Rage of the Seas

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Много Линии

Rage of the Seas Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Rage of the Seas

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали5488
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:27,440 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Rage of the Seas

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали5488
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:27,440 х Залога

Ревю за Rage of the Seas

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Rage of the Seas е онлайн слот от NetEnt с до 5488 начина да спечелите. Характеристиките включват два бонус рунда (безплатни завъртания и завъртания с функции), разширяващи се барабани, трансформиращи символи, подредени wild символи, разпръскващи wild символи и множители. RTP на този слот с висока волатилност е 96,04%, а главната му награда е на стойност 27 440 пъти х вашия залог.

NetEnt води играчите на епично пътешествие на борда на пиратски кораб в своя слот Rage of the Seas. С до 5488 печеливши начина, много различни бонус функции и два вида бонус рунда, тази игра предлага много вълнение и потенциал за печалба. Това е онлайн слот с пиратска тематика. Играта разполага с впечатляваща графика, изобразяваща страховит екипаж от пирати, заедно с други предмети, които бихте очаквали да видите на пиратски кораб, като котви, бъчви и бутилки уиски. Действителният набор от барабани се намира вътре в кораба и, когато играта намали мащаба по време на Feature Spins, вие виждате целия кораб. Със сигурност има голямо внимание към детайлите в тази игра, което допринася за едно вълнуващо гейминг изживяване.

Геймплея на играта е интуитивен и лесен. След като играта се зареди, щракнете върху менюто и след това върху бутон “i”, за да прегледате изплащанията и бонусите. Регулирайте размера на вашия залог. Предлагат се залози между 0,20 и 100,00 монети на завъртане. Има бутон за бързо превъртане напред, за да ускорите въртенето на барабаните и опция за автоматично завъртане. RTP (връщане към играч) на Rage of the Seas е 96,04%. Това също е онлайн слот с висока волатилност.

В този онлайн слот няма традиционни печеливши линии. Печелившите комбинации се създават чрез кацане на три или повече съвпадащи символа на съседни барабани. Първият бонус, който ще срещнете, е рунд за завъртане на функции, който се задейства, когато един символ на Boost кацне на барабаните. Макарите ще се разширят с една от следните функции ще бъде приложена:

 • Spreading Wild –  всички wild символи се разпространяват към символите около тях.
 • Stacked Wild –  всички wild символи се появяват, като подредени символи.
 • Major Reel Upgrade –  всички символи на котва и барел са премахнати от барабаните.
 • Minor Reel Upgrade – всички символи на волан и бутилки се премахват от барабаните.
 • Multiplier – всички печалби се умножават по 2.

Ако получите още символи Boost по време на рунда, ще получите повече безплатни завъртания, повече печеливши начини и ще се задейства още една допълнителна функция.

Безплатните завъртания в Rage of the Seas се задействат, когато съберете три символа Boost и напълно разширите барабаните в Feature Spins. Като алтернатива можете да приземите 3 или повече скатера в основната игра. Когато това се случи, вие играете на пълния набор от барабани с 5488 печеливши начина. Има и три от горните функции, задействани през целия бонус, така че този рунд има потенциал да бъде изключително щедър.

Rage of the Seas в сравнение към други слотове

Име:Rage of the SeasCosmic Rush Dream Drop5 Frozen Charms MegawaysShields of LambdaWild Stack FrenzyBeam Boys
Провайдър:NetEntFour Leaf GamingPragmatic PlayQuickspinYggdrasil GamingHacksaw
Печеливши канали:54884,096Up to 117,649Cluster Pays206,561
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:27,440 х Залога€500,0005,000х Залога3,000х Залога5,000х Залога12,500х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rage of the Seas

Rage of the Seas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rage of the Seas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rage of the Seas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rage of the Seas
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Rage of the Seas, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Rage of the Seas. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Rage of the Seas в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238