Runaway 7s

Runaway 7s Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Runaway 7s

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали17
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:1,00
Макс. Залог:100,00
Джакпот:4,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Runaway 7s

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали17
Wild Символ:Не
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:1,00
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4,000х Залога

Ревю за Runaway 7s

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пренесете се в Дивия запад с Runaway 7s, завладяваща слот игра от Pragmatic Play. На фона на суровата граница, тази игра ви отвежда на вълнуващо приключение със символи на седмици, плодове и влак. Със своите уникални функции и вдъхновен от Запада дизайн Runaway 7s обещава вълнуващо игрално изживяване за тези, които искат да постигнат значителни печалби в необузданата пустош на Дивия Запад.

Функции и бонуси

Runaway 7s е представена на решетка с 3 барабана и 3 реда, включваща 17 печеливши линии. Тя предлага игра с висока волатилност, стандартен RTP от 96,50% и възможност за максимална печалба от 4000 пъти първоначалния ви залог.

Функцията Respin се активира, когато след завъртане на основната игра на барабани 1 и 2 се появят идентични символи. Когато това се случи, играчите получават 5 завъртания. Барабани 1 и 2 се преместват с една позиция надолу по време на всяко повторно завъртане, докато барабан 3 се запазва в нормално състояние. Печалби се получават за успешни комбинации след всяко повторно завъртане. Ако по време на функцията Respin се активират безплатни завъртания, играта преминава към функцията за безплатни завъртания, а след това повторните завъртания продължават. Ако в едно завъртане на основната игра са изпълнени критериите за Respin и за безплатни завъртания, се стартира само кръгът с безплатни завъртания.

Runaway 7s SymbolsБезплатни завъртания: Наличието на 3 Scatter символа по време на основната игра или в рамките на функцията Respin дава на играчите 5 безплатни завъртания. По време на този бонус кръг 2 Scatter символа дават допълнителни 5 до 15 безплатни завъртания. Когато по време на безплатните завъртания се появят 3 Scatter символа, се активира функцията „Колело“, а безплатните завъртания се възобновяват след нейното завършване. Функцията Колело въвежда специални барабани, които добавят допълнително разнообразие към геймплея.

Функция „Колело“: Този сегмент трансформира екрана в мрежа 4х3, като всяка клетка показва три нива на барабана. В рамките на тази функция колелото се завърта и спира, като се приземява върху един от символите или върху символ „Стоп“. Всеки път, когато колелото спре върху символ, се активира следващото ниво. Ето таблицата с печалбите за различните нива:

 • Символ Три седмици: На нива 1, 2 или 3 този символ има стойност съответно 10x, 100x или 1000x.
 • Символ Сребърна седмица: На нива 1, 2 или 3 този символ има стойност съответно 5х, 50х или 500х.
 • Символ Червена седмица: На нива 1, 2 или 3 този символ има стойност съответно 2х, 20х или 200х.
 • Лилав символ седмица: На нива 1, 2 или 3 този символ има стойност съответно 1х, 10х или 100х.

Runaway 7s WinКолелото продължава да се върти, докато един от символите достигне ниво 3 или се приземи върху символа Стоп. След приключването на тази функция стойностите, съответстващи на най-високото ниво, достигнато от всеки символ, се пресмятат и изплащат.

Купи бонус: Играчите могат лесно да задействат функции незабавно от основната игра, като ги купят. Налични са две опции:

 • Заплащане на 20 пъти общия залог за стартиране на функцията Respin.
 • Заплащане на 50 пъти общия залог, за да се активира функцията Безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Runaway 7s ReviewRunaway 7s потапя играчите в суровия чар на Дивия Запад. Визуализацията му включва селски граничен фон със символи като Седмици, Плодове и Scatter символ Влак, които перфектно допълват темата. Дизайнът на играта предизвиква усещане за приключение в необуздания Запад. За да подсили изживяването, саундтракът осигурява фина, вдъхновена от Запада мелодия, създавайки атмосфера, която пренася играчите в една отминала епоха на каубойски легенди и гранични пейзажи.

Нашето заключение

В обобщение, Runaway 7s предлага слот изживяване на тема Див запад с уникална комбинация от функции. Неговият провинциален дизайн и вдъхновеният от Запада саундтрак създават завладяваща атмосфера, а функциите Respin, Безплатни завъртания и Колело добавят дълбочина към геймплея. Независимо дали търсите гранично приключение или шанс за голяма печалба, Runaway 7s предоставя приятно слот изживяване.

Runaway 7s в сравнение към други слотове

Име:Runaway 7sFireworks MegawaysDiamond Plus World Cup EditionMayan BookSuper Diamond WildMidnight Show
Провайдър:Pragmatic PlayBig Time GamingAmusnet (EGT) InteractiveBelatraiSoftBetEvoplay Entertainment
Печеливши канали:17до 117,6491010520
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаНеДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:4,000х Залога 150,335х ЗалогаProgressive1000 x Залога$20 00050,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникални функции Respin, Безплатни завъртания и Колело.

 • Потенциал за значителни печалби.

 • Незабавно активиране на бонусна функция.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

 • Темата на играта може да не се хареса на всички.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Runaway 7s

Runaway 7s

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Runaway 7s. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Runaway 7s.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Runaway 7s
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Runaway 7s не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Runaway 7s. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Runaway 7s може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на играта?

Играта разполага с функция Respin, безплатни завъртания и функция Колело, които придават дълбочина и вълнение на геймплея.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Runaway 7s?

Играчите имат възможност да спечелят до 4000 пъти първоначалния си залог.

Мога ли да задействам бонус функциите мигновено в тази игра?

Да, можете да закупите бонусни функции, като платите 20 пъти общия залог за функцията Respin или 50 пъти общия залог за функцията Безплатни завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове