Rich Wilde and the Tome of Insanity

Rich Wilde and the Tome of Insanity Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Rich Wilde and the Tome of Insanity

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Вашият залог
Скатер:Не

Детайли за Rich Wilde and the Tome of Insanity

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Вашият залог

Ревю за Rich Wilde and the Tome of Insanity

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Играта Rich Wilde and the Tome of Insanity, разработена от Play'N GO, кани играчите в мистериозния свят на учен, който е на прага на революционно откритие. Разположена на фона на изпълнена с книги зала, тази онлайн слот игра завладява с тематичната си дълбочина и визуално очарование, обещавайки уникално игрално изживяване.

Функции и бонуси

Rich Wilde and the Tome of Insanity е онлайн слот игра, разположена върху решетка, която използва механиката Cluster Pays. Печалбите се формират, когато 4 или повече символа се групират заедно. Допринасящите символи изчезват при печалба, което позволява на нови символи да заемат техните места. Играта може да се похвали с коефициент на RTP от 96,20% и има средна волатилност.

Rich Wilde and the Tome of Insanity Bonus Book Wild: Основната цел на играта е да отворите портал и да освободите същество от него. Тези уайлд символи на книгата: Основната цел е да отворите портал и да освободите митично същество. Тези Wilds могат да активират различни портални ефекти.

Multiplier Wild: Представен от главния герой на играта, този уайлд може да увеличи печалбите с множители от 2х, 3х, 4х или 5х в основната игра. По време на бонусната игра множителят може да се увеличи до 10 пъти. Най-високият множител се прилага само когато 2 или повече уайлд символа са част от клъстер.

Yog-Sothoth Wild: Този уникален 2х2 Wild се движи три пъти по мрежата. Стойността му се умножава по тази на Multiplier Wilds, ако те се прилагат заедно за печалба.

Portal: Централен елемент на играта, порталът се отваря чрез формиране на печеливши комбинации в едно завъртане. Всеки символ допринася за постигането на тази цел. Отварянето на портала изисква натрупването на 48 символа, но междинните прагове осигуряват допълнителни функции на портала:

 • Ruin: Добавя от 2 до 4 уайлд символа към мрежата.
 • Harvest: Унищожава символи по диагонал на 2 пространства разстояние и по възможност по хоризонтала и вертикала на 3 пространства разстояние.
 • Abomination: Усъвършенства скъпоценен камък в ритуален предмет.
 • Damnation: Активира бонусната игра.

Rich Wilde and the Tome of Insanity WildDamnation Free Spins: Тази функция започва с три портални ефекта и може да се разшири чрез презареждане на портала с повече от 48 символа, като се получава допълнителна портална функция за всеки четири допълнителни печеливши символа. Порталното зарядно устройство показва броя на порталните функции и стойностите на техните множители за кръга. Порталните функции се активират на случаен принцип, когато не се появят допълнителни печалби, като завършват Damnation Spins, след като всички ефекти бъдат изпълнени.

All-Seeing Eyes: Всичковидни очи могат да се появят при всяко завъртане. Основната игра предоставя 1, докато бонусната игра включва 12 нормални и 6 специални очи. В базовата игра формирането на печалба върху местоположението на Всевиждащото око предоставя 2-4 книжни уайлд символа, които се добавят, след като не се появят други печалби.

По време на Damnation Free Spins отварянето на всяко All-Seeing Eye извиква Yog-Sothoth Wild. Отключването на 4 до 6 специални очи също така прилага множител 2х, 3х или 4х.

Дизайн и саундтрак

Rich Wilde and the Tome of Insanity SymbolsRich Wilde and the Tome of Insanity се разгръща в огромна зала, пълна с книги, много от които са разпръснати по пода. Тази обстановка поставя играчите в света на учен, решен да отвори пространствен портал. Същността на геймплея се състои в това да му помогнете в този последен етап от изследванията му, като постигате победи. В таблицата с печалбите са изобразени четири скъпоценни камъка като символи с по-ниска стойност. Символите с по-висока стойност включват еклектична смесица: бутилки с отвари, отрязани пипала, джобни часовници и циклопски черепи, които допринасят за зловещата атмосфера на играта. Саундтракът допълва перфектно тази атмосфера със своите драматични и напрегнати тонове, които засилват усещането за спешност и мистерия.

Играчите, които търсят допълнително напрежение, могат да се насладят на Possessed от Nolimit City, известна с умело изработената си страховита тема.

Нашето заключение

Rich Wilde and the Tome of Insanity предлага завладяваща комбинация от иновативен геймплей и ангажиращи функции. Със своята механика за клъстерни печалби, различни уайлд символи и сложна портална система, играта гарантира динамично изживяване при всяко завъртане. Безплатните завъртания и „Всевиждащите очи“ допълнително увеличават потенциала за значителни награди, което я прави изключителен избор за играчите, които ценят сложните механики и тематичната дълбочина.

Rich Wilde and the Tome of Insanity в сравнение към други слотове

Име:Rich Wilde and the Tome of InsanityExplosive ReelsXmas DropHellvis WildLobster Bob’s Sea Food and Win ItGood Luck & Good Fortune
Провайдър:Play'N GoGameArtHacksawPragmatic PlayPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали:Cluster Pays10192432010
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:5,000х Вашият залог1000 х Залога12,500х Залога5,000 х Залога3,000х залога2,100х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразие от уайлд символи

 • Ангажираща portal system функция

 • Висок RTP

 • Привлекателен дизайн и тематична последователност

Минуси:
 • Средна волатилност

 • Сложните функции могат да се окажат трудни за някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rich Wilde and the Tome of Insanity

Rich Wilde and the Tome of Insanity

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rich Wilde and the Tome of Insanity. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rich Wilde and the Tome of Insanity.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rich Wilde and the Tome of Insanity
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Rich Wilde and the Tome of Insanity. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Rich Wilde and the Tome of Insanity.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Rich Wilde and the Tome of Insanity в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е геймплеят в Rich Wilde and the Tome of Insanity?

Играта е слот, базиран на решетка, който използва механиката Cluster Pays, при която печалбите се формират чрез групиране на четири или повече символа.

Какви са специалните характеристики на Rich Wilde and the Tome of Insanity?

В играта има няколко специални символа: Book Wilds, Multiplier Wilds и Yog-Sothoth Wilds, като всеки от тях има уникален ефект. Геймплеят се върти около отварянето на портал чрез събиране на символи, които отключват допълнителни бонусни функции.

Какво прави порталът в Rich Wilde and the Tome of Insanity?

Порталът заема централно място в темата и механиката на играта. Събирането на 48 символа в едно завъртане отваря портала и задейства мощни игрови функции като Ruin, Harvest и Abomination.

Има ли функция за безплатни завъртания в Rich Wilde and the Tome of Insanity?

Функцията Damnation Free Spins се задейства чрез порталната механика на играта. Тя започва с поне 3 портални функции.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944