Big Bass Hold & Spin Megaways

Big Bass Hold & Spin Megaways live

Налично на:

телефон

RTP

96.70%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Bass Hold & Spin Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали 147,456
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:250,00
Джакпот:20,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Big Bass Hold & Spin Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали 147,456
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000 х Залога

Ревю за Big Bass Hold & Spin Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в спокойните води на Big Bass Hold & Spin Megaways, продължение на популярния слот Big Bass Bonanza, предоставен ви от Pragmatic Play. Потопете се в спокойно риболовно приключение, докато въртите барабаните в търсене на успокояващи награди. Насладете се на спокойния дизайн, успокояващия саундтрак и иновативните функции, които ви очакват в това възхитително слот изживяване.

Функции и бонуси

Big Bass Hold & Spin Megaways предлага игрална решетка с 6 барабана и 6 реда, като предоставя на играчите 147,456 печеливши линии. Волатилността на играта се оценява като висока, като може да се похвали с RTP от 96,70%.

Печалби се получават за комбинации от съседни символи от ляво на дясно с всякакъв размер. Барабани 1 и 6 могат да съдържат до 6 символа всеки. Освен това има три допълнителни реда символи над барабани 2, 3, 4 и 5. Най-горният ред включва единствено Wild символи и празни полета, докато другите два реда могат да включват всеки символ от играта. Трите горни реда се въртят независимо отдясно наляво, а заключването или отключването им става на случаен принцип. Само символите от отключените барабани участват в създаването на печеливши комбинации.

Big Bass Hold & Spin Megaways SymbolsФункцията Tumble добавя интересен обрат. След всяко завъртане се възнаграждават печеливши комбинации, а печелившите символи изчезват. Останалите символи падат в долната част на екрана, а нови символи се спускат отгоре, за да запълнят свободните позиции. Тези нови символи запазват същия размер като резултата от първоначалното завъртане, преди да паднат. Процесът на падане продължава, докато не спрат да се появяват повече печеливши комбинации. След като всички падания в резултат на основно завъртане приключат, натрупаните печалби се добавят към баланса на играча.

По време на всяко завъртане символът Fish Money съдържа произволна парична стойност от предварително определен набор, варираща от 2х до 5000х общия залог, която може да бъде спечелена, когато се активира функцията Free Spins. Възможните стойности включват 2х, 5х, 10х, 15х, 20х, 25х, 50х или 5000х от общия залог. Когато символите Fish Money се появят в основната игра, те се взривяват и падат нормално. При функцията Free Spins обаче те не се взривяват, а просто падат в долната част на екрана при падане.

Освен това символът Mystery може да се появи на случаен принцип по време на основната игра и кръга Free Spins. В основната игра всички случаи на символа Mystery се превръщат в един и същ печеливш символ. Обратно, по време на Free Spins, след завъртане, което съдържа само символи Fisherman (Рибар) без символи Fish Money, символите Mystery могат да се появят на случаен принцип и да се трансформират във всякакви други случайни символи.

Big Bass Hold & Spin Megaways WildЗа да активирате функцията Free Spins, играчите трябва да уцелят 3 или повече Scatter символа:

 • 6 Scatter символа дават 25 безплатни завъртания.
 • 5 Scatter символа дават 20 безплатни завъртания.
 • 4 Scatter символа дават 15 безплатни завъртания.
 • 3 Scatter символа дават 10 безплатни завъртания.

Всеки символ Fisherman събира стойностите от символите Fish Money на екрана по време на функцията Free Spins. Символите Рибар, които се появяват по време на функцията, се събират до края на рунда. Всеки 4-ти събран символ Рибар ще задейства функцията отново, предоставяйки още 10 безплатни завъртания и множител за събирането на символа Fish Money. Множителят е x2 за първото повторно задействане, x3 за второто и x10 за третото повторно задействане. Повторно задействаните завъртания се играят след края на предишната серия безплатни завъртания. Множителят важи и за повторните завъртания. На случаен принцип, когато на екрана присъстват само символи на Рибаря без символи Fish Money, в края на безплатно завъртане анимация с динамит може да накара символите Fish Money да се появят на произволни позиции.

Символът Coin Money се появява на всички барабани с изключение на най-горния ред. Символът Money придобива случайна стойност от 1х до 2000х общия залог при всяко завъртане. Възможните стойности са: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 11x, 12x, 14x, 16x, 18x, 20x, 22x, 25x или 30x общия залог.

Когато на екрана се появят 3 или повече символа Coin Money, се задейства бонусът Hold & Spin. След като се активира, първоначалните Coin Money символи остават фиксирани на място, докато останалите символи на барабаните изчезват. Решетката от символи запазва същия размер като при завъртането, което е активирало функцията. Стойността на всички първоначални символи Coin Money се добавя към общата печалба на рунда. Играчите започват с 3 превъртания, а всички следващи символи Coin Money, които се появяват по време на всяко повторение, връщат броя на повторенията на 3. Стойността на всеки нов символ Coin Money на екрана също се добавя към общата печалба на рунда.

Big Bass Hold & Spin Megaways LogoПо време на кръга Hold & Spin е гарантирана минимална печалба от 20x общия залог. Ако печалбата не е достигнала минимума след използването на всички повторни завъртания, се предоставят допълнителни 3 повторни завъртания. Този процес се повтаря, докато не останат повече повторни завъртания. Рундът Hold & Spin приключва, след като са изчерпани всички превъртания. Общата стойност, събрана до момента, се предоставя на играча в края на функцията.

Символът Diamond Money може да се появи, като придобива произволна стойност от 50x до 2000x от общия залог. Потенциалните стойности включват 50x, 100x, 200x, 300x, 500x, 1000x или 2000x от общия залог.

Освен това са налични две опции за купуване на бонус:

Рунд с безплатни завъртания: Играчите могат незабавно да задействат кръга Free Spins от основната игра, като го закупят за 100x текущия общ залог. Когато използвате тази опция, 3, 4, 5 или 6 Scatter-а могат да се появят на случаен принцип при задействащото завъртане.
Функция Hold & Spin: Функцията Hold & Spin може да се активира незабавно от основната игра, като я закупите за 120x текущия общ залог. При използване на тази опция задействащото завъртане ще има от 3 до 6 символа Coin Money със случайни стойности.

Дизайн и саундтрак

Big Bass Hold & Spin Megaways SДизайнът на играта демонстрира очарователна естетика на риболовна тематика, пренасяйки играчите в спокойно кътче край езерото. Внимателно изработените визуални елементи включват възхитителни символи, свързани с риболова, които създават автентична и завладяваща атмосфера. Интерфейсът е интуитивен и лесен за навигиране, което гарантира безпроблемно игрално изживяване. Придружени от възхитителен саундтрак, мелодиите на играта резонират с темата, потапяйки играчите в спокойната атмосфера на едно релаксиращо риболовно приключение.

Нашето заключение

Отдайте се на релаксиращо риболовно пътешествие с Big Bass Hold & Spin Megaways. Успокояващият дизайн и мекият саундтрак осигуряват спокойно изживяване, допълнено от функцията Tumble и бонуса Hold & Spin. С наличните опции за безплатни завъртания и бонус купуване играчите могат да се отпуснат и да се надяват на умерени награди. Насладете се на спокойствието на риболова, докато опитвате късмета си в тази успокояваща слот игра.

Big Bass Hold & Spin Megaways в сравнение към други слотове

Име:Big Bass Hold & Spin MegawaysFat PandaSerialGonzo’s Quest MegawaysSweet Bonanza 1000Vegas Nights
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayNolimit CityRed Tiger GamingPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали: 147,45620243117,649Scatter Pays9
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:20,000 х Залога20,000 х Залога74,800 х Залога21,000 х Залога25,000х Вашият залог10,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни функции, включително Tumble и Hold & Spin

 • Опции за безплатни завъртания и бонус купуване за допълнително вълнение

 • Висок RTP за благоприятни възможности за печалба

Минуси:
 • Опциите за бонус купуване са на значителна цена.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Bass Hold & Spin Megaways

Big Bass Hold & Spin Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Bass Hold & Spin Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Bass Hold & Spin Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Bass Hold & Spin Megaways
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Big Bass Hold & Spin Megaways не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Big Bass Hold & Spin Megaways. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Big Bass Hold & Spin Megaways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Big Bass Hold & Spin Megaways.

Често задавани въпроси

Какво представлява Big Bass Hold & Spin Megaways?

Big Bass Hold & Spin Megaways е спокойна слот игра, разработена от Pragmatic Play, която предлага на играчите спокойно приключение на риболовна тематика с иновативни функции.

Мога ли да играя Big Bass Hold & Spin Megaways безплатно?

Да, можете да се насладите на Big Bass Hold & Spin Megaways в демо режим в избрани онлайн казина, предлагащи игри на Pragmatic Play.

Колко печеливши линии има играта?

Big Bass Hold & Spin Megaways предлага впечатляващите 147 456 печеливши линии на своята игрална мрежа 6×6.

Какви са специалните функции на играта?

Играта включва функцията Tumble, Hold & Spin Bonus, безплатни завъртания и опции за бонус купуване за увлекателно преживяване.

Какъв е коефициентът на възвръщаемост на играча (RTP) на играта?

RTP на Big Bass Hold & Spin Megaways е 96,70%, което осигурява на играчите големи шансове за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 юли,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238