, за да покаже анимация на дуел между двама герои, внася динамичен елемент. Въпреки че дизайнът може да изглежда прост и донякъде обикновен, саундтракът ефективно допълва геймплея, добавяйки ниво на ангажираност към цялостното преживяване.

За играчите, които се интересуват от по-сложни бойни механики, Fist of Destruction от Hacksaw Gaming интегрира плавно бойните елементи в геймплея си. Алтернативно, Eternal Clash от Octoplay предлага жизнена алтернатива с герои в аниме стил, които се включват в борбата със зли същества.

Нашето заключение

Slayers Inc предоставя иновативни функции, които поддържат геймплея увлекателен и динамичен. Акцентът е символът VS, който се разширява, за да покрие барабаните, и предизвиква интензивни дуели за потенциални високи множители. Различните кръгове с безплатни завъртания, включително Rise of the Syndicate и Wild Slayers, осигуряват допълнителна дълбочина и възможности за продължителна игра. Въпреки че дизайнът може да е сдържан, механиката на играта е стабилна, което прави Slayers Inc солиден избор за играчите, които търсят игра с дълбочина и ангажиращи функции.

Slayers Inc в сравнение към други слотове

Име:Slayers IncWoop WoopChase for GloryBali DragonFugly PetsSupreme Dise
Провайдър:HacksawBlueprint GamingPragmatic PlayPragmatic PlayStakelogicAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:142524553,12527
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаНеДаНе
Wild Символ:ДаДаДаНеДаНе
Джакпот:15,000х Вашият залог1000 х Залога7,887х Залога1040х Залога5,000х залогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,28%

 • Разширяващи се уайлд символи

 • Множество кръгове с безплатни завъртания

 • Разнообразна Bonus Buy функция

Минуси:
 • Основен черно-бял дизайн

 • Висока волатилност

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Slayers Inc

Slayers Inc

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Slayers Inc. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Slayers Inc.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Slayers Inc
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Slayers Inc. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Slayers Inc. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Slayers Inc, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Slayers Inc.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на геймплея на Slayers Inc?

Играта Slayers Inc е разположена на решетка 5х4 и включва 14 печеливши линии. Играта предлага висока волатилност и коефициент на RTP от 96,28%.

Как работи функцията Slayer DuelReels в Slayers Inc?

Функцията включва символ VS, който може да се разшири и да покрие целия барабан, действайки като Wild. Това разширяване се случва, ако доведе до печалба, задействайки дуел между двама убийци с множители от 2х до 500х.

Може ли да се закупи бонус в Slayers Inc?

Играчите могат да закупят FeatureSpins, за да увеличат шансовете си за активиране на функции или директно да активират конкретна функция на определена цена.

Възможно ли е Slayers Inc да се играе на мобилни устройства?

Играта е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на играта на различни устройства, включително смартфони и таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:8 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944