Gemine

Gemine Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.55%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gemine

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:8
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:100.00
Джакпот:7,500x Залога
Скатер:Не

Детайли за Gemine

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:8
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:100.00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:7,500x Залога

Ревю за Gemine

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Gemine, разработена от Pragmatic Play, е слот игра с клъстерни плащания, която споделя тематични елементи и функции с една от предишните им игри – Gems Bonanza. В тази игра играчите се пренасят в подземна пещера, украсена с ослепителен набор от скъпоценни камъни, които също красят игралната решетка и предлагат възможности за печалба. Gemine предлага редица функции, включително Wild символи, множители, големи символи и други, чакащи късметлиите да ги изследват. С потенциална максимална печалба от 7500 пъти залога, играта е примамлив избор за играчите, които търсят големи награди.

Функции и бонуси

Gemine разполага с решетка 8×8, в която печалбите се формират от 5 или повече съвпадащи символа в група, хоризонтално или вертикално. Когато се появят печеливши комбинации, символите, отговорни за печалбата, се отстраняват от барабаните, за да се освободи място за нови символи, които се спускат отгоре и могат да доведат до допълнителни печалби. Този каскаден ефект продължава, докато не се появят повече печеливши комбинации. Играта предлага висока волатилност и RTP от 96,55%, който леко намалява до 96,51%, ако решите да закупите Gems Feature.

Gemine SymbolsWild символ: Символът на миньора служи като Wild символ и може да замества всички останали символи. Той обаче се появява само в рамките на функциите Wild Miner и Lucky Miner. Един и същ Wild символ може да се свърже, за да създаде множество печеливши комбинации с различни символи.

Spin функции: По време на основната игра всяко завъртане представя 5 специални цветни маркировки, всяка от различен тип, разположени на случаен принцип зад символи. Когато печалба се появи върху някое от тези маркирани места, тя задейства съответната специална функция в зависимост от цвета на маркировката, след като всички падания от завъртането приключат:

 • Синя (Mining): Екранът се изчиства от всички символи и на него се появяват нови символи.
 • Лилава (Wild Miner): Всички символи от един произволен символ на екрана се превръщат в Wild символи.
 • Жълта (Squares): На произволни места на екрана се добавят произволни блокове от 2х2 от един и същ символ.
 • Червена (Super Gems): Случайни блокове от 3х3, 4х4 или 5х5 от един и същи символ се добавят в произволна позиция на екрана.
 • Зелена (Lucky Miner): От 5 до 15 Wild символа се добавят на екрана в произволни позиции.

Gemine WildGems Feature: При всяко завъртане се отчита броят на печелившите символи, които са избухнали по време на Tumble, като постепенно се запълва броячът на функцията Gems. В основната игра индикаторът се нулира, когато при следващите падания не експлодират повече печеливши символи. Постигането на 114 точки от едно завъртане в основната игра активира функцията Gems Feature, която започва от ниво 1. По време на тази функция всички модификатори за завъртане гарантирано се изпълняват по веднъж на ниво по ред, а всички печалби имат множител, започващ от x2. За да преминете към следващото ниво, трябва да съберете достатъчно печеливши символи. Необходими са 116 точки за Ниво 2, което идва с множител на печалбата х4, 120 точки за Ниво 3 с множител на печалбата х6, 124 точки за Ниво 4 с множител на печалбата х8 и накрая 132 точки за Ниво 5, което дава множител на печалбата х10. Функцията приключва, когато няма достатъчно печеливши символи, за да преминете към следващото ниво, или когато са изиграни всички функции за завъртане от Ниво 5.

Бонус покупка: За тези, които не могат да чакат, Gems Feature може да се активира незабавно от основната игра на стойност 100 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Gemine BonusGemine отвежда играчите дълбоко под земята в пещера, която наподобява мина, с видими релси за минна количка на заден план. Пещерата се оживява с различни светещи скъпоценни камъни, украсяващи стените и разпръснати по земята. Що се отнася до символите в играта, те са същите символи на скъпоценни камъни в нюанси на червено, зелено, тъмно и светлосиньо, розово, лилаво и жълто. Въпреки че темата на Gemine може да изглежда семпла поради фокуса си върху скъпоценните камъни, графиките са отлично изпълнени, предоставяйки визуално приятно изживяване, което е характерно за Pragmatic Play. Колкото до саундтрака, Gemine допълва подземното си приключение с подходяща забавна мелодия.

Нашето заключение

За любителите на темата за добиване на скъпоценни камъни Gemine може да се окаже привлекателен слот. Визуалните му ефекти са приятни и играта предлага разнообразни функции, включително Wild символи и свръхголеми символи, както и функция Gems Feature с модификатори, които допринасят за вълнението. Струва си обаче да отбележим, че Gemine много прилича на своя предшественик Gems Bonanza с няколко разлики, като например по-малък потенциал за печалби и възможност за закупуване на функция. Ако сте харесали Gems Bonanza, Gemine може да ви заинтересува, но може да не задоволи вкусовете на всички.

Gemine в сравнение към други слотове

Име:GemineMutant TrawlersPiggy Riches 2 MegawaysPower of Merlin MegawaysCash Lab MegawaysBurning Hot
Провайдър:Pragmatic PlayYggdrasil GamingRed Tiger GamingPragmatic PlayiSoftBetAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Cluster Pays243До 117,649до 117,649200,7045
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:7,500x Залога3,069х залога20,000х Вашият залог40,000х Залога20,000 х Залога9000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Визуално приятна тема за добив на скъпоценни камъни.

 • Увлекателен геймплей с клъстерни печалби.

 • Разнообразните функции включват Wilds и свръхголеми символи.

 • Възможност за закупуване на функция.

Минуси:
 • Силно наподобява предишно заглавие с намалена максимална печалба.

 • Темата може да не се хареса на всеки.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gemine

Gemine

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gemine. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gemine.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gemine
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Gemine попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Gemine, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Gemine с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Gemine. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Gemine.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Gemine в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на Gemine?

RTP на Gemine в основната игра е 96,55%, но леко спада до 96,51%, ако решите да активирате Gems Feature.

Какви са основните характеристики на играта Gemine?

Gemine предлага решетка с размери 8×8, в която печалбите се формират чрез свързване на 5 или повече съвпадащи символа в клъстер, като символите се преместват каскадно, за да създадат потенциални допълнителни печалби. Играта включва функции като Wild символи, свръхголеми символи и Gems Feature с различни модификатори.

Какви са функциите за завъртане в Gemine?

По време на основната игра зад символите се появяват специални цветни знаци. Когато върху маркирано място се появи печалба, тя задейства съответната функция за завъртане, като например изчистване на екрана, трансформиране на символи в Wilds, добавяне на 2х2 полета от един и същ символ или добавяне на по-големи полета от един и същ символ, както и други.

Как работи функцията Gems в Gemine?

Точките се печелят при всяко завъртане въз основа на броя на печелившите символи, които са избухнали по време на паданията. Събирането на 114 точки задейства функцията Gems Feature, която включва няколко нива с различни множители на печалбите и всички функции на завъртанията. Събирането на повече точки води до преминаване към следващото ниво с по-висок множител на печалбата до достигане на ниво 5.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:30 октомври,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238