Deal Or No Deal The Big Hit Megaways

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways Free Demo

Налично на:

телефон

RTP

92.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Deal Or No Deal The Big Hit Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали117.649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Deal Or No Deal The Big Hit Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали117.649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Deal Or No Deal The Big Hit Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Влезте във вълнуващия свят на Deal Or No Deal The Big Hit Megaways, предоставен ви от Blueprint Gaming. Тази вълнуваща слот игра предлага завладяващо изживяване за феновете на култовото телевизионно шоу, с формата Megaways, каскадни печалби, Bonus Trail, прогресивен джакпот и шанса да се изправите срещу банкера във функцията Deal or No Deal.

Функции и бонуси

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways се играе на решетка с шест вертикални барабана и горен хоризонтален барабан, съдържащ четири символа. Тази конфигурация предлага 117 649 начина за печалба, което е отличителен елемент на Megaways слотовете. Печелившите комбинации се формират отляво надясно, а символите, които създават печалби, изчезват, освобождавайки място за нови, благодарение на каскадната механика.

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways Free Demo WildBonus Trail: Bonus Trail ви възнаграждава в зависимост от броя на последователните каскадни реакции. В базовата игра 4 последователни реакции задействат бонус Deal or No Deal, а осем последователни реакции ви дават парична награда. По време на безплатните завъртания Bonus Trail предлага само множители на печалбите, избрани на случаен принцип за всяко завъртане. Други възможни награди на пътеката включват:

 • Multiplier: Увеличава следващата печалба.
 • Deal or No Deal: Активира бонуса Deal or No Deal.
 • Eliminate: Премахва петте най-ниски резултата от бонуса Deal or No Deal.
 • Boost: Подобрява всички червени награди в бонуса Deal or No Deal.
 • Red Alert: Премахва всички сини награди и подобрява червените награди по време на рунда Deal or No Deal.
 • Cash: Предоставя парична печалба.

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways Free Demo Wild BonusDeal or No Deal: В тази функция влизате в студиото Сделка или не. Отваряте кутии по време на рундовете, а банкерът представя оферти между рундовете. Можете да изберете „Deal“ (да приемете и да прекратите функцията) или „No Deal“, за да продължите. Ако играете докрай, отваряте първоначалната си кутия и получавате наградата, която може да бъде парична печалба от 1 до 30 пъти залога или 8-12 безплатни завъртания. Приемането на Deal може да доведе и до това, че банкерът ще ви предостави Banker's Bonus Spins и парична оферта.

Безплатни завъртания: В началото на безплатните завъртания на барабаните на случаен принцип се появяват Mystery символи. Тези Mystery символи разкриват същите произволни символи, с изключение на Scatter и Wild, По време на безплатните завъртания Bonus Trail показва само множители на печалбите. Всяка реакция увеличава пътеката на множителя и го повишава. При всяко завъртане пътеката на множителите избира нови множители на случаен принцип. Освен това, ако уцелите 3 или 4 Scatter символа, получавате съответно 5 или 10 допълнителни безплатни завъртания.

Jackpot King: Тази игра е част от системата Jackpot King и предлага възможност да задействате прогресивната функция на случаен принцип по време на което и да е завъртане.

Дизайн и саундтрак

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways Free Demo Wild Bonus SymbolsПо отношение на символите, Deal Or No Deal The Big Hit Megaways включва обичайните символи от 9 до A като символи с по-ниска печалба, последвани от символи с по-висока стойност, включително чаша, печат, писмо и логото на играта. Визуализацията се характеризира с ярки цветове, а саундтракът, макар и ненатрапчив, допълва цялостното преживяване. Що се отнася до цялостното представяне, няма какво да се уточнява, освен че то е предназначено предимно за феновете на франчайза Deal or No Deal. Дизайнът и саундтракът на играта може да имат ограничена привлекателност за тези, които все още не са ентусиасти на концепцията „Сделка или не“.

Нашето заключение

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways предлага познато преживяване за феновете на телевизионното шоу, с директна структура на геймплея и високи залози. Дизайнът и саундтракът на играта са съобразени с целевата аудитория, с ярки визуални ефекти и ненатрапчив саундтрак. Ако сте фенове на шоуто, вероятно ще се насладите на този слот, тъй като преследването на прогресивната награда Jackpot King в позната среда изглежда като читаво преживяване.

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways в сравнение към други слотове

Име:Deal Or No Deal The Big Hit MegawaysPirate’s FrenzyCrazy ChilliSafari GemsWorms ReloadedCandyways Bonanza Megaways
Провайдър:Blueprint GamingBlueprint GamingBlueprint GamingGameArtBlueprint GamingStakelogic
Печеливши канали:117.64910101520512
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен250,0002,000 х Залога 5,293х Залога10,000£20,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 117 649 начина за печалба

 • Каскадни печалби

 • Прогресивен джакпот

Минуси:
 • Ограничена привлекателност извън феновете на "Сделка или не".

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Deal Or No Deal The Big Hit Megaways

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Deal Or No Deal The Big Hit Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Deal Or No Deal The Big Hit Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Deal Or No Deal The Big Hit Megaways
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Deal Or No Deal The Big Hit Megaways не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Deal Or No Deal The Big Hit Megaways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Deal Or No Deal The Big Hit Megaways.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Deal Or No Deal The Big Hit Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Колко начина за печалба има играта Deal Or No Deal The Big Hit Megaways?

Тази игра предлага впечатляващите 117 649 начина за печалба благодарение на механиката Megaways.

Какво представлява Bonus Trail в Deal Or No Deal The Big Hit Megaways?

Bonus Trail предоставя различни награди въз основа на последователни каскадни реакции. Наградите включват множители, бонуси Deal or No Deal и други.

Какво се случва по време на безплатните завъртания в Deal Or No Deal The Big Hit Megaways?

Безплатните завъртания въвеждат Mystery символи и пътека с множители на печалбите на Bonus Trail. Всяка реакция увеличава множителя на печалбата, а Scatter символите могат да предоставят допълнителни безплатни завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238