Samurai Code

Samurai Code Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.08%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Samurai Code

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали12
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,12
Макс. Залог:240,00
Джакпот:4,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Samurai Code

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали12
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,12
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4,000х Вашият залог

Ревю за Samurai Code

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Samurai Code е онлайн слот игра на Pragmatic Play. Играта има впечатляващ дизайн, вдъхновен от японските бойни изкуства. Действието ѝ се развива в зала за бойни изкуства, а решетката ѝ е изпълнена с тематични символи, всички проектирани така, че да съответстват на естетиката. Освен това слотът предлага и няколко функции, които увеличават шансовете на играча за печалба, което го прави приятен и ангажиращ избор за любителите на слотове.

Игрални функции и бонуси

Samurai Code е увлекателна онлайн слот игра, която може да се похвали с RTP от 96,08% и се отличава с висока волатилност. Играта е разположена на решетка 5х4 и предлага 12 печеливши линии. Освен това максималният ѝ потенциал за печалба е 4000 пъти залога на играча.

Money Symbol: При всяко завъртане символът за пари приема произволна стойност от следните: 2х, 5х, 10х, 15х, 20х, 25х, 50х или 4000х от общия залог. Символите на рибата също действат като символи на парите и приемат случайна стойност, която може да бъде спечелена по време на функцията Free Spins.

Samurai Code BonusСвободни завъртания: Играчите могат да задействат 10, 15 или 20 безплатни завъртания, като уцелят 3, 4 или 5 Scatter символа навсякъде на екрана. Ако се появят само два Scatter символа, мечът може да добави на случаен принцип трети Scatter, за да активира функцията. По време на безплатните завъртания Wild символите събират стойностите на символите на парите и се натрупват по време на рунда.

Всеки четвърти Wild символ задейства функцията отново, като предоставя 10 допълнителни Free Spins и множител на символа на парите. Всеки повторен рунд започва след края на предишния, като активира съответния множител. Първият, вторият и третият ретригър предлагат съответно 2х, 3х и 10х множител „Символ на парите“. След три повторни задействания функцията не може да се активира отново.

Понякога в края на завъртането могат да се появят на случаен принцип рибни символи на парите или мечове, които да преместят барабаните и да разкрият повече Wild символи и символи на парите.

Безплатни завъртания в Samurai CodeAnte Bet: Играчите могат да изберат своя множител на залога, който променя поведението на играта. Тази опция позволява на играчите да играят с 50% по-висок залог, като по този начин увеличават шанса да спечелят кръга с безплатни завъртания по естествен начин с повече Scatter символи на барабаните. Трябва да отбележим, че функцията „Купи безплатни завъртания“ е деактивирана, когато използвате залог „Анте“.

Купуване на безплатни завъртания: Играчите могат да задействат кръга с безплатни завъртания незабавно от основната игра, като го купят за 100x текущия общ залог. При закупуване на кръга Free Spins могат да се появят 3, 4 или 5 Scatter-а на случаен принцип. Освен това, когато използвате функцията „Купуване на безплатни завъртания“, RTP на играта е 96,07%.

Дизайн и саундтрак

Символи на Samurai CodeSamurai Code е игра, която привлича вниманието на играчите с атрактивния си дизайн. Фонът наподобява японска зала за бойни изкуства, с платна с японски надписи и меч. Решетката е оградена със златна линия, която я подчертава добре, и е изпълнена със символи, които съответстват на темата. Те включват символи на карти 10-A в ярки цветове, изписани с калиграфия, както и златна рибка, меч, сандък със злато и японка. Саундтракът допълва добре естетиката на играта.

За тези, които харесват този тип тема и геймплей, Rise of Samurai IV от Pragmatic Play и Samurais Pleasure от Swintt са чудесни алтернативи.

Нашето заключение

Samurai Code предлага редица вълнуващи функции, които значително подобряват игровото изживяване. Със своя потенциал за повторни завъртания и увеличаване на множителите, функцията Free Spins поддържа геймплея ангажиращ. Освен това символите с пари добавят допълнителен слой вълнение, а опцията Ante Bet позволява на играчите да коригират стратегията си за по-добри шансове за попадане във Free Spins. Нещо повече, функцията Buy Free Spins на играта веднага навлиза в най-печелившата фаза на играта.

Samurai Code в сравнение към други слотове

Име:Samurai CodeAge of TroyTesla JoltDice & RollRise of Merlin4 Fantastic Fish
Провайдър:Pragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveNolimit CityAmusnet (EGT) InteractivePlay'N GoYggdrasil Gaming4ThePlayer
Печеливши канали:12202010104096
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:4,000х Вашият залог1000582 х ЗалогаПрогресивен5,000 х Залога15,000 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Възможност за закупуване на безплатни завъртания

 • Функция Ante Bet за стратегическа игра

 • Потенциал за големи печалби със символи за пари

Минуси:
 • Функциите могат да бъдат трудни за новите играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Samurai Code

Samurai Code

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Samurai Code. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Samurai Code.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Samurai Code
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Samurai Code. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Samurai Code, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Samurai Code.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Samurai Code. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Samurai Code.

Често задавани въпроси

Как се задействат безплатните завъртания в Samurai Code?

В този слот можете да задействате Free Spins, като уцелите 3, 4 или 5 Scatter символа навсякъде на барабаните, което ви носи съответно 10, 15 или 20 Free Spins.

Какви са символите за пари в Samurai Code?

Символите на парите в играта придобиват произволни стойности при всяко завъртане, вариращи от 2х до 4000х общия залог. Тези символи могат да бъдат събрани по време на функцията Free Spins за потенциални големи печалби.

Можете ли да купите безплатни завъртания в Samurai Code?

Да, можете незабавно да задействате кръга с безплатни завъртания, като го закупите за 100x текущия си общ залог. Това ви позволява да разположите 3, 4 или 5 Scatter символа по време на задействащото завъртане.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238