Frogblox

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Много Линии

Frogblox Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Frogblox

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:25,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Frogblox

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х залога

Ревю за Frogblox

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Опознайте безгрижния свят на Frogblox – творение на авторитетното студио ELK Studios. Тази онлайн слот игра, разположена на горски фон с жабешки храм, предлага просто, но завладяващо игрално изживяване. ELK Studios, признати за качеството на дизайна на игрите си, представят Frogblox с основна 6×6 грид мрежа, допълнена от 6×2 Feature Shelf. Със своите 46 656 печеливши линии и различни бонусни функции играта е привлекателно изпитание за играчите, които търсят комбинация от простота и вълнение.

Функции и бонуси

Frogblox е изключително сложна онлайн слот игра с основна 6×6 мрежа, както и 6×2 мрежа с функции, известна като Feature Shelf. Тази игра предлага впечатляващите 46 656 печеливши линии. Когато играчите получат печалба от линия, допринасящите за нея символи изчезват, позволявайки на нови символи да се спускат каскадно надолу, което може да доведе до допълнителни печалби. С по-нисък от стандартния RTP от 94%, Frogblox се характеризира с висока волатилност.

Frogblox WinFeature Shelf: Тази допълнителна мрежа се състои от 6 барабана и 2 реда, като показва разнообразни символи, включително Multipliers, Global Multipliers, Extra Drops, Both Ways, Big, Bomb, Frog и Blocker. Жабите се появяват както на основните, така и на допълнителните барабани.

 • Frog: Символите Frog са ключови за игровия процес и взаимодействат само в основната решетка със съответния символ от долния ред на Feature Shelf мрежата. Това взаимодействие предхожда определянето на печалбите и може да активира определени символи от Feature Shelf или да ги накара да се спуснат, оставяйки пространство, което се запълва от падащи символи. Жабите могат да си взаимодействат във всякаква последователност, а след взаимодействието могат да останат на място, да се превърнат в Wilds или да се преместят на водна лилия, като отново се задействат техните възможности. Предишните им позиции могат да се променят в Wild, символ с водна лилия, друг символ на печалба или нова жаба. Жаба на главната решетка може да активира и Жаба на допълнителните барабани, която след това взаимодейства с всички символи на рафта, с изключение на Blockers, Bombs и други Жаби. Всяко взаимодействие между две жаби на основната решетка води до това, че горната жаба се свързва с всички съответни символи от Feature Shelf и бива изтеглена надолу от долната жаба, която може да се превърне в Wild.
 • Blocker: Активиран от жабата на допълнителния барабан, този символ експлодира, предизвиквайки лавинообразно движение в колоната си и позволявайки на нови символи да запълнят образувалата се свободна площ.
 • Bomb: Този символ, задействан от жабата на етажерката с функции, изтрива всички символи Blocker от етажерката, което води до образуване на лавини в засегнатите колони и до появата на нови символи.
 • Multiplier: Когато бъде изтеглен от жаба, символът с множител се прилага индивидуално към всяка печалба и Wild символ в колоната на жабата. Ако за един и същи символ се прилага повече от един, символите множители се събират.
 • Global Multiplier: Изтеглен от жаба, този множител се прилага за всички печалби в целия рунд на играта и е натрупващ се, ако са налице повече от един.
 • Extra Drops: Когато жаба свали този символ, той се съхранява до момента, в който не се формират други печалби, и става активен след това.
 • Big Symbols: Голям символ 2х2 на Feature Shelf смазва жабата, която го е изтеглила, и разкрива или печеливш, или Wild символ. Само един Голям символ може да бъде изтеглен за едно изчисляване на печалбата.
 • Both Ways: След като се активира, тази функция позволява печалби от двете посоки на решетката и остава активна, докато не се появи печалба отдясно наляво.

Frogblox WildFree Drops: По своята същност това е рунд с Free Spins, в който изчистването на всички символи Blocker от основната мрежа носи 6 Free Drops. Текущият Global Multiplier и всички останали Extra Drops от основната игра се пренасят в този бонус кръг. Feature Shelf остава постоянен по време на рунда, а премахването на всички Blocker символи от основните барабани отново носи 6 Free Drops. Веднъж събрана, функцията Both-Ways продължава и в този кръг.

 • X-iter: Предлагайки различни видове вход към фунцкиите, X-iter има различни стойности:
 • Super Bonus: Срещу 500-кратен залог играчите могат да влязат в бонусната игра с първоначален 10-кратен Global Multiplier.
 • Bonus: Дава достъп до бонус играта срещу 100-кратен залог.
 • Frogception: Срещу 25x залога играчите могат да се включат в рунд с подобрена колекция от функции на Жабките.
 • Big Block: Срещу 10x залога се гарантира голям символ на етажерката с функции.
 • Bonus Hunt: Увеличава четирикратно шансовете за задействане на бонус играта, като Drops струва 3 пъти повече от залога.

Дизайн и саундтрак

Frogblox SymbolsРазположен сред горски фон, Frogblox представя слот интерфейс, наподобяващ входа на мистичен жабешки храм. Макар че концепцията е интригуваща, дизайнът изглежда малко неубедителен и може да не оправдае очакванията на играчите. В контраст с визуалните елементи, саундтракът хармонично допълва темата, добавяйки завладяващ ефект, който подобрява цялостното игрално изживяване. Традиционните J-A степени на картите представляват символите с по-ниска стойност, като всеки от тях е сложно проектиран, за да се слее с мистичната горска обстановка в играта. При по-високите стойности играчите се сблъскват с красиво изработени символи: пеперуда със син скъпоценен камък, бръмбар с червен скъпоценен камък и най-желаният от всички – ослепителен голям червен скъпоценен камък.

Играчите, които са запленени от дизайна на Frogblox, посветен на жабите, могат да открият очарованието на Frogs & Bugs от Pragmatic Play също толкова привлекателно. Освен това Frog Story от Amusnet (EGT) Interactive е отличен избор за тези, които предпочитат по-прост дизайн.

Нашето заключение

Frogblox, създадена от ELK Studios, предлага интригуваща комбинация от сложен геймплей и иновативни функции. Нейните забележителни 46 656 печеливши линии на решетка 6×6 и уникалният 6×2 допълнителен барабан внасят свежа динамика в света на онлайн слотовете. Каскадните символи и множеството бонус функции, включително характерната механика на символа Frog, гарантират постоянно развиващо се игрално изживяване. Въпреки малко по-ниския RTP и високата волатилност, завладяващите механики и разнообразието от функции на играта я правят забележителен избор за играчите, които търсят слот игра с дълбочина и креативност.

Frogblox в сравнение към други слотове

Име:Frogblox15 CoinsTroll’s GoldCrystal Quest FrostlandsMagic Fruits DeluxeBrick Snake 2000
Провайдър:ELK StudiosWazdanRelax GamingThunderkickWazdanNolimit City
Печеливши канали:46,656No paylines2040965N/A
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:25,000х залога1000 х your bet12,500 х Залога15,000 по Залога40 х Залога8,110х залога (до 16,220x)

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни геймплейни функции

 • Изобилие от 46 656 печеливши линии

 • Разнообразни взаимодействия между символите

Минуси:
 • Малко по-нисък коефициент на печалба - 94%.

 • Висока крива на усвояване на взаимодействията със символите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Frogblox

Frogblox

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Frogblox. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Frogblox.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Frogblox
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Frogblox не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Frogblox, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Frogblox. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Frogblox.

Често задавани въпроси

Какво е значението на символа на жабата в играта?

Символът на жабата е основна механика в играта Frogblox. Той взаимодейства с други символи, задейства функции и може да доведе до каскадни ефекти на символите.

Как работят каскадните символи във Frogblox?

Когато се формира печеливша комбинация, допринасящите за нея символи изчезват, което позволява на тяхно място да се появят нови символи, които могат да създадат допълнителни печалби.

Мога ли да играя Frogblox на мобилен телефон?

Да, Frogblox е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:6 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238