Benny The Beer

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  Много Линии

Benny The Beer Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.17%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Benny The Beer

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали Up to 100,000
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000x Залога
Скатер:Да

Детайли за Benny The Beer

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали Up to 100,000
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000x Залога

Ревю за Benny The Beer

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на Benny The Beer, слот игра, предоставена ви от Hacksaw Gaming. Потопете се в свят на цветни графики и оживен саундтрак, който създава предпоставки за завладяващо преживяване. С уникални функции като Stackways и опции за бонус покупка, Benny The Beer обещава забавление и потенциални награди за играчите, които търсят зареждащо игрално изживяване.

Функции и бонуси

Benny The Beer е слот игра със стандартна 5-барабанна и 4-редова игрална мрежа с до 100 000 печеливши линии. Попадайки в категорията на средна волатилност, този слот може да се похвали с RTP от 96,17%. Максималната потенциална печалба е 10 000x първоначалния ви залог.

Stackways: Тази функция се активира, когато успеете да уцелите символи Stackways на барабан, което води до запълване на целия барабан със подредени символи. Има два вида символи Stackways, които можете да срещнете:

 • Обикновени символи Stackways, които могат да приемат стойности 2, 3 или 4.
 • Разкриващи се символи Stackways, които предлагат малко по-широк набор от стойности, включително 5, 6, 7, 8, 9 и 10.

Benny The Beer SymbolsСимволът, който се подрежда, се избира въз основа на потенциала му да създаде най-дългата печеливша комбинация сред символите, които вече се намират на барабаните, когато се активира символът Stackways. Когато няколко символа могат да дадат еднакво дълги печеливши комбинации, процесът на избор се извършва на случаен принцип между символите, които могат да създадат тези печеливши последователности. Важно е да разберете, че подреждането се случва само когато резултатът гарантира печеливша комбинация.

Book of Stackways: Тя влиза в сила, когато успеете да уцелите едновременно 3 символа FS scatter по време на основната игра. Това задейства бонус кръг, в който получавате 10 безплатни завъртания. В началото на тази бонусна игра 2 печеливши символа се избират на случаен принцип, за да действат като специални символи.

Когато един от тези Специални символи падне едновременно върху поне 3 барабана, ще забележите, че под съответните барабани светват индикатори, разкриващи число, вариращо от 2 до 10. След това тези специални барабани се подреждат с определения брой печеливши символи. Важно е да споменем, че подредените символи се изплащат така, сякаш подредените барабани са свързани отляво надясно.

Benny The Beer WinАко по стечение на обстоятелствата върху 3 или повече барабана едновременно се падне повече от един вид специален символ, те ще се подредят и ще се изплатят по един вид. Освен това, ако по време на тази функция уцелите допълнителни символи FS, можете да получите няколко бонус безплатни завъртания:

 • 2 символа FS ще ви донесат 2 допълнителни завъртания.
 • 3 символа FS ще увеличат бонуса ви с 4 допълнителни завъртания.
 • 4 символа FS едновременно вдигат нивото на функцията, превръщайки я в Super Book of Stackways, и ви възнаграждават с допълнителни 4 завъртания.

Функция „Бонус купуване“: Тя позволява на играчите да закупят бонус, докато са в основната игра. Има пет налични опции, от които да избирате:

 • Функции BonusHuntЗавъртания за 3 пъти залога: Всяко завъртане увеличава вероятността за задействане на бонус игра.
 • Double Stack Featurespins за 25x залога: Всяко завъртане гарантира, че ще се появят поне 2 символа Stackways.
 • Triple Stack Featurespins за 75x залога: Всяко завъртане гарантира появата на поне 3 символа Stackways.
 • Book of Stackways за 120x залога: Получавате 10 безплатни завъртания с 2 специални символа, които се подреждат и изплащат навсякъде.
 • Super Book of Stackways за 300 пъти залога: С тази опция получавате 10 безплатни завъртания с 4 специални символа, които се подреждат и изплащат навсякъде.

Дизайн и саундтрак

Benny The Beer ReviewBenny The Beer предлага на играчите визуално приятно изживяване със своя очарователен и цветен дизайн. Графиките са добре изработени, а символите са ярки, което допринася за цялостната привлекателност на играта. Саундтракът допълва темата с весела и лежерна мелодия, която подобрява атмосферата на играта, превръщайки я в приятно изживяване за играчите.

Нашето заключение

Benny The Beer съчетава визуално завладяващ дизайн с жизнерадостен саундтрак, за да създаде приятно изживяване при слот игрите. С примамливите си функции Stackways и Book of Stackways, както и с опцията за бонус купуване, играчите имат достатъчно възможности за вълнение. Независимо дали сте случаен играч или опитен ентусиаст, Benny The Beer предлага балансирана комбинация от забавление и потенциални награди, заради която си заслужава да го завъртите.

Benny The Beer в сравнение към други слотове

Име:Benny The BeerCleocatraTreasure Wild9 Pots of Gold King MillionsFatz’s DinerLucky Buzz
Провайдър:HacksawPragmatic PlayPragmatic PlayGameburger StudiosYggdrasil GamingAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали: Up to 100,0004020204020
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000x Залога5,000 х Залога4500 х ЗалогаProgressive9,000x ЗалогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникални функции като Stackways и опции за купуване на бонуси.

 • Висок потенциал за значителни печалби.

Минуси:
 • Функцията Бонус купуване може да включва по-високи залози.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Benny The Beer

Benny The Beer

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Benny The Beer. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Benny The Beer.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Benny The Beer
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Benny The Beer попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Benny The Beer, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Benny The Beer с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Benny The Beer, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Benny The Beer.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Benny The Beer и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са специалните функции на Benny The Beer?

Benny The Beer включва функции като Stackways, Book of Stackways и опции за бонус покупка, които добавят вълнение към Вашата игра.

Мога ли да играя Benny The Beer безплатно?

Някои онлайн казина могат да предложат демо версия на играта, която ви позволява да играете безплатно, преди да заложите истински пари.

Каква е максималната потенциална печалба в Benny The Beer?

Benny The Beer предлага максимална потенциална печалба от 10 000 пъти първоначалния Ви залог, което предоставя значителни възможности за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:19 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238