Temple of Tollan

Temple of Tollan Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Temple of Tollan

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:15,000х Вашият залог
Скатер:Не

Детайли за Temple of Tollan

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:7
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000х Вашият залог

Ревю за Temple of Tollan

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Temple of Tollan е онлайн слот игра от Play'N GO. Тя включва решетка 7×7, разположена на фона на древен храм. Играта включва цветни символи и семпли, но завладяващи графики, като артефакти от тигър и скелет. Temple of Tollan е добър избор за слот ентусиастите, които се наслаждават на визуално привлекателно и ангажиращо игрално изживяване, съчетаващо както естетическа привлекателност, така и завладяващ геймплей.

Игрални функции и бонуси

Този слот разполага с решетка 7×7 с механика за клъстерни печалби, която се изплаща при падане на 4 съседни символа. Когато бъде отбелязана печалба, печелившите символи изчезват, а отгоре падат нови, които евентуално създават още печалби. Играта има коефициент на RTP от 96,20% и е известна с високата си волатилност.

Temple of Tollan WildСпециални символи: Всяко ново завъртане въвежда пет специални символа в решетката. Тези символи имат от 1 до 3 живота и губят по един живот всеки път, когато се намират в съседство с печеливш клъстер. Когато животът на специален символ свърши, той задейства функция и след това се премахва от решетката. За да активират тези функции, играчите трябва да премахнат специалните символи. Функциите включват:

 • Multiplier: Увеличава множителя на печалбата с 1-4.
 • Cross: Унищожава символи в кръстосана схема.
 • Destroy: Премахва символи, образуващи печеливш клъстер.
 • Transform: Заменя съществуващите символи с други.
 • Wild: Добавя 2-6 Wild символа, които заместват всички символи с изключение на специалните символи.

Свободни завъртания: Играчите трябва да унищожат пет специални символа, за да активират 4 безплатни завъртания с гарантирани печалби. Стойността на множителя от основната игра се пренася във Free Spins и не се нулира. Освен това специалните символи стават лепкави по време на Free Spins, което увеличава шансовете за значителни печалби. По време на тези завъртания могат да бъдат задействани отново още 4, като унищожите още пет Специални символа.

Дизайн и саундтрак

Temple of Tollan SymbolsTemple of Tollan се отличава с детайлен дизайн, който привлича играчите веднага с привличащо вниманието интро и ярки графики. Фонът на играта включва уникални тигрови колони около решетката и талисман скелет, който подсилва древната обстановка. Решетката наподобява артефакт, а символите ѝ са маркирани с различни цветове като синьо, зелено, жълто, оранжево и лилаво. Саундтракът е завладяващ и допълва темата.

За тези, които се интересуват от подобни теми и динамичен геймплей, Temple of Fury от Four Leaf Gaming предлага сравнимо преживяване със своята тема и вълнуващи функции.

Нашето заключение

Temple of Tollan от Play'N GO осигурява приятно игрално изживяване със своята мрежа 7×7 и клъстерна система за изплащане. Играта разполага със специални символи, които предлагат множители, унищожаване на символи и добавяне на Wild. Функцията за безплатни завъртания допринася за вълнението с лепкави символи и множител, който не се нулира. Функциите на този слот и високата волатилност го правят солиден избор за играчите, които търсят ангажираща и възнаграждаваща игра.

Temple of Tollan в сравнение към други слотове

Име:Temple of Tollan100 Burning HotJohnny CashKeep ‘EmFatz’s DinerOrient Story
Провайдър:Play'N GoAmusnet (EGT) InteractiveBGamingHacksawYggdrasil GamingAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Cluster Pays1002015,6254015
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:15,000х Вашият залог300001000 x Залога10,000х Залога9,000x Залога3,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразие от специални символи

 • Безплатни завъртания с лепкави символи и множители, които не се нулират

 • Висока волатилност за потенциални големи печалби

Минуси:
 • Изисква се търпение, за да се задействат безплатните завъртания.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Temple of Tollan

Temple of Tollan

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Temple of Tollan. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Temple of Tollan.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Temple of Tollan
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Temple of Tollan, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Temple of Tollan. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Temple of Tollan.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Temple of Tollan и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работи системата за заплащане на клъстери в Temple of Tollan?

В Temple of Tollan се използва система за изплащане на печалби на клъстери, при която печалбите се формират от групи от пет или повече съвпадащи символи, които се допират хоризонтално или вертикално.

Какви са специалните символи в Temple of Tollan?

Специалните символи имат уникални способности, като например множители, унищожаване на символи и добавяне на Wild символи. Те се появяват в решетката с 1-3 живота и губят един живот, когато се намират до печеливш клъстер.

Как мога да активирам функцията Free Spins в Temple of Tollan?

За да активирате функцията Free Spins, трябва да унищожите пет специални символа. Това води до четири Free Spins с гарантирани печалби.

Какво се случва с множителя по време на безплатните завъртания в Temple of Tollan?

Умножителят от основната игра се пренася във Free Spins и не се нулира, което може да увеличи печалбите ви.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:28 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238