Dam Beavers

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Много Линии

Dam Beavers Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Dam Beavers

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5 to 8
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Dam Beavers

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Wild Символ:Да
Колони:5 to 8
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Dam Beavers

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

ELK Studios наистина впечатлява с творението си Dam Beavers. Тази игра въвежда механиката CollectR – функция, която присъства и в предходни заглавия като Pirots. Вместо традиционните печеливши линии, играчите се натъкват на събирачески символи, съответстващи на печелившите символи, които се движат из мрежата, за да ги съберат. Но това не е всичко – играта Dam Beavers е пълна с различни допълнителни символи и механики, които предлагат на играчите възможност да спечелят печалби до 10 000 пъти залога си, докато се наслаждават на забавните лудории на тези чудати бобри на игралното поле.

Функции и бонуси

В Dam Beavers геймплеят се развива в поле с размери 5х5, което се разширява до по-големи конфигурации като 6х6, 7х7 и максимум 8х8. Играта предлага висока волатилност и RTP от 94%.

Играта използва четири символа за събиране, представени от очарователните бобри, които се движат из решетката. Всеки бобър съответства на символ на плод от същия цвят. Тези символи на плодове могат да бъдат подобрявани, което предоставя възможности за увеличаване на печалбите, като подобренията достигат до ниво 8.

Dam Beavers GameplayFeature Meter: Над мрежата на играта се намира индикатор за функции, който следи събраните плодове и Wild символи. Първоначално се показва една карта, а с всяко запълване на индикатора се разкрива допълнителна карта. Тези карти с функции са:

 • Wild Scatter: Случайни символи в решетката се превръщат в Wild символи.
 • Refresh Symbols: Всички символи в решетката се заменят.
 • Symbol Swap: Два произволни типа символи разменят позициите си.

Когато решетката достигне момент, в който не е възможен по-нататъшен напредък, и индикаторът се запълни, се задействат функциите с лице нагоре. Едновременно могат да се активират до три функции, а няколко функции могат да бъдат в очакване, като се задействат последователно.

Beaver Night Fever: Когато всички дъски на пода на дадено ниво бъдат премахнати, се активира минибонусът Beaver Night Fever. По време на тази функция печелившите символи се заменят със символи от по-високо ниво. След като приключи Beaver Night Fever, подобрените символи се връщат на съответните си нива.

Dam Beavers WinFeature Symbols: В играта играят роля общо осем допълнителни символа. Пет различни вида символи се появяват на решетката, а три са скрити под дъските на пода, за да бъдат открити от бобрите по време на движението им. Coins, Passages и Breaking Points са скрити, докато останалите се появяват директно върху решетката:

 • Символ Firework: Повишава нивото на символа, свързан със събиращия бобър, или повишава нивото на другите символи, ако символите на бобъра вече са на ниво 8.
 • Символ TNT: Инициира серия от подземни експлозии, които разчистват дъските на пода.
 • Символ Blender: Незабавно запълва индикатора на функцията, като може да го презареди.
 • Wild символ: Замества платените символи.
 • Coins: Големи символи, скрити под дъските на пода, които се събират след пълното им разкриване. Монетите могат да се припокриват, като първо се събират най-горните монети.
 • Passages: Позволяват на бобъра да се премести на друга произволна позиция или да размени местата си с друг бобър.
 • Breaking Points: Тези 2х2 точки за напредък придвижват играта към следващото ниво, когато са напълно разкрити, като решетката се разширява с всяко ниво. На ниво 4 в ъглите на игралното поле няма дъски, а в средата се разкрива монета MAX WIN, която, ако бъде разкрита напълно, дава оставащата сума, необходима за максималната печалба на Dam Beavers от 10 000x.

Безплатни завъртания: В Dam Beavers събирането на три Scatter символа носи пет безплатни завъртания на текущото ниво. Нивото, напредъкът на брояча на функциите, нивото на платените символи и събраните Scatter символи се запазват по време на безплатните завъртания. Освен това събирането на 3 Scatter символа в рамките на рунда дава допълнителни пет безплатни завъртания без ограничения за повторно активиране.

Dam Beavers WildX-iter: Това меню предлага бонусни функции, които могат да бъдат закупени:

 • Bonus Hunt: Завъртане с един вече събран бонус символ, който увеличава шанса за задействане на бонус рунд за 3x залога.
 • Eager Beaver: Завъртане на ниво 2 на пода за 10х залога.
 • Dambuster: Завъртане на ниво 3 на пода за 25x залога.
 • Bonus: Активира бонусната игра за 100x залога.
 • Super Bonus: Задейства бонусната игра, като започва от ниво 3 с всички символи, повишени до ниво 3, за 500x залога.

Дизайн и саундтрак

Що се отнася до дизайна на Dam Beavers, той далеч не е типичната слот игра с бегли символи на тема бобри. Тази игра се отличава с множество символи и функции, допълнени с анимации, които могат да ви увлекат за дълго.

Dam Beavers SymbolsПреди всичко Dam Beavers представя на играчите четири различни нива, всяко с уникален дизайн и атмосфера. На фона на тези пространства симпатичните символи на бобрите се разхождат и събират плодови символи като ягоди, портокали, боровинки и други, като същевременно събират и други символи на функции. Това, което следва, е каскада от събития, когато бобрите задействат различните функции. Подът пада, анимациите се разгръщат и преди да се усетите, играта почти се превръща в анимационно шоу. Понякога може да се окаже, че натискате бутона за завъртане и след това просто седите за минута, докато тези събития се развиват пред очите ви. Тези визуални изпълнения са придружени от подходящи мелодии и анимационни звукови ефекти, всеки от които е съобразен с нивото, на който сте.

Макар че този причудлив аспект на играта може да не се хареса непременно на тези, които търсят бърз и ясен геймплей, или на любителите на традиционните слотове, в цялото преживяване има неоспорим чар и увлекателност, което отличава Dam Beavers.

Нашето заключение

Макар че има някои аспекти, които могат да бъдат критикувани, като например коефициента RTP на играта от 94 %, което е обичайно за ELK Studios, Dam Beavers има неоспорим чар, който се дължи на изобилието от функции и възхитителния дизайн и анимации. По време на успешна поредица от събития символите на бобрите се стрелкат по игралното поле, задействат функции и падат на различни етажи, като всеки от тях е придружен от специални анимации и звукови ефекти. Това може да превърне едно завъртане в анимационен спектакъл от действия.

Разбира се, Dam Beavers може да не отговаря на предпочитанията на всички, особено на тези, които търсят по-конвенционално игрално изживяване. Въпреки това за играчите, които търсят нещо уникално и изобретателно, Dam Beavers е игра, която несъмнено ще предизвика интереса им.

Dam Beavers в сравнение към други слотове

Име:Dam BeaversTimber StacksReturn to ParisAll for OneEmperor’s Palace100 Bulky Fruits
Провайдър:ELK StudiosPragmatic PlayBetSoftHabaneroAmusnet (EGT) InteractiveAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:N/A10,000 up to 100,000 ways202530100
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога10,000х Залога1,056 х Залога90,000£20,000Прогресивен

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни геймплейни функции.

 • Увлекателни анимации и звукови ефекти.

 • Уникална механика за събиране на символи.

 • Режим X-iter за закупуване на бонусни функции.

Минуси:
 • RTP е 94%.

 • Може да не се хареса на тези, които търсят традиционно слот изживяване.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Dam Beavers

Dam Beavers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Dam Beavers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Dam Beavers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Dam Beavers
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Dam Beavers. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Dam Beavers.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Dam Beavers в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как работи функцията за разширяване на мрежата в Dam Beavers?

Играта започва с решетка 5х5, но може да се разширява до по-големи размери, включително 6х6, 7х7 и максимум 8х8, докато преминавате през различните нива.

Как работят допълнителните символи в Dam Beavers?

В Dam Beavers има общо осем допълнителни символа. Тези символи, сред които Firework, TNT, Blender, Wild Coins, Passages и Breaking Points, играят различни роли в подобряването на геймплея, като например надграждане на символи, предизвикване на експлозии и др.

Какво представлява функцията Beaver Night Fever?

Beaver Night Fever е мини бонус в играта. Тя се активира, когато всички дъски на пода на дадено ниво бъдат премахнати. По време на тази функция платените символи изчезват, като освобождават място за символи с по-високи стойности.

Какво прави X-iter в Dam Beavers?

Режимът X-iter в Dam Beavers позволява на играчите да купуват бонусни функции. Те включват Bonus Hunt, Eager Beaver, Dambuster, Bonus и Super Bonus, като всяка от тях предлага уникални предимства за подобряване на игровото изживяване.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238