Gladiatoro

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Много Линии

Gladiatoro Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gladiatoro

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали178 to 340
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Не

Детайли за Gladiatoro

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали178 to 340
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Gladiatoro

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Емблематичният герой на ELK Studios, Торо, се завръща в новата им слот игра Gladiatoro. Този слот предлага 5 барабана и 4 реда с вълнуващи функции, като ходещи Wild символи, повторни завъртания, печалби с монети и бонус кръг hold-and-win. За отдадените фенове на характерния стил и функции на ELK има примамлива възможност да преследват максимална печалба до 10 000x.

Функции и бонуси

Gladiatoro е слот с 5 барабана и 4 реда със 178 начина за печалба, който може да се разшири до мрежа 5×6 с 340 начина за печалба. Играта се отличава с висока волатилност и RTP от 94%.

Toro: Когато символът Toro се появи на барабаните, той се превръща в ходещ Wild, който се движи наляво при всяко завъртане и задейства повторно завъртане за всяка своя стъпка. Докато се движи, Toro удвоява стойността на всички монети, над които минава.

Diaz: Символът Diaz е събиращ символ. Когато Diaz се приземи на барабаните, той събира стойностите на всички налични монети и ги възнаграждава.

Gladiatoro SymbolsToro Goes Wild: Пригответе се за екшън, когато се появят 2 символа Матадор. Те ви дават повторно завъртане, а ако се появи друг символ Matador, следва допълнително завъртане. Тези символи остават на мястото си по време на повторните завъртания. Ако Toro се падне едновременно с Matador, се активира функцията Toro Goes Wild. Toro прогонва Matador от барабаните, оставяйки след себе си редица Wild символи.

Level Up Coin: Следете за Level Up монетата. Когато тя падне, увеличава броя на горните редове до максимум 6, като увеличава начините за печалба до 340. Освен това тя дава повторно завъртане.

Gladiator Bonus: Задействан при попадането на 3 или повече монети, бонусът Gladiator Bonus ви дава 3 повторни завъртания. По време на този кръг могат да се появят само празни символи, монети и специални символи. Монетите, които са задействали бонуса, остават на мястото си, а новите символи нулират броя на повторните завъртания. Ето кои са символите, които можете да срещнете:

 • Монети: Разкриват стойности на множители на залога.
 • Матадор: Повишава стойността на произволен брой монети, преди да изчезне при следващото завъртане.
 • Постоянен матадор: Подобрява монетите при текущото завъртане и при всяко следващо завъртане.
 • Diaz: Събира стойността на всички монети и може да задейства функцията Toro Goes Wild, оставяйки монета с двойна стойност, когато падне извън мрежата.
 • Постоянен Diaz: Събира стойността на монетите в края на всяко завъртане и на следващите завъртания.
 • Повишаване на нивото: Разширява мрежата.
 • Toro: дава повторно завъртане и се движи наляво, докато падне от първия барабан. Тези завъртания не се отчитат към основния брой повторни завъртания.

Gladiatoro BonusX-iter: В менюто X-iter играчите имат възможност да закупят различни функции:

 • Bonus Hunt (3x залога): Увеличава шансовете за активиране на функция при всяко завъртане.
 • Matador Respin (10x залога): Гарантира 2 символа Matador на завъртане, а ако се задейства бонусът, символите стават постоянни.
 • Diaz (25x залога): Гарантира символ Diaz при завъртане, като има възможност всички символи Diaz да станат постоянни, ако се активира бонусът.
 • Bonus Game (100x залога): Стартира бонусния кръг.
 • Super Bonus Game (500x залога): Инициира бонусна игра с един постоянен символ.

Дизайн и саундтрак

В Gladiatoro на ELK Studios играчите са въвлечени в епична римска история. Toro, предаден римски генерал, превърнал се в Gladiatoro, търси отмъщение в завладяващия сюжет, който ELK е подготвил за тази игра. Основната игра се развива в оръжейна, пълна с бойни съоръжения, а бонусният кръг пренася играчите на голяма арена. Символите варират от римски цифри до тематични предмети като грозде, прободена диня, шлем и роза, както и титулярният Toro и неговият заклет враг Matador.

Нашето заключение

Gladiatoro от ELK Studios предлага изпълнено с екшън игрално изживяване с динамичен набор от функции. Този слот държи играчите ангажирани – от ходещите Wild символи и Respins до бонуса Gladiator. Разширяващата се решетка и потенциалът за печалби до 10 000x допринасят за вълнението. Като цяло Gladiatoro предлага тръпка и награди за играчите, които търсят римско приключение с обичайните механики на ELK.

Gladiatoro в сравнение към други слотове

Име:GladiatoroKatmandu GoldSuper SteaBig Bass Bonanza Reel ActionWild Toro 2Cannonball Cash
Провайдър:ELK StudiosELK StudiosSkywindPragmatic PlayELK StudiosRed Tiger Gaming
Печеливши канали:178 to 34040961010502243
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога5000 х Залога1,000 х Залога2,100х залога10,000 х Залога7,465х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Ходещи Wild символи и повторни завъртания

 • Разширяваща се мрежа за повече печеливши комбинации

 • Hold-and-win Gladiator Bonus

Минуси:
 • 94% RTP е малко по-нисък от обичайнoто

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gladiatoro

Gladiatoro

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gladiatoro. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gladiatoro.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gladiatoro
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Gladiatoro може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Gladiatoro, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Gladiatoro.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Gladiatoro. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Gladiatoro.

Често задавани въпроси

Кои са основните характеристики на Gladiatoro?

Gladiatoro разполага с няколко функции, сред които ходещи Wild символи, Matador respins, рунд hold-and-win, както и менюто X-iter, което позволява на играчите да закупуват бонус опции.

Как работят ходещите символи Wild в Gladiatoro?

Когато символите Toro попаднат на барабаните, те се превръщат в ходещи Wilds, които се придвижват наляво при всяко завъртане и задействат повторни завъртания. Докато Toro се движи, всяка монета, през която премине, удвоява стойността си, която може да бъде събрана от символ Diaz.

Какво се случва по време на бонуса Gladiator?

Задействан при падане на 3 или повече монети, бонусът Gladiator осигурява 3 повторни завъртания. По време на този кръг се появяват само празни полета, монети и специални символи.

Какви опции предлага менюто X-iter?

Менюто X-iter позволява на играчите да подобрят своя геймплей, като закупят функции като Bonus Hunt, Matador повторно завъртане, Diaz завъртане, Bonus Game и Super Bonus Game.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:30 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238