Fang`s Inferno Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  20 Линии

Fangs Inferno Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Fang`s Inferno Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Fang`s Inferno Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х залога

Ревю за Fang`s Inferno Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Fang's Inferno Dream Drop, разработена от Relax Gaming, се развива на мистичен планински връх, където драконите управляват небето. Тази онлайн слот игра предлага висока волатилност и разнообразни бонус функции, включително уникални респинации и шанс да спечелите един от петте прогресивни джакпота. Със своя завладяващ дизайн и динамичен геймплей, играчите са подготвени за едно завладяващо преживяване.

Игрални функции и бонуси

Fang's Inferno Dream Drop е завладяващ онлайн слот, изработен от Relax Gaming. Тази игра се разгръща на конвенционална решетка, състояща се от 5 барабана и 4 реда, като предлага 20 печеливши линии. Процентът на RTP е малко под нормата за индустрията – 94%, докато играта показва висока волатилност.

Fangs Inferno Dream Drop WildBlazin' Wilds: Играта въвежда 2 допълнителни реда над и под основната решетка, като всеки от тях включва три барабана, които се изравняват с централните три барабана на основната решетка. На тези редове се разполагат играчите на Fang the Dragon. Когато Фанг се приземи на барабан, на който има и Wild символ, Wild символите се разширяват, за да запълнят всички междинни пространства. Освен това Fang носи със себе си множители от 2х до 5х, които увеличават всички печалби, включващи дракона.

В случаите, когато 2 дракона задействат Blazin' Wilds, оригиналният Wild символ приема умножената стойност на множителя, докато всички нови Wilds приемат множителя на най-близкия дракон.

Flamin' Respins: Тази функция се задейства при падане на 3 символа Fang the Dragon на един и същ бонусен барабан и предоставя 3 Respins за всеки бонусен ред, запълнен от Fang. Драконите, които активират функцията, се заключват на място, като значително увеличават вероятността за иницииране на Blazin' Wilds в следващите завъртания.

Бонус избор на Фанг: Постигането на 3 или повече бонус символа в основната игра отваря рунд за избор, който предлага на играчите избор между огнени безплатни завъртания и мистериозната награда на Фанг.

 • Огнени безплатни завъртания: Тази функция започва с минимум 9 безплатни завъртания, които варират в зависимост от задействащите символи. Символите Fang са фиксирани в позиция по време на тези завъртания, като потенциално увеличават стойностите на множителите си на случаен принцип в началото на всяко завъртане. Геймплеят е огледален на основната игра, като има възможност за повторно задействане на функцията чрез поставяне на три или повече бонус символа и добавяне на допълнителни завъртания за всеки допълнителен символ.
 • Загадъчната награда на Фанг: Предоставя възможност за хазарт, в която играчите могат да спечелят до 5000 пъти залога си.

Fangs Inferno Dream Drop GameplayJackpot Spin: Случайно активирана функция, която представя само символите DD на решетката. Поставянето на три такива на централните барабани задейства бонуса Dream Drop, който води до един от петте прогресивни джакпота: Rapid, Midi, Maxi, Major или Mega.

Бонус покупка: Играчите имат възможност да закупят директен достъп до Fang's Bonus Pick за 70 пъти повече от залога си, което леко понижава RTP до 93,97%.

Дизайн и саундтрак

Играта Fang's Inferno Dream Drop е разположена на планински връх и предлага спираща дъха гледка, при която играчите гледат от небето надолу към пресечен скалист терен. Земята служи като входна точка за дракона, осеяна с дупки, водещи към пещери. Обстановката е украсена с кости и монети, което подсказва за сурова среда, в която оцеляването е от ключово значение. Символите в игралната мрежа включват скали с древни руни и динамични камъни, които разкриват предмети като монети, рог, граал, кристална топка и рубин при всяко завъртане. Саундтракът осигурява фон, който допълва визуалните елементи, без да ги превъзхожда.

Fangs Inferno Dream Drop SimvoliЗа тези, които се интересуват от подобна тема, но с по-прост геймплей, може да бъде привлекателна играта Dwarf & Dragon на Pragmatic Play. Тя се отличава с кооперативна сюжетна линия, развиваща се в миньорска среда, която контрастира с по-състезателната атмосфера на Fang's Inferno Dream Drop.

Нашето заключение

Fang's Inferno Dream Drop се отличава с иновативните си функции, които обслужват играчите с високи залози. Уникалните уайлд символи Blazin' Wilds и Flamin' Respins в играта увеличават потенциала за големи печалби, а бонусният избор позволява избор между безплатни завъртания и мистериозни награди. Включването на Dream Drop Bonus внася вълнение в преследването на значителни джакпоти. Въпреки малко по-ниския RTP, завладяващата механика и тръпката от високата волатилност правят този слот на Relax Gaming убедителен избор за тези, които търсят предизвикателно, но възнаграждаващо онлайн игрално изживяване.

Fang`s Inferno Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Fang`s Inferno Dream DropFortunes of the AztecBook of DarknessScopaSerialSkulls UP!
Провайдър:Relax GamingPragmatic PlayBetSoftHabaneroNolimit CityQuickspin
Печеливши канали:204,0961027243243
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х залога10,000x Залога1,056 х Залога4,000 x Залога74,800 х Залога3,650 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множество бонуси

 • Различни нива на джакпота

Минуси:
 • По-нисък RTP от средния за индустрията

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fang`s Inferno Dream Drop

Fang`s Inferno Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fang`s Inferno Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fang`s Inferno Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fang`s Inferno Dream Drop
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Fang`s Inferno Dream Drop попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Fang`s Inferno Dream Drop, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Fang`s Inferno Dream Drop с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Fang`s Inferno Dream Drop, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Fang`s Inferno Dream Drop и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Каква е основната настройка на Fang's Inferno Dream Drop?

Играта разполага с решетка от 5х4 барабана с 20 печеливши линии, разположени на фона на мистична планинска местност за драматично действие.

Как работи функцията Blazin' Wilds в играта Fang's Inferno Dream Drop?

Blazin’ Wilds се активират, когато драконът Fang се озове на един и същи барабан с Wild символ, като Wild символите се разрастват и запълват всички пространства между тях, което води до значителни потенциални печалби.

Какво представляват Flamin' Respins в Fang's Inferno Dream Drop?

Flamin’ Respins се задейства, когато три символа Fang the Dragon се паднат на един и същ бонус барабан. Това блокира задействащите символи и дава три Respins, като увеличава шансовете за задействане на още Blazin’ Wilds.

Какъв е бонусът Dream Drop в играта Fang's Inferno Dream Drop?

Тази произволно задействана функция представя само символи DD. Поставянето на три такива символа на централните барабани активира един от петте прогресивни джакпота: Rapid, Midi, Maxi, Major или Mega.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238