Mayan Rush

 • Доставчик:

  Stakelogic

 • Тип:

  Много Линии

Mayan Rush Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Mayan Rush

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали3125
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:60,00
Джакпот:5,000£
Скатер:Не

Детайли за Mayan Rush

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали3125
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:60,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000£

Ревю за Mayan Rush

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Mayan Rush е онлайн видео слот, разработен от Stakelogic. Това е слот с пет барабана, пет реда и до 3125 печеливши линии. Функциите включват безплатни завъртания, множители и функция Gamble. Този слот с висока волатилност има RTP от 96,05%.

Пригответе се за приключение с сновното оформление на барабаните 1-3-5-3-1 и 45 печеливши линии. Целта на основната игра е да унищожи всички блокове, скриващи позициите на всичките пет реда, като увеличи начините за печалба до до 3125 печеливши линии и да задейства Mayan Rush Mode, бонуса за множител в играта. Допълнителни функции са функцията за произволен супер залог, която може да увеличи шанса за печалба, и функцията Gamble, която предлага шанс да удвоите печалбите си.

Stakelogic са комбинирали визуализация и графика, за да създадат зашеметяваща и атмосферна игра. Макарите са поставени срещу стена от покрити с лози каменни резби и са оградени от два тотема, които влизат в игра по време на бонуса за множител. Слабо осветената сцена се допълва от нежно размахващите се клони на растения на преден план, предизвикващи реалистична атмосфера от южноамериканска джунгла.

Mayan Rush е слот с висока волатилност с RTP от 96,05%. Преди да започнете игра изберете дали искате да използвате функцията Супер залог. Супер залог удвоява сумата на вашия залог. Можете да промените опцията си, като включите или изключите Super Stake с помощта на контролите в основната игра. Бутонът на менюто води до информация за бонус функциите, правилата, таблицата за плащания и настройките. Коригирайте залога си, като използвате иконата на монета или бутоните + или – от двете страни на сумата на залога. Залозите варират между 0,25 и 60,00 монети на завъртане. Тази сума се удвоява, ако функцията за супер залог е активирана.

За да задействате режим Rush, имате нужда от няколко последователни победи, за да премахнете всички блокове и да разкриете пълните 5×5 позиции на барабаните. Всеки губещ рунд ще ви върне отново към схемата 1-3-5-3-1. В началото на режима Rush, ако получите печеливши символи, те се присвояват или към синия тотем множител отляво или червения тотем на Lives отдясно, в зависимост от техния цвят. Тотемите започват от x2 за тотема множител и x1 живот за тотема на животите. Всяка победа, съдържаща пет символа, ще се добави към множителя, но всеки губещ рунд ще приспадне живот от тотема Lives. Бонусният кръг приключва, когато не останат животи.

Функцията супер залог се задейства произволно. Започва с оформление 1-3-5-3-1 и монета със стойност на печалба, която се появява на централния барабан. Получавате три безплатни завъртания. Ако не се появят повече монети по време на тези безплатни завъртания, вие печелите сумата на монетата. Ако една или повече монети се появят при безплатно завъртане, броят на предоставените безплатни завъртания се връща до три отново и всички блокове над или под монета ще бъдат премахнати. Приземете всичките 25 монети и стойностите на монетите ще бъдат умножени по 5. Функцията приключва, когато всички монети бъдат разкрити или след три последователни губещи безплатни завъртания.

Mayan Rush в сравнение към други слотове

Име:Mayan RushWizard Blizzard GoldFever Spin MegawaysKnockout FootballNFT MegawaysMystic Desert
Провайдър:StakelogicCT Gaming InteractiveiSoftBetHabaneroRed Tiger GamingEGT Digital
Печеливши канали:312540До 117,649Cluster pays200704100
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000£N/A50,000х Залога14,400 х Залога10,500 х ЗалогаПрогресивен

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mayan Rush

Mayan Rush

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mayan Rush. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mayan Rush.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mayan Rush
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Mayan Rush. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Mayan Rush.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Mayan Rush. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Mayan Rush. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Mayan Rush.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238