Demon Pots

Demon Pots Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Demon Pots

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:240,00
Джакпот:6,000х Залога
Скатер:Не

Детайли за Demon Pots

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,000х Залога

Ревю за Demon Pots

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Опознайте Demon Pots, творение на Pragmatic Play, което ще ви отведе на завладяващо игрално пътешествие. Разгледайте динамичните функции и завладяващия дизайн на това заглавие, докато навигирате в света на предлаганите стратегически избори. Пригответе се за едно завладяващо и възнаграждаващо изживяване, което демонстрира прочутия почерк на Pragmatic Play.

Функции и бонуси

Demon Pots работи на стандартна игрална мрежа 5×3 с общо 40 печеливши линии. Нивото на волатилност е категоризирано като високо, а RTP на играта е 96,01%. Играчите могат да спечелят до 6 000 пъти първоначалния си залог.

Wild символът замества всички символи с изключение на символа „Монета“. В основната игра символът Wild се появява единствено в централната позиция на решетката.

Символът „Монета“, важен елемент от играта, притежава променлива стойност, избрана от предварително определен диапазон. Сред възможните стойности са 0,2х, 0,4х, 0,6х, 0,8х, 1х, 1,2х или 2х от общия залог. Взаимодействието между символа Wild и символите Монети се осъществява, когато те се появят едновременно на екрана. При такива сценарии кумулативните стойности на символите Монети се комбинират и впоследствие се награждават. Освен това символът Wild има допълнителна функция: след завъртане той има способността да изстрелва огнени топки към гърнетата, разположени в горната част на играта, като потенциално ги активира:

Demon Pots SymbolsАктивирането на гърнето с монети води до появата на 6 монети, всяка от които носи произволно избрани стойности като 0,2х, 0,4х, 0,6х или 1х от общия залог. Тези монети се разпределят по екрана, преди да бъдат събрани.
По подобен начин, когато се задейства, гърнето със супермонети въвежда на екрана 6 монети с променливи стойности от 0,4x, 0,8x, 1,2x или 2x от общия залог, преди да бъдат събрани. След като се активира, гърнето Win Spins стартира функцията Respin.
По подобен начин активирането на гърнето с безплатни завъртания е предшественик на инициирането на функцията „Безплатни завъртания“.

Печеливши завъртания: При активиране на функцията Win Spins играчите получават 6 допълнителни завъртания. По време на целия кръг Wild символът, който е активирал тази функция, остава постоянно в централната позиция на решетката. Всяко повторно завъртане гарантира случайна печалба, получена от печеливши комбинации, колекции или функции като Монети или Супермонети, възникващи на случаен принцип. Ако по време на този кръг гърнето със спечелени завъртания се активира отново, функцията се задейства отново, като осигурява допълнителен набор от 6 повторни завъртания.

Безплатни завъртания: Задействането на функцията Безплатни завъртания дава на играчите 6 безплатни завъртания. По време на този рунд Wild символът, отговорен за задействането на функцията, остава фиксиран в централната позиция на решетката. По време на тези безплатни завъртания са възможни случайни активирания на някой от символите. Струва си да отбележим, че Wild символът може да се появи на барабан 5 или едновременно на барабани 4 и 5. Ако напълно подреден символ Wild се появи на барабан 5, съществува случаен шанс друг напълно подреден символ Wild да се появи на барабан 4 по време на последващо безплатно завъртане. Тези Wild символи запазват позицията си на екрана до края на рунда. Когато символ Wild заеме барабан 5, всички събрани стойности на монетите получават множител 3х. В случаите, когато напълно подредени Wild символи заемат барабани 4 и 5 заедно, събраните стойности на монетите се увеличават с множител 6x.

Demon Pots WildДокато тече кръгът с безплатни завъртания, задействането на функцията Win Spins остава възможно. При това всички съществуващи лепкави уайлд символи на екрана първо се изтриват. Независимо от това, събраните по време на повторните завъртания монети запазват множителя 3х или 6х, ако преди стартирането на функцията е имало лепкави уайлд символи. След като функцията Win Spins приключи, лепкавите уайлд символи се възстановяват на екрана за остатъка от кръга безплатни завъртания. Активирането на гърнето с безплатни завъртания наново, докато трае рундът, улеснява повторното задействане на функцията, като осигурява допълнителен набор от 6 безплатни завъртания.

Ante Bet: Играчите имат възможност да регулират множителя на залога според предпочитанията си. Избраният залог оказва влияние върху поведението на играта, като предлага различна динамика. Наличните опции включват:

 • Множител на залога от 60 пъти – този избор увеличава вероятността за активиране на гърнетата „Монети“, „Супермонети“, „Печеливши завъртания“ и „Безплатни завъртания“. Въпреки това функцията Закупуване на безплатни завъртания не е налична в този режим.
 • Множител на залога 40x – Това е стандартният режим на игра.

Купи безплатни завъртания: За играчите, които искат незабавно да влязат в кръга с безплатни завъртания от базовата игра, се предоставя възможност за закупуването му срещу 100 пъти общия залог в момента. Когато изберете тази покупка, се разгръща гарантирана последователност: първоначално се активира гърнето за Печеливши завъртания, последвана от активиране на гърнето за Безплатни завъртания след функцията.

Дизайн и саундтрак

Demon Pots ReviewDemon Pots може да се похвали с интригуващ визуален дизайн, който съчетава мрачна естетика с ярки символи, създавайки завладяваща атмосфера. Фонът задава мистериозен тон, който подсилва преживяването от играта. В допълнение към това саундтракът допринася за изтънчена, но завладяваща атмосфера, като гарантира, че играчите ще бъдат очаровани, докато изследват функциите и механиката на играта.

Нашето заключение

Включвайки примамлива комбинация от динамичен геймплей, възнаграждаващи функции и завладяваща естетика, Demon Pots предлага завладяващо казино изживяване. Играчите могат да персонализират пътуването си с помощта на променливите множители на залога и иновативната система за активиране на гърнета. Стратегическите избори, завладяващият дизайн и добре съчетаният саундтрак на играта създават балансирано и приятно игрално приключение, което е подходящо както за обикновени играчи, така и за ентусиасти.

Demon Pots в сравнение към други слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3220
Име:Demon PotsCyber Wolf100 Super DiceBlue OceansVikings Unleashed MegawaysSan Quentin
Провайдър:Pragmatic PlayEndorphinaAmusnet (EGT) InteractiveAmusnet (EGT) InteractiveBlueprint Gaming
Печеливши канали:401010020117,649243
Бонус:ДаНеНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:6,000х Залога5000 х ЗалогаProgressiveProgressive Jakpot10,000 x Залога150,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателен геймплей със стратегически решения.

 • Иновативна система за активиране на гърнета за допълнителни функции.

 • Опция за закупуване на безплатни завъртания за незабавен достъп.

Минуси:
 • Закупуването на безплатни завъртания изисква допълнителни разходи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Demon Pots

Demon Pots

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Demon Pots. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Demon Pots.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Demon Pots
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Demon Pots. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Demon Pots може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Какво е Demon Pots?

Demon Pots е завладяваща слот игра, разработена от Pragmatic Play, която предлага динамични функции и завладяващ дизайн.

Какви са основните характеристики на играта?

Играта се отличава с уникална система за активиране на гърнетас награди, стратегически избори и завладяващи визуални ефекти.

Мога ли да променя залога си в Demon Pots?

Да, можете да избирате между различни множители на залога, за да адаптирате игровото си изживяване.

Как мога да задействам функцията за безплатни завъртания?

Функцията „Безплатни завъртания“ може да бъде активирана по време на игра или закупена за незабавен достъп.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:1 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238