Pineapple Pop

 • Доставчик:

  Games Global

 • Тип:

  Много Линии

Pineapple Pop Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Pineapple Pop

Разработчик: Games Global
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Pineapple Pop

Разработчик: Games Global
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Pineapple Pop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Pineapple Pop е онлайн слот игра, разработена от Neon Valley Studios, партньор на Games Global. Тази вълнуваща слот игра може да се похвали с ярки плодови символи и множество вълнуващи функции. Сред тези функции ще откриете Rolling Reels, Escalating Ways, Jumbo Blocks, Wild Fill, Scatters, безплатни завъртания и други. Благодарение на тези вълнуващи елементи, съчетани с веселата атмосфера и ярките цветове, играчите имат възможност да се насладят на печалби до 5 000x залога си с Pineapple Pop.

Функции и бонуси

Pineapple Pop започва с оформление от 6 барабана и 4 реда, което предлага 4 096 начина за печалба. Но може да се разшири до 8 реда и да предостави 262 144 начина за печалба. Играта предлага високо ниво на волатилност с RTP от 96%.

Rolling Reels: Когато се формира печалба, се задейства функцията Rolling Reels. Печелившите символи изчезват, освобождавайки място за нови, които падат отгоре. Тази функция продължава, стига да се появят печалби.

Pineapple Pop WinEcalating Ways: След печеливша каскада в горната част на барабаните се появява допълнителен ред от символи, като това може да се случи до четири пъти, създавайки още възможности за печалба.

Jumbo Blocks: По време на Rolling Reels следете за Jumbo Blocks. Те могат да бъдат с размер 2х2, 3х3 или 4х4 и се появяват на барабани от 2 до 6. Jumbo Blocks могат да бъдат всеки символ, с изключение на Scatter или Wilds. Ако под тях има празни пространства, Wilds ги запълват.

Символ Scatter: Когато се падне Scatter символ, той задейства функцията Second Chance, която се активира след отчитане на всички печалби. Scatter символите във формата на диамант около активиращия се Scatter символ се взривяват, позволявайки на още символи да паднат. Имайте предвид, че Scatter символите не влияят на Wilds, Jumbo Blocks или други Scatter символи.

Pineapple Pop WildБезплатни завъртания: За да бъдат присъдени 6 безплатни завъртания, трябва да паднат 3 Scatter символа. Всеки допълнителен Scatter добавя още 3 завъртания. Рундът на безплатните завъртания започва с Elevator, разположен на 4 реда. След всяко печелившо завъртане той се издига с един ред нагоре, което осигурява повече начини за печалба и може да достигне 8 реда. След печалби всички Wild символи, останали на решетката, се събират в долната част и остават там, докато не допринесат за печалба.

Upsizer: Можете да използвате Upsizer, за да си купите допълнителни безплатни завъртания, но тази опция е налична само по време на естествени задействания на безплатни завъртания и може да предостави до 25 допълнителни завъртания.

Feature Buy: Ако предпочитате, можете да използвате опцията Feature Buy, за да закупите 6, 9, 12, 15 или 25 безплатни завъртания на различни цени, вариращи от 70x до 300x от първоначалния залог. Само имайте предвид, че функцията Upsizer не е налична при закупуване на безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Pineapple Pop DesignПо отношение на дизайна Pineapple Pop предлага визуално освежаващо преживяване. Играта включва дванадесет плода, обвити в лед, като редовни печеливши символи. Тези плодове варират от горски плодове, лайм, банани и череши като символи с по-ниска печалба до сливи, круши, манго и ягоди като символи със средна печалба. Символите с високи печалби са грозде, киви, портокали и дини. Pineapple Pop възприема семпла, но привлекателна естетика със весела цветова палитра, създавайки привлекателна визуална атмосфера за играчите.

Ако сте почитатели на плодовата тематика в Pineapple Pop, може да се насладите и на други игри като Juiced DuoMax от Bulletproof Games и Tucanito от Pragmatic Play, тъй като те споделят подобно вдъхновено от плодовете настроение.

Нашето заключение

Pineapple Pop се отличава с впечатляващ набор от функции. С гъвкава конфигурация на барабаните, която може да се разшири до 8 реда, играчите имат шанса да се насладят на до 262 144 начина за печалба. Rolling Reels , Escalating Ways и Jumbo Blocks поддържат вълнението, а безплатните завъртания предлагат още по-голям потенциал за печалби. Освен това възможността за закупуване на допълнителни завъртания добавя още един слой избор към вашето игрално изживяване. Като цяло Pineapple Pop е пълна с функции наслада за любителите на слотове.

Pineapple Pop в сравнение към други слотове

Име:Pineapple Pop100 Burning HotTai The ToadClone BonusWild Stack FrenzyJackpot Raiders
Провайдър:Games GlobalAmusnet (EGT) InteractiveHacksawBlueprint GamingYggdrasil GamingYggdrasil Gaming
Печеливши канали:4,0961001952020
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога300007,500х залога250,0005,000х Залога4,000 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разширяващи се барабани

 • Jumbo Blocks

 • Привлекателен плодов дизайн

Минуси:
 • Купуването на функции може да бъде скъпо

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Pineapple Pop

Pineapple Pop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Pineapple Pop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Pineapple Pop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Pineapple Pop
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Pineapple Pop. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Pineapple Pop може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Pineapple Pop и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Колко начина за печалба предлага Pineapple Pop?

Pineapple Pop започва с 4 096 начина за печалба, но може да се разшири до впечатляващите 262 144 начина за печалба с регулируемата си настройка на барабаните.

Как функционира функцията Rolling Reels в Pineapple Pop?

Функцията Rolling Reels се задейства след всяка печалба, като премахва печелившите символи и позволява на нови да се появят на мястото си, което може да доведе до още печалби.

Могат ли да се купят допълнителни безплатни завъртания в Pineapple Pop?

Да, имате възможност да си купите допълнителни завъртания чрез функцията Upsizer или функцията Feature Buy, като добавите повече вълнение към играта си.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:26 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238