Pirots 3

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Много Линии

Pirots 3 Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

Low

Тип

Video Slot

Детайли за Pirots 3

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Pirots 3

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за Pirots 3

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Pirots 3 е слот игра, разработена от ELK Studios, която е визуално богата и сложна, но умело съчетава невероятен дизайн с очарованието на интересен геймплей. Този изключителен слот представя сложни игрови механики, създадени да завладеят играчите със своята дълбочина и иновативност. Ярките анимации и оживеният саундтрак на играта допълват нейните детайлни функции, предлагайки динамично, предизвикателно и забавно игрално изживяване.

Игрални характеристики и бонуси

Pirots 3 е сложна онлайн слот игра, разположена върху решетка 6×7, която се отклонява от много традиционни механики на геймплея. В тази игра печалбите не се формират чрез стандартни линии, а чрез механизъм, подобен на клъстерните печалби. Ако птица се приземи в съседство със скъпоценен камък от нейния цвят, тя събира скъпоценния камък, което кара птиците да се разбъркват из решетката. След приключване на фазата на събиране на камъни, отгоре се появяват нови символи. Тъй като птиците са променили позициите си, потенциалът им за получаване на допълнителни печалби се увеличава. Играта има коефициент на RTP от 94%, който се счита за нисък и е свързан с висока волатилност.

Pirots 3 Уред за събиране на символиУред за събиране на символи: Тази функция проследява скъпоценните камъни и Wild символите, събрани от птиците. Разположен над решетката, уредът се запълва при събиране на символи. След като се напълни, той добавя предстоящо освобождаване на бонусни символи, като може да съдържа до 3 бонусни символа едновременно.

Освобождаването на функцията се случва в различни сценарии – преди детонирането на динамита, по време на първите безплатни завъртания в бонусната игра или когато птиците вече не могат да събират символи. Това освобождаване трансформира произволен скъпоценен камък във функционален символ. Събирането на функционален символ от птица задейства 1 от 9 възможни функции, включително:

Pirots 3 WildРедовни събираеми символи:

 • Бонус: Поставя бонусен символ на решетката, който потенциално активира бонусната игра, когато събере достатъчно на брой символи.
 • Wild: Поставя Wild символ на решетката, който замества всеки символ скъпоценен камък. Черният Wild символ Bandit представлява скъпоценен камък с най-високо заплащане.
 • Монети: Символите монети изплащат стойността си, умножена по текущото ниво на залагане. Монетата „Максимална печалба“ изплаща общата сума, необходима за постигане на максимална печалба.
 • Upgrade: Усъвършенства нивото на печалба на съответния скъпоценен камък до максимум 7.
 • Upgrade All: Усъвършенства всички символи в решетката, независимо от колекционера.

Пировете 3 печелят Символи за активиране на функцията:

 • Трансформиране: Трансформира група от съседни скъпоценни камъни, за да съвпаднат с цвета на събиращата птица, и може да превърне допълнителни скъпоценни камъни във функционални символи.
 • Фъстъци: Птиците оставят следа от фъстъци, която им позволява да прекосят веднъж несъбираеми преди това зони, за да съберат повече символи.
 • Динамит: Този символ се предлага в два размера, всеки от които има различни ефекти. По-малкият динамит изчиства символите в непосредствена близост до него, докато по-големият вариант детонира цялата мрежа. И двата размера разширяват игралната решетка до разположение 7×8 и премахват всички символи и птици с изключение на специалните символи, последвани от повторно пускане на нови символи.
 • Ключ: Освобождава птица-бандит, която може да събере произволно всеки символ, като потенциално задейства играта с монети на бандита, когато мрежата е изчистена.

Pirots 3 Бандитска игра с монетиBandit Coin Game:  Сработва, когато решетката е изчистена от символи от бандита или чрез събиране на птици. Преди този рунд, ако бандитът е освободен, той се движи из решетката, събира символи и се дуелира с всички птици, които срещне. Ако бандитът победи някоя птица, той продължава да събира, докато не се състои друг дуел или не бъдат събрани всички символи. Ако бандитът победи всички птици, той събира всички останали символи и след това награждава общата стойност на събраните символи. Събраните стойности на символите се изплащат, ако птица спечели дуел, и нормалната игра се възобновява.

Когато решетката е напълно изпразнена, започва Играта на бандита, в която има торбички за монети и скорпиони. Птиците се опитват да измъкнат торбичките с монети, за да получат техните стойности, но улавянето на скорпион води до отстраняване на птицата от играта.

Switcheroo: Когато две съседни птици не могат да събират, те могат да разменят позициите си, за да улеснят събирането.

Pirots 3 геймплейShowdown: Тази функция се задейства, когато 3 съседни птици не могат да съберат повече символи. При активиране птиците се впускат в драматична демонстрация, стреляйки една срещу друга. Действието на стрелбата е произволно и може да се извършва в хоризонтална, вертикална и диагонална посока, като ефективно разчиства пътя на куршумите и премахва засегнатите символи. Тази функция може да се активира с 2 съседни птици, но това не е гарантирано.

Това действие влияе по различен начин на различните символи – скъпоценните камъни се премахват, символите Бонус, Ключ и Монета се събират, докато изстрелите запалват символите Динамит. Другите символи на функцията остават незасегнати. След стрелбата птиците отново се пускат в решетката и всички освободени места бързо се запълват с нови символи, което може да създаде предпоставки за нови печеливши комбинации.

Train Heist: Задейства се, когато се съберат от 2 до 4 символа, обозначени с влаков фон от лявата и дясната страна на решетката. Когато се активира, птицата, която е събрала символа, се качва на влак, който обикаля мрежата. Докато влакът се движи, той дава от един до три произволни допълнителни символа. Пътуването приключва, когато влакът достигне противоположната страна на решетката и птицата слезе, за да продължи да събира символи. Тази функция не се активира, ако птицата може да отиде сама до противоположните символи.

Pirots 3 BonusБонус игра: Тя започва, когато бъдат събрани 3 бонус символа, като се инициира с 5 безплатни завъртания или, наричани още Free Drops. Рундът започва на обикновена решетка 6×7, но усъвършенстваният супер бонус рунд може да я разшири до решетка 7×8. По време на този кръг всеки допълнително събран бонус символ дава допълнително Free Spin. Уредът за събиране на символи и нивото на изплащане на скъпоценни камъни остават активни по време на бонусната игра, като увеличават потенциала за значителни печалби и удължават бонусната игра.

X-iter: Играчите могат да подобрят своя геймплей чрез различни платени функции:

 • Супер бонус: 500-кратен залог за разширена мрежа.
 • Бонус: 100x залога за бонусна игра.
 • Игра с монети: 50x залога за директен достъп.
 • Бягство от затвора: 25x залогът гарантира освобождаването на бандита.
 • Бонус лов: 3-кратният залог увеличава четирикратно вероятността за задействане на бонусната игра.

Дизайн и саундтрак

Символи на Pirots 3На фона на уникална смесица от уестърн мотиви и елементи от увеселителен парк, Pirots 3 предлага закачлив поглед към своята тема. Играта разполага със сгради в западен стил, които се удвояват като магазини, продаващи стоки на четирите папагала, добавяйки мета докосване към популярната поредица. Фонът на играта се състои от влакче в увеселителен парк и други атракции, които подсилват оживената атмосфера на играта. Саундтракът е оптимистичен, допълвайки ярките визуални ефекти и забавните анимации в играта, като движението на влаковете и дуелите, а скъпоценните камъни в мрежата предлагат седем нива на подобрения, които придават дълбочина на геймплея.

Играчите, които харесват завладяващите анимации и изобретателната обстановка на Pirots 3, може да харесат и Pirots 2 от ELK Studios. Поставена в праисторическа епоха, тази по-ранна част запазва основните механики с отличителен тематичен обрат.

Нашето заключение

Pirots 3 се отличава със своите сложни, увлекателни функции, които повишават нивото на игралното изживяване. ELK Studios са създали игра, която не само забавлява с ярките си анимации и тематична дълбочина, но и предизвиква играчите с иновативни механики като динамично събиране на символи и бонус игри на няколко нива. Комбинацията от подобни на клъстери печалби, богати на функции бонуси и уникалната нотка на увеселителен парк я превръщат в привлекателен избор както за обикновените играчи, така и за опитните любители на слотовете. Pirots 3 предлага освежаващ поглед върху слот игрите, като държи играчите в напрежение със своята креативност и стратегическа дълбочина.

Pirots 3 в сравнение към други слотове

Име:Pirots 3Jurassic PartyRainbow Riches MegawaysRainbow Ryan 2Neon CityGladiator Clash
Провайдър:ELK StudiosRelax GamingScientific GamesYggdrasil GamingWazdanNetEnt
Печеливши канали:N/ACluster Pays117,6494,096203
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:10,000х Вашият залог20,000 х Залога10,000£20,000х залога1,250 х Залога1,006х Вашият залог

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Динамично взаимодействие на мрежата

 • Богато разнообразие от бонуси

 • Визуално привлекателни анимации

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP (94%)

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Pirots 3

Pirots 3

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Pirots 3. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Pirots 3.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Pirots 3
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Pirots 3 може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Pirots 3, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Pirots 3.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Pirots 3 и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP и волатилността на Pirots 3?

Играта има коефициент на RTP от 94%, което показва по-ниска възвръщаемост в сравнение с някои други слотове, и се характеризира с висока волатилност, което може да доведе до по-големи печалби, които се случват по-рядко.

Как се формират печалбите в Pirots 3?

Печалбите се формират чрез механизъм, подобен на този на клъстерните печалби, при който птиците събират съседни скъпоценни камъни в съответния цвят, което стимулира динамичното движение и новите печеливши комбинации, докато решетката се попълва.

Какви са уникалните характеристики на Pirots 3?

Тази игра въвежда брояч за събиране на символи, динамични бонусни функции и множество специални символи, които задействат различни ефекти, като подобрения, трансформации и вълнуващата игра Bandit Coin.

Как функционира бонус играта в Pirots 3?

Бонус играта се активира при събирането на три бонус символа, като започва с пет Free Spins на същата или разширена решетка и включва допълнителни завъртания за всеки бонус символ, събран по време на рунда.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:24 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238