Tropical Beauties

Tropical Beauties Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Tropical Beauties

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:16,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Tropical Beauties

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:16,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Tropical Beauties

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Играта Tropical Beauties, разработена от EGT Digital, приветства играчите с тропическата си тематика, допълнена от присъствието на няколко очарователни дами, които служат като платежни символи. Тази слот игра се отличава с различни примамливи функции, включително безплатни завъртания, повторни завъртания, двойни символи, функция Gamble и възможността да спечелите едно от четирите прогресивни нива на джакпота Clover Chance на EGT. С тези функции играчите могат да очакват едно както вълнуващо, така и отпускащо игрално изживяване, перфектно допълнено от ваканционната атмосфера.

Функции

Tropical Beauties разполага с 5х4 барабана и 40 фиксирани печеливши линии, които предоставят множество възможности за създаване на печеливши комбинации с различните символи в играта.

Tropical Beauties SymbolsСимволите в играта включват стандартните символи 10-A и пленителен състав от героини, облечени в зелено, лилаво, жълто, оранжево и синьо. Тези дами се отличават със способността си да се появяват като двойни символи, които се броят за два от един и същи символ, когато се появят.

Освен това играта разполага със Scatter символ, който не само може да задейства безплатни завъртания, но и да се появи като двоен символ. Има и символ Wild, който може да замени всички символи с изключение на Scatter. Когато замества печеливша комбинация с някой от символите на героините, Wild символът се счита и за двоен символ.

Бонуси

Безплатни завъртания: За да активирате безплатните завъртания, трябва да получите 5 или повече Scatter символа където и да е на екрана. Броят на завъртанията, които получавате, зависи от броя на скатерите: 5 скатера дават 12 безплатни завъртания, а 6, 7, 8, 9 или 10 скатера дават 20, 40, 60, 80 или 100 безплатни завъртания. Двойните Scatter символи се броят за два Scatter символа и тези безплатни завъртания могат да бъдат задействани отново по същия начин, както при първоначалното задействане.

Tropical Beauties WinПовторно завъртане: Функцията Respin се задейства, когато първият барабан е изцяло запълнен със символи на някоя от героините, независимо дали са единични или двойни. По време на тази функция символите на 1-ви барабан, всички съвпадащи символи и Wild символите се задържат на място, докато останалите позиции на екрана получават безплатно повторно завъртане. Тази функция може да бъде задействана отново, ако се появи нов съвпадащ символ, който също се задържа по време на повторното завъртане.

Gamble: След като постигнете печалба, равна на или по-малка от 35 пъти залога ви, имате възможност да заложите печалбата, за да я удвоите. В тази функция играчите трябва да познаят дали картата с лицето надолу е червена или черна. Правилните предположения удвояват печалбата, като има максимум 5 опита за залагане. Неправилното отгатване води до загуба на заложената сума.

Джакпот Clover Chance: Най-голямата награда в Tropical Beauties е едно от четирите прогресивни нива на джакпота Clover Chance. Джакпот функцията може да се задейства на случаен принцип, а когато се активира, играчите избират от 15 сандъка, надявайки се да открият или 3 съвпадащи перли, или 3 перли заедно със съответния символ детелина, за да спечелят следващото ниво. Цветовете на символите (червено, зелено, синьо, лилаво) съответстват на нивата на джакпота (Grand, Major, Minor, Mini). След спечелването на дадено ниво, функцията приключва.

Дизайн и саундтрак

Tropical Beauties ReviewTropical Beauties добавя свеж елемент към предложенията на EGT със своята тропическа тема. Играта включва символи като кораби, котви и титулярните тропически красавици наред със стандартните символи 10-A. Фонът е в наситено лилаво с тропически листа, което също допринася към темата. Графиките са ярки, с детайлни символи и плавни анимации, които отразяват един тропически рай. Саундтракът на играта е едва забележим, но подходящ и допринася за цялостния чар, без да пречи на геймплея.

Нашето заключение

Tropical Beauties на EGT Digital предлага привлекателно игрално изживяване с тропичен характер. Уникалните двойни символи, безплатните завъртания, повторните завъртания и функцията Gamble предоставят обширни възможности за вълнуващи печалби. Четирите прогресивни нива на джакпота Clover Chance добавят допълнително ниво на вълнение. Със завладяващи визуални ефекти и подходящ саундтрак Tropical Beauties съчетава стил и съдържание за незабравимо игрално приключение.

Tropical Beauties в сравнение към други слотове

Име:Tropical BeautiesWitchin WinninDisco LadyAtlantean Treasures: Mega MoolahJelly BoomExtra Joker
Провайдър:EGT DigitalSkywindPragmatic PlayMicrogamingEvoplay EntertainmentAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:4050243104010
Бонус:ДаНеНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен300 х Залога5,000 х ЗалогаProgressive10,000 х ЗалогаProgressive Jakpot

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tropical Beauties

Tropical Beauties

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tropical Beauties. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tropical Beauties.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tropical Beauties
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Tropical Beauties не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Tropical Beauties. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Tropical Beauties, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Tropical Beauties.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238